Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Senin vicdanlar ikinci el ve kalitesizmiş.. Ben yenisini alacam.. sağol.. aman gette al sıfırını tikkat ette kaçak olmasın..... Alıntı
Φ kusadali_emix Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 hiç fena olmaz kuş olsa ama ben köpek balığı istiyom ama kediler izin vermiyo.. alsam anim ALLAH kedinin ayağını yer türkiş meryem senin biraz geyik muhabbeti yapmaya ihtiyacın var gel biraz muhabbet edek..... dostluk bu günlerde belli olur.... değil mi ama Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 hiç fena olmaz kuş olsa ama ben köpek balığı istiyom ama kediler izin vermiyo.. alsam anim ALLAH kedinin ayağını yer türkiş meryem senin biraz geyik muhabbeti yapmaya ihtiyacın var gel biraz muhabbet edek..... dostluk bu günlerde belli olur.... değil mi ama he ver adresini de yazışalım......... temem bak geyikte buldum yaparım artık muhabbetimi.... valla seninde bana ihtiyacın var..çok dertlisin......çoookkk Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yukardaki kafasına kese kağıdını geçirdiğine göre.. Soymak için bir bankaya ihtiyacı var.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 yok be bıyıklar gitti utancımdan insan içine çıkacak yüzüm kalmadı....... yukardaki kralın taca ihtiyacı var..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yukardakinin bıyığa ihtiyacı var.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 artık yok bence...... yukardakinin piyona ihtiyacı var..... Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 üstekinin birazcık sevgiye ihtiyacı var yalınızlıktan kılıktan kılığa giriyor zavallı Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 bacı bacı elimde kalacan de get başımdan sen benim neye ihtiyacım olduğunu nerden biliyon... siz benim niye yandığımı nerden bileceksiniz..... yukardakinin biraz renge ihtiyacı var........ Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 yukarıdakinin birazda ithal mallara ihtiyacı var hep turkey yan sanayi olmuyo Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 yukarıdakinin espri ilhamına ihtiyacı var Alıntı
Φ KaTliVaCib Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 ilhamsızda kralını yaparım acımam yukardakinin endoplazmik retukuluma ihtiyacı var cunku endositoz salgılarını baska turlu hucre zarına tasıyamaz Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 taşırız aga sen kafanı yorma yukardakinin hala espri ilhamına ihtiycaı var Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 eyvallah senin de biraz sanırım avatar değişikliğine ihtiyacın var bööle geldin bööle gitcen Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Sen sanki şöyle geldin böyle gidiyonnn..)) Avatarı boşver.. Kafaları değiştirelim, daha doğrusu geliştirelim... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 bu saatten soora bu kafayı kimse deiştiremeez ama geliştirebilir Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 KANKAMIN BİR MONTA İHTİYACI VAR(MALUM KIŞ GELİYOR BASAMAKLARDA KISA KOLLU ÜŞÜRSÜN) Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 KANKAMIN BİR MONTA İHTİYACI VAR(MALUM KIŞ GELİYOR BASAMAKLARDA KISA KOLLU ÜŞÜRSÜN) Beni bi sen düşünüyon zati senin neye ihtiycaın oldugunu en iyi sen bilirsin (biraz felsefe yaapayım) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Golginin altına minder gerek.. Mazallah üşütür maçayı.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 ya herkes takmış benim ...çıma ya yeter ya bağırsaklarım gayet sağlam herkes böle bilinee Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Olsun sen genede oradan kalk.. Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 bakanlarımızda koltuk sevdası nasıl varsa bende de merdiven sevdası var kardeşiiiiiiim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Ya o merdivenden kalk.. yada altına minder al... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 koalisyona karşıyım ya minder ya ben Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.