Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl gelirken dondurma getirmiştim ama ihtiyacı yokmuş heralde ki almamış,sıcakta iyi gelir demiştim. yoksa sıcak bişiye mi ihtiyacı var kii??
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl şöyle üstünde bol kaymaklı ekmek kadayıfına beğenmezse sanırım senin canın istiyor bol kaymaklı ekmek kadayıfını,göndereyim mi abim?
Gönderi tarihi: 13 Temmuz , 2006 19 yıl he valla olsada yesek yaww yolla be kardeşim tamam gönderiyorumm,sen ye bitince haber ver kahveni de göndercem,övünmek gibi olmasın çok güzel kahve yaparım
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl bol bol incir bizimkiler olsun da ben size göndereyim ama tan abi sen çok tatlı yemişsin bu aralar, sen kıyısından ascık ye tamam mı
Gönderi tarihi: 14 Temmuz , 2006 19 yıl sardunyam dan bana kalmıyorki o zaman ben sana ayrı göndereyim sen gizli gizli ye
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl İyi bir tatile.. valla yukarıdakinin ihtiyacı...şöyle derin bi uykuu....sonra ılık bir duş... ondan sonrada su böreksiz bi kavaltı...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl bence sadece suya ihtiyacı var kalkda bi elini yüzünü yıka hımmmm
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl bence sadece suya ihtiyacı var kalkda bi elini yüzünü yıka hımmmm acilen karnını doyurması lazım....
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl yoooo şimdi yemek yiyecektik sırf sabah daha fazla yemek için azıcık bi şeyler atışdırdım...
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl yoooo şimdi yemek yiyecektik sırf sabah daha fazla yemek için azıcık bi şeyler atışdırdım... sabah oldu zaten...valla bizim burda güneş doğdu doğacak.... neyse biar uyusa iyi olacak..belki rüyasında görür su böreğini....
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl sırf seni çagırmıyorum diye yapma lütfen böyle coook ayıp hımmmm
Gönderi tarihi: 16 Temmuz , 2006 19 yıl Torunum;ona diyeceğine sen uyu artık bak,gün doğdu.. yaw canım sıkkın biraz..uyuyamıyorum.... ama senin sanki uykuya ihtiyacın var gibii...malum yarın işe gideceksindir...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.