Φ godzilla Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 25 Haziran , 2008 bütün dünya hareket halinde maci bekliyor oldumu simdi godzii dünya dönüyor yanii yaşasın uganda İtalyanlara inat Avusturyalılara inat 4. Torba Bosna Hersek İrlanda Cumhuriyeti Belçika Letonya İsrail (AVRUPA nın göbeği olan İsrail acaba final oynasa ne derlerdi) İskoçya Slovenya ------------------- 7. Torba Liechtenstein Azerbaycan (ya azerbaycan oynasa ne olurdu ne derlerdi AZAR lardı) Andorra Malta Faroe Adaları Kazakistan (yine İtalyanın kapı komşusu kazakistan oynasa ne derlerdi) Luxemburg San Marino -------------- KIPRIS Rum Kesimi falan saymıyorum Türkiye takıntısnı yenemiyecekler bir türlü uzun bir günün espirisi oldu Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Gönderi tarihi: 27 Haziran , 2008 Piyasa araştırması yapmazsan..... Polis müfettişi incecik güzel sekretere sormuş,"Patronun neden kendini pencereden aşağı attı" diye.. "Bilmem.." demiş kız. "Bana her zaman çok iyi davranırdı...2 ay önce bana çok pahalı bir vizon kürk aldı,geçen ay da spor bir araba... Geçen hafta dayalı döşeli bir daire aldı. Bugün 3 karatlık çok değerli pırlanta bir yüzük armağan etti ve sordu: 'Sana sahip olabilmem için daha ne bedel ödememi istersin?'" "Peki, sen ne dedin?" "Siz yabancı değilsiniz işyerinizdeki diğer erkekler gibi bir saatliğine 50 Avro verseniz yeter' dedim!.. Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 5 Temmuz , 2008 Basbakan saç tiraşi olmak için berbere gitmis. Berber sormuş: -Başbakanim laiklik hakkinda ne düşünüyorsunuz?? Basbakan duymazdan gelmiş. Berber beş dakika sonra tekrar sormuş: - Laiklik hakkinda ne düşünüyorsunuz? Başbakan yine duymazdan gelmiş. Berber beş dakika sonra tekrar sorunca: - Laiklik hakkinda ne düşünüyorsunuz?diye Basbakan sinirlenmis ve -Sana ne kelle laiklikten ...Artistlik yapma, işine bak diye azarlamis adamcağizi... O da gülerek karşilik vermiş: -Öyle demeyin Başbakanim... Laiklik sözünü duyunca saçlariniz diken diken oluyor .Daha kolay kesiyorum Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 17 Temmuz , 2008 17.juli 2008 Bugün Menüde ek olarak işciye polis dayagi Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2008 RECEP´İN TAVUGU Mitinglerden korkuyor! Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Zurnanin düüüüt dedigi yer Alıntı
Φ Turist Ömer Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 7 Ağustos , 2008 Sen napıyon burda tek başına böyle anlamadım ben. Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Sen napıyon burda tek başına böyle anlamadım ben. Espiri yapiyordur kendi kendine Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 12 Ağustos , 2008 - senin gözlükler numaralı mı ? - Hayır..Kale arkası... Alıntı
Φ nyx-fallen angel Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 13 Ağustos , 2008 Tomi'nin annesi kimdir ? -Anotomi Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 nerede okumuştum hatırlamıyorum ama bunun gerçek bir olay olduğunu söylüyorlar. kadının biri arkadaşıyla yemek yiyormuş, o sırada da telefonu çalmış. kadınlar malum, koca çantada bir telefonu bulmak için yarım saatlerini harcarlar. kadın büyük bir azimle telefonu arıyor ama bir türlü bulamıyormuş. bu arada da telefon çalmaya devam ediyormuş. en sonunda pes edip telefon hala daha çalarken şöyle demiş : allah allah, herhalde evde unuttum !! Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Basbakan saç tiraşi olmak için berbere gitmis. Berber sormuş: -Başbakanim laiklik hakkinda ne düşünüyorsunuz?? Basbakan duymazdan gelmiş. Berber beş dakika sonra tekrar sormuş: - Laiklik hakkinda ne düşünüyorsunuz? Başbakan yine duymazdan gelmiş. Berber beş dakika sonra tekrar sorunca: - Laiklik hakkinda ne düşünüyorsunuz?diye Basbakan sinirlenmis ve -Sana ne kelle laiklikten ...Artistlik yapma, işine bak diye azarlamis adamcağizi... O da gülerek karşilik vermiş: -Öyle demeyin Başbakanim... Laiklik sözünü duyunca saçlariniz diken diken oluyor .Daha kolay kesiyorum süper, inanılmaz ve aynı zamanda gerçeğe bu kadar yakın bir eşi daha olamayacak bir fıkra Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Basbakan saç tiraşi olmak için berbere gitmis. Berber sormuş: -Başbakanim laiklik hakkinda ne düşünüyorsunuz?? Basbakan duymazdan gelmiş. Berber beş dakika sonra tekrar sormuş: - Laiklik hakkinda ne düşünüyorsunuz? Başbakan yine duymazdan gelmiş. Berber beş dakika sonra tekrar sorunca: - Laiklik hakkinda ne düşünüyorsunuz?diye Basbakan sinirlenmis ve -Sana ne kelle laiklikten ...Artistlik yapma, işine bak diye azarlamis adamcağizi... O da gülerek karşilik vermiş: -Öyle demeyin Başbakanim... Laiklik sözünü duyunca saçlariniz diken diken oluyor .Daha kolay kesiyorum süper, inanılmaz ve aynı zamanda gerçeğe bu kadar yakın bir eşi daha olamayacak bir fıkra Alıntı
Φ hakanaytac Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 14 Ağustos , 2008 bir karadenizli olarak, karadeniz insanının ince zekasından sizleri haberdar etmek istiyoru. gerçi artık karadeniz fıkrası okumaktan bıkmışsınızdır. ancak bunlar biraaz farklı. ben size gerçek olaylardan birkaç tane anlatacağım. karadenizin bir yerel kanalında doğa güzellikleri hakkındaki programda muhabir kız etrafa göz gezdirirken karşıda bastonunu koluna asmış, çenesini de ellerinin üstüne koyarak denizi seyreden yaşlı amcanın yanına gitmiş ve ilk önce kameraya dönmüş : " işte burada da yaşlı bir amcamız, manzaranın keyfini çıkartıyor " demiş ve tekrar amcaya dönerek sormuş : " amcacığım sizi tanıyabilir miyiz ? " yaşlı adam sadece başını hareket ettirerek : " bilmem, bak bakalım belki tanirsun " demiş. sakın fıkra sanmayın bu gerçektir. aklıma geldikçe de bu güzel hikayeleri sizlerle paylaşacağım... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 Gönderi tarihi: 15 Ağustos , 2008 sana ermanın selamı var hangi ermanın herderde dermanın Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 13 Kasım , 2008 AKP'ye tekerlek benzetmesi MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, AKP Yozgat Milletvekili Abdülkadir Akgül’ün sözlerine ilginç bir değerlendirmede bulundu. Ekici “Arabalarda ön teker nerden giderse, arka teker oradan gider” diye konuştu. Alıntı
Φ nizamoğlu Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 27 Kasım , 2008 - senin gözlükler numaralı mı ? - Hayır..Kale arkası... Yahu erbay, sonuna kadar okuyayım şunu kesin, birşeyler yazmışsındır dedim. Dediğimde çıktı beni hiç şaşırtmadın. ) Biraz daha zorlasam yapacağın espriyi de tahmin ederdim ama, kasmayayım dedim akşam akşam. Şu senin meşhur günlük müşterilerinden bir tanesini de ben anlatayım. Erbayın dükkanına giren kadın, laminant parkeleri kastederek, -Labirent parkenin metresi ne kadar? Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Gönderi tarihi: 28 Kasım , 2008 Yahu erbay, sonuna kadar okuyayım şunu kesin, birşeyler yazmışsındır dedim. Dediğimde çıktı beni hiç şaşırtmadın. ) Biraz daha zorlasam yapacağın espriyi de tahmin ederdim ama, kasmayayım dedim akşam akşam. Şu senin meşhur günlük müşterilerinden bir tanesini de ben anlatayım. Erbayın dükkanına giren kadın, laminant parkeleri kastederek, -Labirent parkenin metresi ne kadar? bu espiriyi ilk sana yaptıgımda kopmuştun ama kanki Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 20 Ocak , 2009 Tutulma yapışırsın Alıntı
Φ Efendi Türkler Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2009 Atma din Kardeşiyiz! Alıntı
Misafir Domuzbağı Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2009 Gönderi tarihi: 23 Ocak , 2009 Soru--Bir kadin gece gökyüzüne bakmis hamile kalmis,neden? Cevap--Yildiz kaymis. Soru--Bir kadin yolda yürümüs hamile kalmis,neden? Cevap--Yol düzmüs. Soru--Bir kadin misafirlige gitmis döndügünde hamileymis,neden? Cevap--Evdeki herkes kapiya kadar gecirmis Soru--Beyinsiz bir insan kac yil yasar? Cevap--Tam olarak bilmiyorum.Kac yasindasin? Soru--Bir elmayi isirip icinde bir kurt görmekten daha kötü bir sey olabilirmi? Cevap--Tabii,yarim kurt. Soru--Kuslar sonbaharda neden güneye ucar? Cevap--Yürümek zor oldugu icin. Soru--Kedinin tirmaladigi köpek ne demis? Hicbirsey !Köpekler konusmazki. Soru--Kahvaltidan önce yenmeyen sey nedir? Cevap--Ögle yemegi. Soru--Bir fil elektrik direginden daha yüksege ziplayabilirmi? Cevap--Elektrik diregi ziplayamazki. Soru--Bir fil otoyolda ne yapar? Cevap--Saatte 5 mil. Soru--Bir essegin basi kuzeyi gösterirken kuyrugu nereyi gösterir ? Cevap--Yeri. Soru--Eger bir adam italya´da dogmus,Avustralya´da büyümüs,ingiltere´de yasamis,Amerika`da ölmüsse,bu adama ne denir? Cevap--Merhum. Soru--Dünyadaki bütün insanlarin ayni anda yaptiklari sey nedir ? Cevap--Yaslanmak Soru--Yamyam nedir ? Cevap--Lokantaya gidip garsonu ismarlayan adam Soru--Su altinda ne ucabilir? Cevap--Denizaltindaki sinek. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.