Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2006 19 yıl Merabalar.. ben insanların avatarlarına bakarak..nasıl birruha sahip olduklarını anlamaya çalışıyorum... sizleride merak ediyorum... hele bazı arkadaşlar okadar ilginç ve komik seçimler yapmışki, gülmekten kendimi alamıyorum.. bazılarıda cesurca resmini kullanmaktan kaçınmamıştır.. Bu değişik resimleri nerden esinlenerek yada,nasıl bir ruh halindeyken, veya kişiliğinizle alakası varmı....?
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl avatar kişiliğimizle bağdaşır muhakkak ama arzularımızla tamamen bağdaşır kanaatındayım..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Sayman senin avatarına baktığım zaman sanki sende...yoğun tecrübeleri olan, olgun bir insan....var karşımda...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl teşekkürler temizliğe çok önem veren kalabalıkta yapayalnız, oldukça duygusal ,evcimen arkadaşım..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar teşekkürler temizliğe çok önem veren kalabalıkta yapayalnız, oldukça duygusal ,evcimen arkadaşım.. Neden kalabalıkta yalnız...? bende kendimi bu konuda tek zannediyordum...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl bence alakası var ruh halini yada beğinileri yansıtır bazende beğiniileri kişiye görede değişir benim kanaatim bu hatta nicklerde böyle
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar olgun,kendine özgün bi tarz görüyorum sayman avatarında Güzelyaz sende çok güzel bir avatar seçmişsin... dürüst..efendi..bir havası var.. acaba kişiliğin nasıl?
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl olgun,kendine özgün bi tarz görüyorum sayman avatarında teşekkürler güzelyaz bende senin çok güzel ve duygusal olduğunu , akşamları gündüzlere tercih ettiğini , iyi giyindiğini ve kaliteyi sevdiğini hissediyom.. kalabalıkta neden yalnız? ewet , kalabalık bize uymuyordur belki , belkide biz biraz değişikizdir, belki korkuyoruzdur kalabalık bize hep zarar vermiştir, belkide nefes alamadığımız hissine kapılıyoruzdur, o kalabalık bizi boğuyordur..belkide çok duygusalızdır...kimbilir..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar bohem bu işte çok kötüsün bırak canım babacan ha yaaa güzelim.....bu görüntüye entel delikanlı diyememki..benim için değiştir!
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Merabalar.. ben insanların avatarlarına bakarak..nasıl birruha sahip olduklarını anlamaya çalışıyorum... sizleride merak ediyorum... hele bazı arkadaşlar okadar ilginç ve komik seçimler yapmışki, gülmekten kendimi alamıyorum.. bazılarıda cesurca resmini kullanmaktan kaçınmamıştır.. Bu değişik resimleri nerden esinlenerek yada,nasıl bir ruh halindeyken, veya kişiliğinizle alakası varmı....? avatara bakarak nasıl bır ruh halınde oldugunu anlayabılırsınız avatara bakıpta bu ınsanın kısılıgı budur demek bıraz yanlıs olur kısılıgını anlamak bıras zaman gerektıren bır durum
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar avatara bakarak nasıl bır ruh halınde oldugunu anlayabılırsınız avatara bakıpta bu ınsanın kısılıgı budur demek bıraz yanlıs olur kısılıgını anlamak bıras zaman gerektıren bır durum tabiiki haklısın ama ben aslında bende uyandırdığı izlenimleri söylüyorum...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl yaaa güzelim.....bu görüntüye entel delikanlı diyememki..benim için değiştir! delikanlı mı
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar bence alakası var ruh halini yada beğinileri yansıtır bazende beğiniileri kişiye görede değişir benim kanaatim bu hatta nicklerde böyle haklısın bende senin gibi düşünüyorum...ben nick'imi seçerken...işten ayrıldım ve bir süre çalışmamayı yarını düşünmeden yaşamayı planladığım için seçtim..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar delikanlı mı nerden bileyim kardeşim ben seni değil, avatarının görüntüsünün bendeki çağrışımından bahsediyorum..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Bohemin avatarına bakınca masum, seksi ve cazibeli bir hatun görüyorum.
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Bohemin avatarına bakınca masum, seksi ve cazibeli bir hatun görüyorum. teşekkür ederim masumum! çekici olduğum söylenir ama..seksi değilim..olmakta istemem insanlar beni zekamla beğensin..!
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Genel anlamda karekterleri yansıttığına inanıyorum... Ki, çoğu arkadaşın avatarına bakarak nasıl bir kişiliğe sahip olduğu anlaşılabilir...
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Avatarlar günlük kıyafetlerimiz gibidirler.. mesela senin avatarın beni etkiledi...çekici bir görüntü..avrupai havası var..
Gönderi tarihi: 6 Temmuz , 2006 19 yıl Avatarımda şu anda kendi resmim var ve siz avatarıma bakarak benim nasıl biri oldğumu bilebileceğinizi mi düşünüyorsunuz ? Buyrun o zaman yorumlayın
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.