Gönderi tarihi: 7 Aralık , 2007 17 yıl iki duble oje olmayan rakıya Rakımı dedin kanka beni unutmadın umarım
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 17 yıl yağmurda yürümeye Zinnat iğne 750 cc Minoset Ağrı kesici Benetrol Şurup yürü sen yağmurda leylaM en son ben yürüdüm şimdi bunlara senin ihtiyacın olacak
Gönderi tarihi: 9 Aralık , 2007 17 yıl Zinnat iğne 750 cc Minoset Ağrı kesici Benetrol Şurup yürü sen yağmurda leylaM en son ben yürüdüm şimdi bunlara senin ihtiyacın olacak sanırım sonuda benimde bunlara ihtiyacım olacak .. ama o sonundaki şurup enteresan bişey olmalı..
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl peki öyle ise söyle bakayım müneccim bacı bu para yolunu bulup bize doğru gelecek mi? kırmızı halılar sericem yoluna kız bak sanada kredi vericem ne istersen yaparsın acilen çikolatalı pastaya ihtiyacı var
Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2007 17 yıl bu para tez vakitte seni bulcak ablacımm sanırım yeni yıl gecesi falan olabılır artık milli piyango biletlerini alırsın çikolatalı pastamı ondan yok çikolatalı leblebi var ama kocaman bi meyve salatası abla ihtiyacın var...görüyorummm
Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2007 17 yıl sanırım sonuda benimde bunlara ihtiyacım olacak .. ama o sonundaki şurup enteresan bişey olmalı.. Tadı güzel tavsiye ederim şurub'un
Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2007 17 yıl bi de başımıza doktor oldun ya tam oldun yani Ben kim doktorluk kim canem Ama ihtiyaç varsa yardımcı olurum
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.