Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl avatarı konusunda karar vermeye ihtiyacı var...ne değiştirip duruyorsun beeeaaaa bu güzel işte
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl yaff karçiçeği sormazsam ölecem.....şu resimdeki senmisin... çatlayacam yafff ne güzel bakmış... bizi bilgilendirmeye ihtiyacı var.......
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl sıra gecesine ihtiyacı var.....bide tarlayı sulamaya...öle boş boş geziniyon ..bi hasata baksana beaa... şu yaşta tarla sahibi oldun kıymetini bil....
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl sen benim sabah kacta kalktigimi bilion mu bakem, kusluk vakti, (her ne zaman oluyosa bu) kalktim, tarlayi suladim... kac kova tasidim bi bilsen, ellerimde nasir cikti valla... ondan soracima birde ofise geldim yorgun argin.... verdin su tarlayi, basima musallat oldu be yaw, geri versem olmaz mi Senin bi tarlaya ihtiyacin var bence
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl ihityacim var gercektende,ama inat ettim yakmicam... senin kopmaya ihtiyacin var bence...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl bilete ihtiyacı var...otobüs biletine...urfaya gidecek...tarlayı sulayıp dönecek...
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl babababaaa azcık beyinle nasıl mantıktan felanda söz ediyor......... o zaman mercimek kadar olan beyni kullanmaya ihtiyacın var......
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl yaw bu o işemi yarıyodu.....tüf... üzdün beni bea....azıcık dediysek o gadder de deel.... insafa ihtiyacı var..
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl paraya ( adam elektrik faturasını ödememiş orda mum ışığında yaşıyor..)
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl daha mistik be sayın adam.....kılıcı eline almakla olmuyo bu işler birazda felsefesine bak şu uzakdoğunun.... paranın çok önemli bişi olmadığını bilmesine..... Tarih: 4 Ocak , 2006 19 yıl Düzenleyen: VAKANA
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl dost'a ihtiyacı olabilir.. erbay niye öle düşündün bea ..........en azından dost sandıklarım var sanal olmasa bile.......uyandırma beni bu rüyadan yaf.........
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl yaw bu o işemi yarıyodu.....tüf... üzdün beni bea....azıcık dediysek o gadder de deel.... insafa ihtiyacı var.. e madem kocaman bir beynin olsun...gerçi kullanamadıktan sonra onu ne etceksen....
Gönderi tarihi: 4 Ocak , 2006 19 yıl hoşgeldin kıs......guççücük beynim bilem bak sevindi senin iletini görünce......
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl hoşgeldin kıs......guççücük beynim bilem bak sevindi senin iletini görünce...... geç oldu ama hoş gördüm........ baksen beyincik sewinmeyide öğrenmiş..... üstekinin hep sewinmeye ihtiyacı var....(kimin yok ki...)
Gönderi tarihi: 5 Ocak , 2006 19 yıl Bayram temizliğine ihtiyacı var, en son geçen kurbanda banyo yapmıştı
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.