Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Selam shankara, dünden beri devamli deniyorum, fakat yükledigim halde, benim pc de belki sorun var powerpoint acilmiyor belkide yok bilemiyorum.. dinlemek cok isterdim, acaba bunu Rapidshare üzerine yapmak mümkünmü simdiden tesekkür ederim. saygilar Alıntı
Φ shankara Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Eylül , 2006 selam birce bir çok kere indirildi bu sunumlar ve sorunsuzdur. ancak senin bilgisayarda office yüklü olmayabilir Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 13 Eylül , 2006 çok teşekkurler,çok güzeldi..paylaştığın için sağol. .özellikle giderken birşey bırak adlı şiir,geri planda da manzaralar ve müzik olunca kendimi başka yerlerde buldum Alıntı
Φ can54 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 19 Ocak , 2009 Selam shankara, dünden beri devamli deniyorum, fakat yükledigim halde, benim pc de belki sorun var powerpoint acilmiyor belkide yok bilemiyorum.. dinlemek cok isterdim, acaba bunu Rapidshare üzerine yapmak mümkünmü simdiden tesekkür ederim. saygilar teşekkürler Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.