Φ Dreamer Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 yok yok.... almimmm ben... gece gece kaldiramam simdi..... bence senin uykuya ihtiyacin var... (itiraf ediyorum... diger topicden gordum... :P) Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 yok yok.... almimmm ben... gece gece kaldiramam simdi..... bence senin uykuya ihtiyacin var... (itiraf ediyorum... diger topicden gordum... :P) hırsız.... uykuya ihtiyacım yok kandırdım sizi...... seninde yeni bi bakış açısına ihtiyacın var.....ole bakarak gözlerini kör etcen..... Alıntı
Φ nefertitii Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 3 Kasım , 2005 üsttekinin çiçeğe ihtiyacı var.benim de böyük yaprağa ilgililere duyurulur Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 senin buyuk bi yapraga ihtiyacin olmali Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 korunmaya ihtiyaçın var yoksa yaşanmaz bi hal alır memleket Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Neye ihtiyacı olduğunu kendisi daha iyi bilir.. Alıntı
Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 bir taça (yaşadıgımız doga ) Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 neye ihtiyacin var bilemiyorum ama gs-d mac ozetini izlemeye ihtiyacin yok zira cok zevksiz bir mac:) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Mürekkebe ihtiyacı var .. Alıntı
Φ doga Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 ??? daha acik olmaya:) Mürekkebe ihtiyacı var .. cik aradan adana,ben kralx'e settirmistim:) Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 ??? daha acik olmaya:) cik aradan adana,ben kralx'e settirmistim:) Doğru zamanlamaya ihtiyacı var ( Buyur bursa ara senindir) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Kilite ihtiyacı var! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 4 Kasım , 2005 maşallah herşey tam bişeye ihtiyacı yok.........demek isterdim ama maalesef.......çok eksiğin var beeeeaaaa....... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Senin herşeyin tamda ne oluyo??? Yorumsuz.... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Senin herşeyin tamda ne oluyo??? Yorumsuz.... valla en önemlisi akıl..daha ne olsun..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Akıl olupta kullanamadıktan sonra ne işe yarar??? Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Akıl olupta kullanamadıktan sonra ne işe yarar??? işte bende onu diyorum sende eksik olan o...... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Sen eksik bil çok önemli değil!Bende akıl olduğunu bilmesi gerkenler biliyo o bana yetiyo! Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Sen eksik bil çok önemli değil!Bende akıl olduğunu bilmesi gerkenler biliyo o bana yetiyo! sen o aklı kullanamadıktan sonra olsa ve bilseler kaç yazar.......... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Kullanmadığımı nerden bilion 24 saat benlemi yaşıon! ??? Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Sakinim be, meydün işte dalaşmadan durmazki Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Akıl olupta kullanamadıktan sonra ne işe yarar??? bunu ben değil sen yazmışsın...... illa 24 saat beraber yaşamak gerekmez.........latife kaldıramadıktan sonra kafayı kullansan ne olcak ki..... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 5 Kasım , 2005 ben onu sana yazmıştım, işte kullanamadığın için kime yazdığımı anlamamşın! Hadi git sen bi fener maçını izle bi kaç gol yiyin gelin açılırsın! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.