Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 19 yıl Turkish Barbie Girl Arkadaşlar inşallah beyenirsiniz....!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://youtu.be/eYShegV79wY
Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar niye bayanlar izleyemiyo Erkekleri bu halde görmesinler diye Yani millete rezil olmayalım ! Yeterki bayanların diline düşme tefe koyarlarda ondan Hem sen ne yaramaslık yapıyon yazıyı okumadın mı ? Yoksa buraya girebilmek için mi avantarını değiştirdin.Ama hiç güzel değil değiştir eskisi daha güzeldi
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl yav yapmayın arkadaşlar erkekleri bu durumda kızlara madara etmeyin...
Gönderi tarihi: 8 Temmuz , 2006 19 yıl Erkekleri bu halde görmesinler diye Yani millete rezil olmayalım ! Yeterki bayanların diline düşme tefe koyarlarda ondan Hem sen ne yaramaslık yapıyon yazıyı okumadın mı ? Yoksa buraya girebilmek için mi avantarını değiştirdin.Ama hiç güzel değil değiştir eskisi daha güzeldi puhahahaha ben bu resimdeki çocuğa hastayımm
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Süperdi böyle bir şeyi daha önce neden görmemişim diye bir anda kızdım kendime.
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Gerçekten çok güzel...Aman kıslar görmesin.. oo 5 defa izledimm
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Link çalışıo mu yaf.. Açılmadı da Yaaaaf ben nie isleyemiom.. Çatlıcam meraktan Link Cnavar gibi çalışıyor Başlıkta ne yazıyor yaaaa ? Damsız girilmez bayanlar giremezde ondan seyredemiyorsun ?
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar puhahahaha ben bu resimdeki çocuğa hastayımm ne gülüyon bee belli insanın burnu bi karış havada olunca önünü göremezmiş oo 5 defa izledimm nasıl güzelmi ?. ordaki ,kızların hepsine taş çıkartıyo! süper valla helal olsun ? kızlar bundan iyisini yapamazlar zaten ! ben izlediğinin sayısını unuttum! canım sıkıldımı izliyorum moralim yerine geliyor
Gönderi tarihi: 9 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar Süperdi böyle bir şeyi daha önce neden görmemişim diye bir anda kızdım kendime. bunlar neki daha neler göreceksin
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl ne gülüyon bee belli insanın burnu bi karış havada olunca önünü göremezmiş nası ya anlamadım?? nası burnu havada olunca önünü göremezmiş?? ne için di bu laf şimdii
Gönderi tarihi: 10 Temmuz , 2006 19 yıl Yazar nası ya anlamadım?? nası burnu havada olunca önünü göremezmiş?? ne için di bu laf şimdii Anlayan anladı ! açıklamaya gerek yok. biraz düşün bulursun ! hadi sana kolay gelsin !
Gönderi tarihi: 11 Temmuz , 2006 19 yıl nası ya anlamadım?? nası burnu havada olunca önünü göremezmiş?? ne için di bu laf şimdii Anlayan anladı ! açıklamaya gerek yok. biraz düşün bulursun ! hadi sana kolay gelsin ! ne dmek ya bulursun.. lafı bana sölüyon ama ben naptığımı bilmiyorum.. millet anlayabilir ben anlamadım söle bakim şimdi nie bööle bişi dedin
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 18 yıl bayan olarak güzel olmasalarda bütün erkekleri gözümde eşerplı canlandırıyorumda yakışır:D:D:D onlara
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 18 yıl çok iyi ya çok güldüm ))) valla bende çok güldüm erkekler işte
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 18 yıl tabii siz olaya karşı cinse alınmış bir puan olarak bakıyorsunuz
Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 18 yıl tabii siz olaya karşı cinse alınmış bir puan olarak bakıyorsunuz yani anlamışsın:)
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.