Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

• Admin
Gönderi tarihi:

Walter Mitty’nin Gizli Yaşamı – The Secret Life of Walter Mitty (2013)

Ben Stiller'ın yönettiği ve aynı zamanda da başrolünü üslendiği 1947 deki orijinalinden yeniden yapılan bu film bir garip bir film. İzlemeye başaladıktan sonra bir süre filmin nereye gittiğini anlamadım diyebilirim daha sonra yavaş yavaş herşey yerine oturmaya başladı. Walter zaman zaman gerçek yaşamandan koparak hayal kuran ve LIFE dergisinde fotoğraf bölümünde negative uzmanı olarak çalıştığı sırada aşık olduğu kadın ve LIFE dergisinin son sayısı için hazırladığı negatif'i kaybetmesiyle başlayan öyküde beklenmedik şekilde Sean Penn'in girişi ve Walter'ın yaşamındaki inanılmaz değişim. İzleyin birşey kaybetmezsiniz.

Oyuncular: Ben Stiller, Kristen Wiig, Shirley MacLaine, Adam Scott, Kathryn Hahn, Sean Penn, Patton Oswalt, Adrian Martinez, Ólafur Darri Ólafsson .
Yönetmen: Ben Stiller

post-2-0-87950600-1400845508_thumb.jpg post-2-0-46881600-1400845509_thumb.jpg

post-2-0-59600600-1400845759_thumb.jpg post-2-0-37435700-1400845760_thumb.jpg

In this remake of the 1947 classic comedy, shy photo manager Walter Mitty is constantly daydreaming to escape his humdrum life and domineering mother, but when he gets embroiled in a real-life adventure, he discovers that being a hero is tough work.

Cast: Ben Stiller, Kristen Wiig, Shirley MacLaine, Adam Scott, Kathryn Hahn, Sean Penn, Patton Oswalt, Adrian Martinez, Ólafur Darri Ólafsson .
Director: Ben Stiller

Gönderi tarihi:

Ben filmin konusunu beğendim ama işleniş biçimi o kadar iyi miydi emin değilim. İzleseniz de olur izlemeseniz de olur yani.. 

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.