Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl doktora göz kırpmaktan bir hal oldu kızcağız tik oluştu bacımda...
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl Doktor kim bacım ya Bu aralar sakinleştiriciye ihtiyacı var çünkü çok heyecanlı
Gönderi tarihi: 23 Şubat , 2006 19 yıl Karamış çubuğu ne olaki Göz çıkartıcıya ( ne olduğunu ben de bilmiyom gözüne battım ya )
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl maşallah herşey fazlasıyla var..........hee bu arada osmantı tokatına çok güzel karşılık veririm......ama senin için değmez.....
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl Sevgisini gerçekten anlayabilecek ve Hak ettiği değeri verecek birine
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl Fener için kuvvetli bir duaya hiç ama hiç ihtiyacım yok fb benim gittiğim hiç bi maçı kaybetmedi ve elimde bjk ve gs biletleri mevcut yane için rahat olsun
Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2006 19 yıl yarısını da sana tamam heyecan yapma kırmızı araba birazdan geliyor...
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.