Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Balayına inşallah kankim paramıs yeter de gideris serin sulara dalmaya
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Umarım yeter kankim Serin sularda dalış yapmaya sen yüsme bilmiyodun demi kankim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Umarım yeter kankim Serin sularda dalış yapmaya sen yüsme bilmiyodun demi kankim umarım yooooo biliyorum ( şimdi bilmiyorum desem , kesin hikayesinde beni denize atar )
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Daha önce atmıştım ya kankim ordan biliyom Ama sen iste bi daha ataram seni denize
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl üsttekinin vicdanlı olmaya benim de can yeleğine ihtiyacım var
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl üsttekinin vicdanlı olmaya benim de can yeleğine ihtiyacım var Dur sana can yeleği getireyim Ben zaten çok vicdanlıyımdır
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl üstündekinin çok bütük bir düğün pastasına ihtiyacı var. bende geleceğim için düğüne bitme ihtimali yüksek pastanın :w00t:
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl kornaya güzel basmazsa kıymeti olmaz seni de daha farklı ve çok güzele
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl ehliyetim var benim sağolasın inceden inceye bir düşünürüm senin ihtiyacın ne olaki acep bilmeyecek ne var bir buse derim
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl benimde var ehliyet de asıl kankime lasım ondan Bu yaz alacam kısmet olursa Tabe ben alana kadar yakalnmazsam
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl incinir üzme kankini kızdırma ben kaptanım sen muavin de arkada gece yağmurum rahatta ne güzl keyif yapar koltuk da
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Kesin bi yerlere toslarsın sen şimcik hava yastığına ihtiyacın var
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl Sizinde ihtiyacınıs var ona bakarsan Hem ben hiç kaza yapmadım
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl gece yağmuru bugün çok hasassın aman sen gerçekten mi diyorsun aysum hava yastığı kurtarmaz bizi kurtarsa da hasta bırakır herkesi mıneubeklemeye geçti korkmak gerek acepaklından neler geçiyor bilmek gerek
Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2006 19 yıl tamam tamam gecem sen kullan manidar son yazdıkların şarkı gibi olmuş: Anne benim koşmam gerek sana bir de torun gerek
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.