Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl neyse o zaman yüzünü yıkamaya ihtiyacın var senin de tavsiye vermemeye ihtiyacın var
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl senin sıcak bişey içmeye, çok soğuk espriler yapıon! allah allah be mr.süper espri diom sana kötü espri ha ahaha ilahi aziz ya
Gönderi tarihi: 6 Kasım , 2005 19 yıl senin sıcak bişey içmeye, çok soğuk espriler yapıon! iğğ ********* bişey olmuş aziz yakışmamış sana gerçi senin bütün espiriler ********* yaa...neyse..... gorgi senin tebrik edilmeye ihtiyacın var Fener yine galip geldi takımdaş...gözümüz aydın... Tarih: 6 Kasım , 2005 19 yıl Düzenleyen: made in turkey!
Gönderi tarihi: 7 Kasım , 2005 19 yıl üsttekini bilmem ama benim artik gitmeye ihtiyacim var... iyi geceler forum, belki gelirim.
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl Senin de "yorum yok yazmana da gerek yok" yazmana d gerek yok..
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl O zaman senin dayağa ihtiyacın var... Hemde meşe odunuyla..)) Şakaydı tabi...
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl hahh şöyle ağzında ki baklayı çıkarsana senin de bir action filmi seyretmeye
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl Gülmediğimi ne biliyorsun.. Saça göre tarak.. Senni birşeye ihtiyacın yok..
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl Biraz YavaşLa DOstum buna İhtiyacın var YaŞlanıyorsun GençLerin Önunu acmaq LAzım
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl sigara nerden biliyon deme öbür topicte okudum sen kendin dedin
Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2005 19 yıl Dikkatine hayran kaldım.. Şimdi sigarasız kala kaldım.. Ismarladık arkadaşa.. Artık beklemeye kaldım..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.