Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Tamam o zaman geçin bakem arabaya hangisi gazd pedalıydı ve hangisi debriyaj pedalıydı şaka yaptım şaka
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl şimdi gidiyorum been bilmen gerek sana selam yolladım alman gerek selamımı lalyıp pullayıp sarman ve ben gelmeden bana göndermen gerek
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl aleykum selam manidar Gecem yemekten gelince bineris arabaya ( bu arada inşallah şaka yapmışsındır )
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Tabe ben alana kadar yakalnmazsam bak yine söyletcek yaaaaa kankiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm mıneubeklemeye geçti korkmak gerek acepaklından neler geçiyor bilmek gerek plan yapıyorum Gecem yemekten gelince bineris arabaya ( bu arada inşallah şaka yapmışsındır ) yemeğini yedikten sonra ağzını yıkamaya
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Gecem yemekten gelince bineris arabaya ( bu arada inşallah şaka yapmışsındır ) yooo gayet ciddiyim bak yine söyletcek yaaaaa kankiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm Söyle kankim hatta emret
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Söyle kankim hatta emret hem gas pedalıyla debriyajı karıştır, sonrada ciddiyim de kankim bu emirdir ve 2. bir emre kadar geçerlidir : ehliyeti almadan araba ve araba benzeri bütün motorlu taşıtları ve hatta motorsuz taşıtları ( ) kullanmıycaksın
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl hem gas pedalıyla debriyajı karıştır, sonrada ciddiyim de kankim bu emirdir ve 2. bir emre kadar geçerlidir : ehliyeti almadan araba ve araba benzeri bütün motorlu taşıtları ve hatta motorsuz taşıtları ( ) kullanmıycaksın Bisiklette mi kullanmayım
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Bisiklette mi kullanmayım iyi okumadın sanırım ne diyo orda, motorlu ve motorsuz taşıtlar diyo dimi bisiklet de kullanma, hatta scooter bile kullanmıycaksın kankim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Tamam kankim ben söz dinlerim (Sanki Ankaradan buraya ışınlayacak kendisini sen nerden görcenki 3 boyutlu göslüklerin mi far sanki ) Anlaştık kankim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Tamam kankim ben söz dinlerim (Sanki Ankaradan buraya ışınlayacak kendisini sen nerden görcenki 3 boyutlu göslüklerin mi far sanki ) Anlaştık kankim kaaaaaannnnnnkiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm doğruları itiraf etmeye ihtiyacı var kesinlikle ...
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl espri yapmaya ve daha sık gelmeye gıı biz gece matınesıne çıkıyoz sen olmuyon
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl kaaaaaannnnnnkiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm Yaw sen bugün ne kadar çok kaaaaaaaannnnnnnkkkkiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm diye bağırdın böyle Efendiiiiiiimmmmmmmmmmm kankiiimmmm
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Yaw sen bugün ne kadar çok kaaaaaaaannnnnnnkkkkiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmm diye bağırdın böyle Efendiiiiiiimmmmmmmmmmm kankiiimmmm uslu durmaya
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl beni bağırtcak sösler sölememeye senin iyiliğin için söylüyorum kısım ben sürmeyiversen nolur annen gibim konuştum dimi kankim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl çeyize bi eksik kalmadı focalcim Allah razı olsun Evet nerden bildin bilirim ben bisimkide aynısından da
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.