Gönderi tarihi: 9 Ağustos , 2007 17 yıl yeni bir süpürge.. malum bizim süpürgeli cadının biraz kilo problemi var.. canem artıkın süpürgesiyle havalanamıyor..
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl saol senınde şu anda oynanan beşiktaş maçında beşiktaşın yenmesine ihtiyacın var
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl zaten aldık maçı zeynepp aslında ihtiyacım olan şey ne biliyormusun ? şuan bir hamak ve alkollü içecek ve bol yıldızlı bir gece
Gönderi tarihi: 29 Ağustos , 2007 17 yıl hamak...bol yıldızlı bi gece...süperde...alkol olmasın ama senin isteğin olsun gari
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl ne istersin..bol yıldızlı bir gecede kordon da bir yürüyüş.. İstemem yan cebime koy walla Ne güzel olur di mi Bir çift daha 'g'
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl onu bilmem ama benim tanıdık gıcık olmadığım ve bana gıcık olmayan birine ihtiyacım var......
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl onu bilmem ama benim tanıdık gıcık olmadığım ve bana gıcık olmayan birine ihtiyacım var...... ben olabilir mesela
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl onu bilmem ama benim tanıdık gıcık olmadığım ve bana gıcık olmayan birine ihtiyacım var...... bende olabilirim kanımca
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl ablam hoşgeldin senin ihtiyacın çok güzel bi pasta bence şimdi çikolatalı vişneli olsada yesen
Gönderi tarihi: 1 Eylül , 2007 17 yıl ablam hoşgeldin senin ihtiyacın çok güzel bi pasta bence şimdi çikolatalı vişneli olsada yesen canım benim hoşbulduk kandırmaya çalışma beni lütfen rejimdeyim zaten yarın tatile gidiyorum biliyorum ki ipin ucu kaçacak
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.