Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl Offf yaaa.. tamam senin morale ihtiyacın var anladım... Buradan sana bir avuç yolluyorummm bakkkk. Rüzgarla geliyooooo postaladım
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl İşte arkadaş..Güldürdün beni.. Ben artık çıkıyorum,sana iyi eğlenceler,sağol dostluğun için..
Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 19 yıl İşte arkadaş..Güldürdün beni.. Ben artık çıkıyorum,sana iyi eğlenceler,sağol dostluğun için.. ne demek canım arkadaşım... Mutlu edebildiysem ne mutlu bana... İyi akşamlar...
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl acillll bir karadenizz tatilineee (bende....bende..bende... )
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl Herkes çağrısına uyarsa,maddi desteğe ihtiyacı olacak sanırım..
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl Bir sormak,öğrenmek lazım kimim hiç sanmıyorum...?? Maddi olarak gelmek isteyipte gelemeyenlerede desteğim.. Ooo..Hem patron nick'i,hem bu kadar iddia bana acaba(SA) mı hissi uyandırdı..
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl Gidin gidin,benim yerime de tatil yapın.. Tabi yeterki sen iste
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl Türkçeye me sinhorite ma den katalava akrivos ti ipate kserete elinika
Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 19 yıl YAğmur'u gaza getir sabaha kadar yazsın.. Yağmur;mu arese i sinomilia mas..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.