Φ SLeonS Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Arkadaşlar bilgisayar donanım programlarını (Ekran kartı,Ses kartı,eternet tüm markalar )en hızlı şekilde nerden indirenbilirim.. Alıntı
Φ wherthus Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 www.inndir.com adresini kullanabilirsin veya ww.downloadarsivi.com buralarda pc için gerekli programları bulabilrsin.Kolay gelsin ama ben inndir.com u tavsiye ederim Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2005 teşekkürler wherthus burdan işime yarayacak sürücüleri temin ederim inşallah!!! Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 birde www.driver.com var üyelik istiyor ben yanlış hatırlamıyorsam kullanıcı adı: driver şifrede: all türkiyede herkez bu kullanıcı adı ve şifreyi kullanıyor olmaz ise üye olursun. Alıntı
Φ SLeonS Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 valla istediğim her sürücüyü bulabileceksem sorun değill üyede olurum.. benim için sadece hızı önemli Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Ftp lerden, forumlardan, program stelerinden.. En iyisine gelince, bazen birbirlerinden kötü oluyorlar.. Saygılar-Sevgiler.. Alıntı
Misafir TheLastofMohicaN Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2005 valla istediğim her sürücüyü bulabileceksem sorun değill üyede olurum.. benim için sadece hızı önemli www.driver.com bu konuda en iyisi diyebilirim gördüklerim arasında çok geniş kapsamlı neredeyse dünyadaki bütün firmaların driverları var. Alıntı
Φ hilmy Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 Gönderi tarihi: 30 Kasım , 2005 arkadaslar siz driver.com demıssınız ama bu sıtede ses kartı ıcın drıverlar yok inndir.com a da baktım ordada bısey yok yani Alıntı
Φ LaRsiE_ Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 Gönderi tarihi: 1 Aralık , 2005 http://www.driverara.com/ hepsini bulabilirsiniz Alıntı
Φ Fade to Black Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 Gönderi tarihi: 17 Nisan , 2006 www.driverguide.com kullanıcı adı drivers şifresi all gerçi üye olmak ücretsiz. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.