Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl evet yaa.. kaç gündür spora gitmiyorum.. dolayısıyla yüzmeye de güzel bir yemeğe..
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl Kadehe gerek yok başka bir yerden de içerim ama şampanyaya Evet Yeni ve rahat bir ayakkabıya
Gönderi tarihi: 7 Ekim , 2009 15 yıl nasıl içeçeksin be ya eveeet.. topuklu olmayan ama şık olan.. şık olan ayakkabılar neden rahatsız.. gecenin karanlığında şehrin ışıklarını izlemeye (biri bana dur desin ne çok yazıyorum ve neden okuduklarım aklımda bee)
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl dağa çıkmaya hadi beraber çıkalım mis gibi kokusunu içimize çekelim
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl aslında isterim ama bugünlerde fena yedim, şişko olmuşum ya saatlerce konuşmaya ihtiyacı var
Gönderi tarihi: 2 Kasım , 2009 15 yıl onu yürümeye diye değiştirelim kaç gündür yürüyemedim lökeşe gibi oturup duruyorum sıcak bir eve üşümesin
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 15 yıl Okkalı bir sopa atmak için sopaya... Pardon ya bu benim ihtiyacım olandı...akıl bırakmadı ki bu çocuk bende...
Gönderi tarihi: 23 Aralık , 2009 15 yıl Pardon ya bu benim ihtiyacım olandı...akıl bırakmadı ki bu çocuk bende... farketmez abla, tokat atarsın olmadı oklavaya ihtiyacı var... Ah evet ,yağsada oynasam tatile kayak aletlerine ve sırt çantasına ayrıca bir de dağ' a
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.