Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Soru: Mesela göbeğini bakılmasını istediği içinmi açıkta bırakır.. Cevap: Evet.. Soru: Başka bir nedeni olamazmı..? Belki başka bir nedeni vardır sevgili kralx Hiç sordunuz mu ? Hayır sormadınız tabi sorsaydınız elbet cevabını alırıdınız..Hele bir sorun niye açıyor göbeğini demi Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 ya bi dakka ya.. ne güzel güzin ablacılık oynuyorduk.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Sevgili nico.. Önce bay-bayan sormuşmuydum..? Maksat muhabbet olsun kavliyle nerede muhabbeti tutturduk orada devam ediyoruz.. Zaten havadan sudan adı üstünde.. Sevgili yeşim.. Affetmezse ne olacak, şuanki durumun devam edece.. Bu durumundan memnunsan bir problem yok.. Memnun değilsen o probemi halletmeye bak.. Sevgili geceyağmuru.. Göbeği açık bir kadına gidipte neden açtın dicek kadar eksi sekşzlik bir IQ ya sahip değilim.. Sadece meraktan ve anlamlandıramadığım için buraya yazdım.. Olaki göbeğini açan bir bayan çıkarda cevaplarmı diye..? Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Sevgili nico.. Önce bay-bayan sormuşmuydum..? Maksat muhabbet olsun kavliyle nerede muhabbeti tutturduk orada devam ediyoruz.. Zaten havadan sudan adı üstünde.. daha önce sormuştun ben söylememiştim doğru maksat muhabbet bende araya giriyim bari arada havalr nasıl oralarda Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 yapma yaww kimler estiriyo o havayı oralardaa Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 sevgili kralx ya seninde bizden farkın yok bak başlık karıştırmada burada bir güzin abla havası sezdim (ama burada kral abi olarak karşımızda) şaka yaptım diyim de sonra özür dilemek için ayrı topic açmıyim. bana sağda solda laf atan çok oluyor attığınız zaman özelden ulaşıp şu başlıkta deyinde geliyim dövüşiyim bari Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 tabi buyrun giyin boks eldivenleriniz Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 tabi buyrun giyin boks eldivenleriniz biliyosun dimi ardından ne olsa başlık açıcam medias özür dilerim hayvanlık ettim diye Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 biliyosun dimi ardından ne olsa başlık açıcam medias özür dilerim hayvanlık ettim diye yok canım ama admin e bir iletmek lazım "Özür Dileme" bölümü açılsın Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 yok canım ama admin e bir iletmek lazım "Özür Dileme" bölümü açılsın benim profilim ileti sayısı bin başlığı özür dileme 900 ileti yüzde doksanı aktif Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 neden erkekler birine seni sewiyorum diip sarılırken,diğer eliyle ikinci sevgilisine msj yazmakla uğraşır.. şu an ondan nefret etmem gerekrken neden hala onu sewiorum.. Her şeyin iyisi kötüsü vardır kadınında erkeğinde ortada bişey var ben bayan olarak bunu arz etmek istiyorum bir erkek bir kızla çıkarken başkasıyla çıkması sadakatsizlik yaratıyor bayanlarda aynı şeyi yapıyor yanlız en büyük olan ne biliyomusunuz bu erkeklerin güvenini çalıp sevgilisine ihanet ettirin bayanlar yani bizim cinsimiz her şey onlardan kaynaklanıyor sevgilisi olduğunu bile bile bir erkeğe yüz veren bu duruma iten bence tek suçlu bayanlar hayır demeyi bilmiyolar ne istediklerini nasıl davranması gerektiklerini bilmiyolar şuçlu olarak erkekler görülmesin asıl suçlu bizim cinsimiz. SÖZÜM BUNU YAPAN BAYANLARA KİMSE ALINMASIN Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2006 aa efet en sinir olduğum şeydir sewgilisi olnalara sulanan kızlarrr isteyen üstüne alınabilri hıh Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Eveeeet.... Arkadşalar bundan sonra hertürlü tanışma faslı için msn yi şart koşuyorum.. Sanal aşk için gereken şartlar ise; 1-MSN 2-FOTO 3-KAMERA 4-İNSANLIK Not: Benim için güzellik ikinci plandadır.. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 yukarıdakinin anlamlandıramadığı şeyleri ben anlamlandıramıyorum.. Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 aa efet en sinir olduğum şeydir sewgilisi olnalara sulanan kızlarrr isteyen üstüne alınabilri hıh benimde en çok sinir olduğum şeydir katılıyorum. Alıntı
Φ denizimu Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 salla canem ben de o kadar çok şeye anlam veremiyorum ki !! hangi brini sayam.. 1-neden erkekler kızlara her sitediklerini yaptırmak işterler... 2-istedikleri yapılmayınca haklıymış gibi yine neden kızlara saldırırlar.. 3-benim kankimi neden uzuyolar baqim bu üçü bi çelişki midir bence ööle wallah tabi bu sorulara yanıt vercek biri olduğunu da sanmıyorum yane.. hıh Alıntı
Φ AsiMeLek Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 salla canem ben de o kadar çok şeye anlam veremiyorum ki !! hangi brini sayam.. 1-neden erkekler kızlara her sitediklerini yaptırmak işterler... 2-istedikleri yapılmayınca haklıymış gibi yine neden kızlara saldırırlar.. 3-benim kankimi neden uzuyolar baqim bu üçü bi çelişki midir bence ööle wallah tabi bu sorulara yanıt vercek biri olduğunu da sanmıyorum yane.. hıh 25 senelik tecrübeme göre cevap verebilirim 1-Gerçekten o kişiyi seviyosam istemediği şeyleri asla yapmam. 2-istediklerini yapmadığımız zaman bu istekleri zor bişey değilse yapıla bilecek bişeyse yaparımyapılmasa hakkınca kızarlar. 3-3 veya 4 sene sonra üzülünmeyecek bir şeye üzüldüğünü anlar. tabi bu sorulara yanıt vercek biri olduğunu da sanmıyorum yane.. hıh :Dbu cevabında 17 kızların cevabı güzelim Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 sesizliğin kızı.. senin bunları üstüne alınmanda bir neden mi var?? o benim kankim ve beni isteği yerde ve zamanda savunabilir koruyabilir.. bu olayın fazla büyümesini istemiyorum.. ne demiştin sessizliğin kızı GİDEN GİTTİ!! GİTTİĞİ GÜN BİTTİ!! uzatmanın anlamı yok Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 18 Temmuz , 2006 25 senelik tecrübeme göre cevap verebilirim1-Gerçekten o kişiyi seviyosam istemediği şeyleri asla yapmam. 2-istediklerini yapmadığımız zaman bu istekleri zor bişey değilse yapıla bilecek bişeyse yaparımyapılmasa hakkınca kızarlar. 3-3 veya 4 sene sonra üzülünmeyecek bir şeye üzüldüğünü anlar. tabi bu sorulara yanıt vercek biri olduğunu da sanmıyorum yane.. hıh :Dbu cevabında 17 kızların cevabı güzelim +1 Tebrikler.. Olay bu işte. Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 3-3 veya 4 sene sonra üzülünmeyecek bir şeye üzüldüğünü anlar. burası doğru işte.. 3-4 seneye kalmadan geçer.. uzatmışsın ammada sessizliğin kızı.. kankim artık geçti o günleeeeeerr... Alıntı
Φ dogville. Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 hızlı düzenleme.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Umarım bu dafa tekrarı olmaz ctrldelete Gerginim işte neden bu kadar çok üzerime geliyorki anlayışsızlıkları anlamlandırmıyorum Alıntı
Misafir yemyeşim Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 19 Temmuz , 2006 geçmiş olsun ctrldelete.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.