Misafir şevval Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 canım kardeşim, nette kurduğum en anlamlı en özel ilişkilerden birisin sen konu benim sevdiklerim olunca içimde biriktirdiklerimi dökerken kitlenir kalırım hep seninle ilgili sayfalarca yazabilirim sende biliyorsun ki ablanda ki yerin bu kadar özeldir o minik yüreğine sakladığın ve büyük bir sabırla aşkla bağlı kalıp sadece onun nefes alıp vermesine tutunup hiç kahır etmeden hiç yılmadan büyüttüğün sevginimi bu genç yaşında muhalif olma gibi bir sorumluluğu taşımaya çalışmak ve bu anlamda ezberleri tekrarlamak yerine kendini öğrenmeye ve geliştirmeye adamanımı sevdiklerini bir kartal edasıyla sahiplenip kurduğun ilişkilerde ki özenimi yazmakla bitmeyecek anlatılamayacak kadar özel birisin sen yürekli martım,iyki tanıdım seni iyki varsın.. hep mutlu olabilmeni dilerim ve gene dilerim ki emeklerin boşa gitmez.. sevgiyle... Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Viran Erzincan Sana dedik cansın can, Enkaz altında nice taze kan, Sızlar yara akar, damarda kan, Viran oldu o güzel canım Erzincan... Gözümde yaşlar oluk, oluk, Döküldü sokağa hep çoluk, çocuk. Çığlıklar acı, hava çok soğuk, Titreme dik dur koca Erzincan... Bakardım dörtyola mutlu, gururlu, Nerdesin Selimoğlu, Vakıflar, Urartu. Burası çiçekler, meyveler, güzeller yurdu, Bahçede güllerin soldu Erzincan... Fırat hüzünlü, bülbüller suskun, On üç Mart doksanikide kırıldı çarkın. Sendeleyen sarhoştan kalmadı farkın, Deli olma kendine gel gülüm Erzincan... Kiminin geliyor boğuk sesleri, Boşlukta titriyor güzel elleri, Ezilmiş başları, kırık belleri, Cani olamazsın vefa Erzincan... Sana can dedik, can alamazsın, Bize hep böyle küs kalamazsın. Umarız bir daha hiç sallanmazsın, Baharın güz oldu viran Erzincan... Kar üstünde ateş yanmaz mı sandın. Bu günlerde ben işte bunu anladım Allah'ıma dua edip çok yalvardım, Tanrı aşkına bizi koru Erzincan... Bu memleket geniş, dar sanmazdık, Koca dairelere hiç sığmazdık. Düşman yapsa asla aldırmazdık, Bir çadıra mahkum ettin Erzincan... Ayrıldık dostlardan bağrımız yanar, Kalbimiz hüzünlü, yürekler kan ağlar. Durdurun bu göçü ağlar, beyler, Kovma diyarından bizi Erzincan... Kırkbini verdik karnın doymadı, Seksen üçte fidyeye asla kanmadı. Bu İlkbaharda bize hiç acımadı, Yüzlerce canı rehin aldı Erzincan... Bu topraklar hasta, içten inliyor, Kulaklar pür dikkat nabzın dinliyor. Zamanla ne olacak kimse bilmiyor, Kadersiz, güvensiz kalan Erzincan... Dertli Kemal söyler, söyler ağlarım, Güzel canlara ateş olur yanarım. Elbet açar gazel döken bağlarım, Olmadı baharın mutlu Erzincan, Kara bayramların kutlu Erzincan... walla o kadar güzel şeyler yazmışsın ki ne diyeceğimi bilemiyorum teşekkür etmekden başka.böyle şeylerde konuşamam ben en iyisi bu türküyü sana hediye edeyim Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 marti name adamımız inat eti katiyetle forum oyunlarına girmeyecek martı ben gitmezden önce tüm forum oyunlarına takılalım bi yarın olurmu sonraaaaaaa genç yaşta güncel konularla dolduruyor güzel kafasını hayatı ağırdan yaşıyor.. cesurduuuuuuuur kompleksizdddiiiiiiiiiiiiir liderdiiiiiiiiiiiiiiiiir atılımcıdııııııııııııııııııır ve benide prenses peri sanıyor bu şakaydı seni överken canım çekti kendimide öveyim dedim.. sevmiyorum böyle anı yazamıyorum.. gerisini sen anla gayrı.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 pek tanışmıyoruz ama sadece iyi dileklerde bulunmak adına sayfana yazmak istedim. başarılar, mutluluk ve sağlık diliyorum Sevgili Marti Name... selamlar Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Tşk ederim sardunya tanıştığımıza memnun oldum dogwille benim liderlik huyum yoktur wallahi yok yaw tşkederim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 henüz o kadar iyi tanıyamadım ama şunları söyleyebilirim duygulu ve her konuya ilgili .seni tanımak güzel olucak martı name.sevgiler. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Güzel şiirlerin güzel hikayelerin duygu dolu adamı martı name. Herşeyden önce aşk-sevgi-güzellik başlığına gönderdiğin birbirinde güzel şiirler ve hikayeler için teşekkür ederim,duyarlı insan olmak sevgiyi bilmek ortak paydalarda bizi buluşturuyor gerisimi?? boşver gerisini artık o kadarda fikir ayrılıklarımız olcak..... Sevgilerimle şansın ve yolun hep açık olsun. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Tşk ederim suheda Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Düzeyini, düşünsel derinliğini, kişisel duruşunu, ümanist yapısını, haksızlığı insancıl duyguları ile anlam katan, Doğrunun güzelliğin sevginin ve aşkın olduğu her yerde dimdik oluşunu ve herşeyden önemlisi de şu son dönemlerden herkesin en fazla ihtiyaç duyduğu barışa olan inancını hiçbir zaman yitirilmemesi gereken inançlardan biri olduğunu bizlere düşünsel paylaşımları ile anlatmaya çalışmış olan ve yine bu özellikleri ile kendini farkettirmiş olan ender insanlardan biri benim için... Biliyorum ki kafa akrabalığı ile insanın insanı anlamaması mümkün değildir... İşte sevgili marti_name arkadaşımızın bu özelliklerini fark etmemek mümkün olunamayacağı kadar kendime yakın bulduğum çok az insanlardan biri.. Bu forumda bizlere iyiki var dedirten biri olduğu ve bizleri bunları hissettiren bu güzel insana dost sevgiler.. Bu forumda tanımaktan mutluluk duyduğum bir insan olması bana herzaman burada yukarıda saydığım düşünsel gücünü hissettirmiştir.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 ben neymişim yaaaaa tşkler Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Bir hikaye yazsam sana simdi olmaz, onca güzel`lerini yaziyorsun.Yanit vermesemde herzaman seve seve okuyorum aslinda tüm arkadaslarin kisinide. Bir siir yazsam oda olmaz, yazdiklarini okumak daha bi güzel oluyor.Peki ne yazayim diye düsünürken, sana dilekler`de bulunmak istiyorum. Dün sagolsun Dipnot `un sayesinde burasini gördüm. Herzaman mutlu ve umut dolu yasam diliyorum sana safak, bunlari kabul edermisin. saygilar Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 28 Temmuz , 2006 etmem miiiiiiiiiiiiii 4 seneden beri bana katlanıyosun birce ablam benim yaaa Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 yeni döndüm doğum günümü yokluğumda bile unutmayan martı yazmayacam demiştim ama yazdıklarına dayanamadım böylesine hatırlanmak unutulmamak ne güzel canından çok seven sevdiğini o minik yüreğinde büyüttüklerinle vazgeçmediklerinle inadına işde dediklerinle bana ne dersler verdin bir bilebilsen senden ne çok şey öğrendim bazen aşklar devler kahramanlar yaratır martı sende benim gözümde bi kahramansın dostluğun yakınlığın ve vefan için binlerce kez teşekürler.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 söylediklerinin hepsi senin iyiliğinden insan insanın aynası diilmidir ? ben kahraman dimi du resmimi eklicem dayanamıcam Alıntı
Misafir şevval Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 ne diyeyim martı son derece ciddi edilmiş bir laftır.. bu arada sitem eden arkadaşlar var alınmayınız sizlerede teşekür ederiz herkese sevgiler.. Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Bu forumda bir konuda kızdığımı sanarak bana mesaj çekmiştin.o vesile ile yazılarını daha dikkatli takip etmeye başladım.Gerçi yorum yaparken ve cevap yazarken tüm yazılanları okumaya gayret gösteriyorum.Özellikle engelliler konusundaki hassasiyetini kutlamam gerekiyor.Bu forumda dipnot,yamyam,bilimselci gerçi şu sıralarda pek görünmese de sevgili gece kuşu,sardunyam, bozan ve şu anda aklıma gelmeyen birkaç kişi ile birlikte sen marti_name olmazsa olmazlardansınız en azından benim için.Sevgilerimi iletiyorum. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Bu forumda bir konuda kızdığımı sanarak bana mesaj çekmiştin.o vesile ile yazılarını daha dikkatli takip etmeye başladım.Gerçi yorum yaparken ve cevap yazarken tüm yazılanları okumaya gayret gösteriyorum.Özellikle engelliler konusundaki hassasiyetini kutlamam gerekiyor.Bu forumda dipnot,yamyam,bilimselci gerçi şu sıralarda pek görünmese de sevgili gece kuşu,sardunyam, bozan ve şu anda aklıma gelmeyen birkaç kişi ile birlikte sen marti_name olmazsa olmazlardansınız en azından benim için.Sevgilerimi iletiyorum. Tşk ederim gelincik HEPİMİZ BİR ENGELLİ ADAYI DEĞİL MİYİZ ? herkese göre bi topic var burda bi eksik engelliler içindi onuda sağolsun admine ilettim yeni bölüm açtı son zamanlarda nedense pek göremedim seni yada yazılarını takip edemedim ama sıkıştığım noktalarda yardımcı oluyorsun tşkler Alıntı
Misafir gelincik Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Ben teşekkür ederim .Şehir dışında olduğum için bir süre ara vermiştim.O yüzden göremedin yazılarımı bundan sonra ara ara katılacağım yorumlara. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 hayatta bırakmam gelincik seni gari ya normalde bilmediğim konu hakkında konuşma huyum yoktur ama anam bunlar bi garip...sen,dogwille,şewal ablam yetişiyolar imdadıma dogwilin işleri var gelemiyo,şewal ablamı çok üzdüler girmiyo,sen zaten yoktun heee heee heeeeeeeeeyttttttt savunun ülennnn!!! Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 "Martıların çoğu karınlarını doyurmak için gerekli olandan fazlasını öğrenmeye çabalamazlar. Uçuşun tek bir anlamı vardır onlar için: Yiyeceğe ulaşıp,kıyıya dönmek. Onların amacı uçuş değil,karın doyurmaktır. Ama martı Jonathan Livingston için önemli olan yemek değil,uçmaktı. O,herşeyin ötesinde uçmaya gönül vermişti." senin gönül verdiğin şey ne bilemiyorum ama asla vazgeçmemeni diliyorum.hep rüzgara karşı, güneşe doğru uç martı,sürüden olma. sevdiğim bir bölüm yazıyorum sana Sahilin ve teknenin çok ötesinde bir martı uçuş çalışmaları yapıyordu.O diğer martılardan çok farklıydı.O yaşamının amacını arıyordu diğer martılar için yaşamın amacı avlanmaktı ama onun için değil.Yalnız başına ona acı veren bir kavisi oluşturabilmek için kanatlarını iyice geriyordu.eğer bu kavisi oluşturabilirse daha yavaş uçabilecekti .Bütün dikkatini topladı nefesini tutup gözlerini kıstı hadi yüksel …şimdi kavis derken düştü ve bütün tüyleri birbirine karıştı.düşmek martılar için bir utanç kaynağıydı.Çoğu martı yiyecek bulmak, sahilden ayrılıp tekrar geri dönebilmek için uçar.Bunun dışında bir şey öğrenmek istemezler.Oysa Jonathan için uçmaktı önemli olan.Bütün gün uçuyordu atletik hareketler deniyordu hiç avlanmıyordu.Onun için ailesi de endişeliydi.Annesi diğerleri gibi olmak çok mu zor diye isyan ediyordu.Babası bir şey öğrenmek istiyorsan avlanmayı öğren diyordu.Bir kaç gün diğer martılar gibi avlanmayı denedi.Bunun için gerçekten mücadele etti ama olmuyordu o bunları yapmak istemiyordu.Eski Jonathan olması uzun sürmedi tekrar uçma çalışmalarına başladı ve martıların neden gösterişli bir şekilde dimdik denize dalamadığını anladı çünkü kanatlarını yeterince kontrol edemiyordu.Gün geçtikçe aşama kaydediyordu fakat yüksek bir hızda gene de bütün kontrolünü kaybediyordu.Deniyordu ama yeterince dikkatli değildi kanatlarını dümdüz tutması gerekti sağ kanadıyla dengesini kurmaya çalıştığında sağa doğru fırıldak gibi dönüyordu.Bu çok büyük bir güç istiyordu onuncu saniyede 90 mil hıza ulaştı bir seferinde fakat bu başarı pekte uzun sürmedi ve tıpkı betona çarpar gibi çakıldı.Perişan bir hale gelen kanatları ağırdı ama ona ağır gelen başarısızlığıydı.Keşke her şey bir anda sona erseydi. Dibe doğru yavaş yavaş batarken içinde yabancı bir ses duydu hiçbir çıkış yolu yok ben bir martıyım ve doğamla sınırlıyım.......okumuşsundur ama eğer hala okumadıysan devamı kitapta. sevgiler. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 8 Eylül , 2006 çok ama çok tşk ederim okudum okumam mı imzamada ekledim zaten ((((senin gönül verdiğin şey ne bilemiyorum ama asla vazgeçmemeni diliyorum.hep rüzgara karşı, güneşe doğru uç martı,sürüden olma))) walla sürüden olayım die çok uğraştılar ama başarabilmiş diiller işin garip tarafı neye gönül verdiğimi bende bilmiyorum. bişeye gönül verdim ama ayrıııı ehehehee Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 yazılarını okumaktan zevk aldığım bir kişilik...yakın dıyaloglarımız olmasa da,saygı duyduğum bir insan.. Alıntı
Φ marti_name Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 14 Eylül , 2006 yazılarını okumaktan zevk aldığım bir kişilik...yakın dıyaloglarımız olmasa da,saygı duyduğum bir insan.. tşk ederim Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 22 Kasım , 2006 hoşgeldin marti seni gördüğüme çok sevindim arkadaşım... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.