Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Arkadaşlar forumdaki bazı arkadaşları iyice anladık.

Amaçları tetkiki mümkün olmayan bir kaç fikirle, islamı ve inananları tufaya düşürmek...

Örneğin Hz Adem falanca yerde falanca şeyi yaptı diye bir şey uyduruyorlar..

Birde bu bütün kaynaklarda yazıyor diye ekleme yapıyorlar..

Al sana çamur..

Aslında bunu bu arkadaşlar da yapmıyor..

Bu tip çamur işlerini bu arkadaşların referans noktaları olan, belirli siteler ve yazarlar yapıyor..

Dikkat edin, bu tipyazıları internette arayın, paradigmaları hep aynıdır..

Çok şükür akıllı insanlarız da nerelere bakmamız gerektiğini biliyoruz sen merak etme kral bu forumdaki arkadaşlar bu tür iftiralara kanacak kadar saf değiller nasılsa google elimizin altında aratmamız yetiyor bunların yalancı kaynaklarını bulmaya ...

DİYELİM Kİ azizamca BUNLARI SIRF İSLAMİYET'İ KARALAMAK ADINA, ÇAMUR AT İZİ KALSIN MANTIĞIYLA YAZMIŞTIR...VE YİNE DİYELİM Kİ azizamca YAZDIKLARININ HEPSİNİ BİR KİTAPTAN VEYA İNTERNET SİTESİNDEN ALMIŞTIR, HİÇBİRİ KENDİNE AİT DEĞİLDİR...BÖYLE OLMASI CEVAP VERİLMEMESİNİ Mİ GEREKTİRİR? SİZ BUNLARA CEVAP VERMEZSENİZ ATILAN ÇAMURUN İZİ KALMAZ MI?

BEN azizamca NIN YAZDIKLARINI İLK DEFA DUYDUM VE HAYRETLER İÇERİSİNDEYİM...EĞER ONLARA YALAN, İFTİRA DİYORSANIZ KONUYLA İLGİLİ GERÇEK HADİSLERİ VE AYET TEFSİRLERİNİ ORTAYA KOYMANIZ GEREKMEZ Mİ?

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşım Hz aişe topicinde konuyla ilgili ayet ve hadisleri de sunduk ama

arkadaş ısrarla iftirayı hiç bir geçerliliği olmayan kaynaklara dayandırarak

devam ettirmekte biz se sadece kurandaki ayetleri ve kabul edilmiş hadisleri

cevap olarak defalarca kez yazdık ama tabiki Allaha inanmayan kimse kuranda

yazanlarada itibar etmeyecektir Allah hz Aişe olayında o kişilere iftiracılar diyor ve hiç bir sahih hadiste peygamberimizin 9 yaşında bir çocukla evlendiği geçmez ....

Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşım Hz aişe topicinde konuyla ilgili ayet ve hadisleri de sunduk ama

arkadaş ısrarla iftirayı hiç bir geçerliliği olmayan kaynaklara dayandırarak

devam ettirmekte biz se sadece kurandaki ayetleri ve kabul edilmiş hadisleri

cevap olarak defalarca kez yazdık ama tabiki Allaha inanmayan kimse kuranda

yazanlarada itibar etmeyecektir Allah hz Aişe olayında o kişilere iftiracılar diyor ve hiç bir sahih hadiste peygamberimizin 9 yaşında bir çocukla evlendiği geçmez ....

sayın arman sahihi müslim ve sahihi buhariden bahsediyorum sahihinin anlamını biliyormusun bu kaynaklar en güvenilir hadisler diyanet bile 9 yaş olayını kabul ediyor sen daha nerelerdesin anlaşılan hiç kuran ve hadis okumuyorsun

Gönderi tarihi:

sayın arman sahihi müslim ve sahihi buhariden bahsediyorum sahihinin anlamını biliyormusun bu kaynaklar en güvenilir hadisler diyanet bile 9 yaş olayını kabul ediyor sen daha nerelerdesin anlaşılan hiç kuran ve hadis okumuyorsun

Diyanetin kabul ettiine dair kanit göster

Gönderi tarihi:

sayın arman diyanet diyor ki arapyarım adası sıcak bir bölge sıcakta yaşayan kızlar erken gelişiyorlar ve erken yaşta doğurgan oluyorlar aynı gelenek güney amerikada da var bir kızın yaşına bakmadan kalça göğüs gelişimine bakıyorsanız sizin zhniyetinize şaşırıyorum

Gönderi tarihi:

Kuran-ı Kerim in hiçbiryerinde Hz. Aişe ile 9 yaşında falan evlendi diye birşey yoktur. Hz. Aişe evlendiğinde 17 yaşında olduğu söylenir. 12 olduğunu söyleyenlerde vardır. zaten o zamanlarda bütün kızlar o yaşlarda evlendiriliyormuş. ve Hz. Aişe peygamberimizin evlendiği 50 yaşının altındaki tek hanımı. diğerlerinin hepsi dul idiler. bu evlilikleri sırasında da peygamberimiz 50 yaşının üstündeydi.

merak etmeyin ... bütün müslümanlar sizin sandığınız gibi geri kafalı ve cahil değiller. bütün müslümanlar yargılamadan herşeyi kabul etmiyor.

sonradan müslüman olan bir ateistin yapmış olduğu konuşmasında söylediği şu sözler gerçektende çok doğrudur. "eğer günümüzün müslümanlarına bakarak islamiyeti öğrenseydim asla müslüman olmazdım" sonuçta bu tarz müslümanlar değilmidir sizin bu şekilde olmanızı sağlıyan. lütfen onları baz almayın.

Gönderi tarihi:

sayın arman diyanet diyor ki arapyarım adası sıcak bir bölge sıcakta yaşayan kızlar erken gelişiyorlar ve erken yaşta doğurgan oluyorlar aynı gelenek güney amerikada da var bir kızın yaşına bakmadan kalça göğüs gelişimine bakıyorsanız sizin zhniyetinize şaşırıyorum

Bu nasıl bir kıvırıştır böyle :) daha önceki yazınızda Hz aişe 9 yaşında peygamberimizle evlendirildi ve bunu diyanetde kabul ediyor diyen sen hani nerde kanıt diye sorduğumda bana cevap olarak yukarıdaki cevabını gösteriyorsan sana artık soru sorma zahmetine bile girmem çünkü sen ordan burdan uydurulmuş bilgilerin fenerinde körkütük tartışmaya giriyorsun demektir bana net ol arkadaşım PEYGAMBERİMİZİN HZ AİŞEYİ 9 YAŞINDA NİKAHINA ALDIĞINI HANGİ DİYANET NE ZAMAN VE NASIL KABUL ETMİŞTİR KANITLA...

Gönderi tarihi:
Bu nasıl bir kıvırıştır böyle daha önceki yazınızda Hz aişe 9 yaşında peygamberimizle evlendirildi ve bunu diyanetde kabul ediyor diyen sen hani nerde kanıt diye sorduğumda bana cevap olarak yukarıdaki cevabını gösteriyorsan sana artık soru sorma zahmetine bile girmem çünkü sen ordan burdan uydurulmuş bilgilerin fenerinde körkütük tartışmaya giriyorsun demektir bana net ol arkadaşım PEYGAMBERİMİZİN HZ AİŞEYİ 9 YAŞINDA NİKAHINA ALDIĞINI HANGİ DİYANET NE ZAMAN VE NASIL KABUL ETMİŞTİR KANITLA...

sayın arman diyanete aç telefon görürsün

(0312)295 72 99-295 73 11-295 73 12

Gönderi tarihi:

Aziz amcanın yada diğerlerinin sorduğu sorular, yıllarca sorulan, islamın ilk yıllarında bile bazı ekoller tarafından irdelenen sorulardır..

Ama islam alimleri hiç bir soruyu cevapsız bırakmamışlarıdır..

Bazı arkdaşlarımızın bu soruları yeni duymaları kendileriyle ilgilidir..

İslamı köşeye sıkıştırmak adına, sorulan bütün soruların tarihi hemen hemen islamla aynıdır...

Bu forum dah,l olmak üzere bütün sorulara cevap verilmiştir..

sorun cevapta değildir..

Verilen cavapların kabullenilememsindedir..

İnanç olayları tamamen izafidir..

Örneğin haksız yere adam öldürenin cezası dinimizde kısasa kısastır, bu bana göre doğrudur..

Size göre doğru değildir...

Olay bundan ibarettir..

İzafi yani..

Reddeden reddeder.. Yapcak bişey yok..

Saygılar-Sevgiler..

Gönderi tarihi:

SAYIN KRALX TELEFON NUMARALARINI VERDİM TELEFON ET ÖĞREN NİYE KIVIRIYORSUNUZ

MUHAMMETDE EBU LEHEBİN İKİ OĞLUNADA 11 VE 12 YAŞINDA KIZINI VERMİŞTİR Hz.Muhammet EVLENDİĞİNDE 25 YAŞINDA PEYGAMBERLİĞİNİ İLAN ETTİĞİNDE YAŞI 40 PEYGAMBERLİĞİNİ İNKAR ETTİKTEN SONRA NİYE İKİ KIZINI EBU LEHEBİN OĞULLARINA VERSİN EBU LEHEB İÇİN KURANDA SURE BİLE VAR TEBBET SÜRESİ:EBU LEHEBİN İKİ ELİ KURUSUN DİYOR LÜTFEN BANA AÇIKLAMA YAPIN

Gönderi tarihi:

Ebu lehep ne olursa olsun..

Oğulları mislümanmıydı, değilmiydi..

İlk önce araştır..

Öyle babası yüzünden hiç kimseye zeval yoktur..

Din böyle şeylere prim vermez..

Bir babadan vezir de doğar, rezil de...

Saygılar-Sevgiler..

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.