Φ arman Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Aramıyorum ki.. Bulayım.. Daha fazla zamana.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Bana Bende geldim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 6 Mayıs , 2006 Haftasonlarıda foruma gelmeye Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Efet cok özledim ya konuşamıos hiç gelse de görsem Eve gidip uzanmaya Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 evet almanyadan gelecek bir dosta Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 alıştığı gibi sürekli güzel sözler duymaya Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 alıştığı gibi sürekli güzel sözler duymaya alıştığı gibi sürekli güzel sözler duymaya mı ne demeye çalışıyosun emre sen daha açık olursan sevinirim, ayrıca benim burada sürekli güzel söz duyduğum falan yok canım... ben burada ''hadi sen beni öv, ben seni öveyim'' tarzında bişeyler yapmaya çalışmıyorum, yeri gelince kötü sözler de duyabiliyor ve duyurabiliyoruz burda Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 ben bunu söylemeye çalışmadım ki. iyi insan olduğun için sürekli güzel sözler duymuş olacağını düşündüm. düşünmez olsaydım neyse bu arada yeri geldiğinde kötü söz duyurabileceğini ıspatladın. teşekkür ederim Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Bişeye ihtiyacı yok herşeyi var şükret haline Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 ben bunu söylemeye çalışmadım ki. iyi insan olduğun için sürekli güzel sözler duymuş olacağını düşündüm. düşünmez olsaydım neyse bu arada yeri geldiğinde kötü söz duyurabileceğini ıspatladın. teşekkür ederim o zaman ''alıştığı gibi'' lafını kullanmıycaktın böyle bir cümle yazarsan bende anlaşılması gerektiği gibi anlarım... bu arada yazdıklarımın içinde kötü söz bulunmuyor, kötü söz duyurmak isteseydim kullandığım kelimeler bunlar olmazdı, zaten bir önceki mesajımda kötü bir söz bulunsaydı admin bunu yayınlamazdı ... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 anladım. kusura bakma ben haksızım Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Ben sana haksızsın diyemem, demem de zaten ama sonuçta insanız hatalarda bizim için Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Sakinleşmeye..relax mine relaax Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 bi avatara ihtiyacı var galiba Alıntı
Φ güzelyaz Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 işim olmaz pazarlamacıya ihtiyacı var galiba Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 'Çaya kaç seker alirsin? ' Diye soran bir sese Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Sanane diyen okkalı bir sese :lol: Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2006 nerden bildin nane limona Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.