Φ aysum Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 13 Aralık , 2006 Selam...!! Ben geldim gene ben geldim nerdesin sen bakim.? Ben özlemedim seni ne olcak şimdi...Yoksa bana küsmüsün.! Allah'ım sen affı mağfireti seversin, öyleyse bu günahkar kulunu da affeyle, bağışla..!! Hayatın anlamını sormuştum herkese, sen tarif bile edemedin, direk yüz çevirdin bana.... ama içimden gelen şeylerdi bunlar.. Duyduğuma göre....lazer,epilasyon,diyet,güzellik sağlık cilt bakımı, saç ekimi,zayıflama,estetik deforme olmuş halini düzeltiyorsun... Hımm.... ondan sonra çıkacaksın huzuruma... Sevgiyle... uheuhuehue komiksin yaaa bana yazma gibi bir lütufta bulunmuşsun teşekkür ederim Ha bu arada hayatın anlamını bilmiyorum ama kaybedersem çok üzülürüm Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Bak yine su kaynattın.!! Sen daha komiksin yaa.!! Evet hayatın anlamını bilmiyorsun. bilsen komiksin demezsin.!! Niyemi.!! Genelde aşağılama amaçlı söylenmesine rağmen, İyi niyetle bi takım güzel kelimeleri süsleyerek ve gülümseyerek (senin gibi ) iltifat için söyleyenler de mevcuttur. her söyleyene kızmam.. söyleniş amacını öğrenmeye çalışırım.. ehuuhue diyerek.. Ahh Candy yıllar geçiyor sen hala acayip komiksin. Candy odadaki en enteresan yerleri bulur, her zaman ve önemli günlerde odadaki boş çantayı çok sever ve tırmalar durur... Eğer art niyet ararsan bulursun... Madem samimiliğime inanmıyorsun yazdıklarıma da yorum yapma o halde tamam mı çünkü seni anlayamıyorum beni kırmaktan ve sinirlendirmekten başka bir şey yapmış olmuyorsun ... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 14 Aralık , 2006 tatlım ya sen msn e de girmiyon artık ya ama haklısın derslerin daha önemli doğru olanı yapıyorsun bize iyi olduğunu hatırlatman da yeter eeeee tatile az kaldı ama di mi canım benim bi rastlaşamadık ya ben de seni çok özledim gülüm kendine iyi bak olur mu ? sevgiler cnm öptümmmm Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Eğer birgün yüreğinin kıyısında küçük bir deniz yıldızına rastlarsan, görmeden geçme sakın. Gönder onu mavi sulara, ancak öyle ulaşabilir, deniz fenerindeki ışığa... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 özledim kız nerelerdesin yine Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Yaşından daha büyük olgunluğa ve hanımefendiliğe sahip canım kardeşim Gözlerimiz yollarada fazla özletme artık kendini Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gülesim geldi. Şimdi tam keyif almış durumdayım..Seni kızdırmak ne güzel ya..ha ha ha Üstte koyulaştırdığım kelimelerin çok kaba olmuş emriniz olur hanımefendi derim. Bu sözlerin karşısında hissiz kalıyorum... Diğer yazdıklarına gelince gülüyorum hala gülüyorum..ne yaparsın delidir ne yapsa yeridir.. Sen kızarmıydın,sinirlenirmiydin,kırılırmıydın.Kalbin olmadığını biliyordum.. Beni şüphede bırakacak davranışlar yapma..!! Samimiyetine inanıp, seni çok seviyoram kardeşim olarak.. Bak Aysum...Abinden sana filozof gibi yakışır söz... Her ne kadar yüzünü görmesemde,olmadığında hayat anlamını yitirir.. yazılarını okuyabilmek bile yaşamaya değer senin için.. Senin kalbinin beraklığına inandığım için sana sataşıyorum..başkasına bu kadar tölerans tanımam.. Onun için anneme diyorum doğmamış say beni ve yeniden dünyaya getirirken bu görevi Aysum'a ver.. Sevgiyle kal.... Ama ne yapayım şimdi sataşınca beni de sataşmaya zorluyosun kızıverdim işte.. Bu yazdıklarını okuyunca utanıverdim şimdi.. Ama bu kadar da üstüme gelme canım Çok filozof gördüm seni. Bundan sora da göreyim seni Eğer birgün yüreğinin kıyısında küçük bir deniz yıldızına rastlarsan, görmeden geçme sakın. Gönder onu mavi sulara, ancak öyle ulaşabilir, deniz fenerindeki ışığa... Yoksa beni özlüyormusun Ölümüne kankayız bende seviyorum Bende seviyorum Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Taurus teşekkür ederim beni unutma tamam mı , unutulmadığını bilmek çok güzel çünkü... özledim kız nerelerdesin yine Yumoşum şekerparem giremiyorum işte yaa Ama geldiğim zaman yazdılarınızı okuyorum çok mutlu oluyorum. Ne kadar tatlısın yaa. Yaşından daha büyük olgunluğa ve hanımefendiliğe sahip canım kardeşim Gözlerimiz yollarada fazla özletme artık kendini Geliyorum arada sırada ,kapı aralığından bakıp kaçıyorum ... Özledim seni Canımm ya Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 22 Aralık , 2006 Geliyorum arada sırada ,kapı aralığından bakıp kaçıyorum ... Özledim seni Canımm ya Aysum alemsin yaaa sen hırsız kedimisin neden kapı aralığından bakıp kaçıyon :lol: kendine iyi bakkkkk görüşmek üzere heheeeee Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Bugün buraya kaaaaaar yağdı hemde 15 cm. okula kadar gittik de döndük geri puhahaha... Çok sevinçliyim beaaa. Her günün böyle GÜZEL olmasını temenni ediyorum Murticim nassın uzun zamandır gelmiyordun buralara hatırlamak zor oldu mu yolları Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Bir gün trenle seyahat eden birisi tesadüfen son derece huzursuz olan genç bir adamın yanına oturmuş. Bir sure sonra , genç adam , uzak bir hapishaneden henüz çıkmış bir mahkum olduğunu açıklamış. Mahkumiyeti ailesine o kadar utanç vermiş ki , ne ziyaretine gelmişler , ne de bir mektup yollamışlar. Ama fakir oldukları için seyahat edemediklerini , cahil oldukları için mektup yazamadıklarını umuyor ; her şeye rağmen kendisini affetmiş olmalarını hayal ediyormuş. Ailesinin işini kolaylaştırmak için , kendilerine mektup yazıp tren kasabanın eteklerindeki çiftliklerinden geçerken bir işaret koymalarını söylemiş. Ailesi kendisini affetmişse , raylara yakın bir elma ağacına beyaz bir kurdele bağlayacaklarmış. Eğer kendisinin geri dönmesini istemiyorlarsa , hiç bir şey yapmayacaklar , o da trende kalıp Batıya gidecek , belki de bir serseri olacakmış. Tren , kasabasına yaklaşırken heyecanı o kadar artmış ki , pencereden dışarı bakmaya cesaret edemiyormuş. Kompartıman arkadaşı kendisiyle yer değiştirip onun yerine elma ağacına bakacağını söylemiş. Bir dakika sonra elini genç mahkumun koluna koymuş , “ Şuraya bak ” demiş. Göz pınarlarında biriken yaşlarla gözleri parlıyormuş. “ Her şey yolunda , bütün ağaç bembeyaz kurdelalarla bezenmiş ”. O anda bir ömrü zehirleyen tüm acılar , adeta , birden dağılmış , kaybolmuş. "Affetmezseniz sevemezsiniz. Sevgisiz hayat ise anlamsızdır" Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Forumun en güzel renklerinden biridir Aysum espirili neşeli insanın içini rahatlatan bir yanı var hep böyle kal olurmu zamanın getirdiği ve getireceği tüm şartlara rağmen hiç değişme.......... kucak dolusu sevgiler Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Bir gün trenle seyahat eden birisi tesadüfen son derece huzursuz olan genç bir adamın yanına oturmuş. Bir sure sonra , genç adam , uzak bir hapishaneden henüz çıkmış bir mahkum olduğunu açıklamış. Mahkumiyeti ailesine o kadar utanç vermiş ki , ne ziyaretine gelmişler , ne de bir mektup yollamışlar. Ama fakir oldukları için seyahat edemediklerini , cahil oldukları için mektup yazamadıklarını umuyor ; her şeye rağmen kendisini affetmiş olmalarını hayal ediyormuş. Ailesinin işini kolaylaştırmak için , kendilerine mektup yazıp tren kasabanın eteklerindeki çiftliklerinden geçerken bir işaret koymalarını söylemiş. Ailesi kendisini affetmişse , raylara yakın bir elma ağacına beyaz bir kurdele bağlayacaklarmış. Eğer kendisinin geri dönmesini istemiyorlarsa , hiç bir şey yapmayacaklar , o da trende kalıp Batıya gidecek , belki de bir serseri olacakmış. Tren , kasabasına yaklaşırken heyecanı o kadar artmış ki , pencereden dışarı bakmaya cesaret edemiyormuş. Kompartıman arkadaşı kendisiyle yer değiştirip onun yerine elma ağacına bakacağını söylemiş. Bir dakika sonra elini genç mahkumun koluna koymuş , “ Şuraya bak ” demiş. Göz pınarlarında biriken yaşlarla gözleri parlıyormuş. “ Her şey yolunda , bütün ağaç bembeyaz kurdelalarla bezenmiş ”. O anda bir ömrü zehirleyen tüm acılar , adeta , birden dağılmış , kaybolmuş. "Affetmezseniz sevemezsiniz. Sevgisiz hayat ise anlamsızdır"[/b] Çok haklısın çok çok ama bazı şeyler affa değmiyor bazı kişiler de öyle değil mi canım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Aysum;Bişey söyliyeceğim ama aramızda kalsın.Yaklaş şöyle kulağına söyliyeyim..((Seni unutmadım.. )) Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 26 Aralık , 2006 Sen unutmazsın biliyorum ben de seni Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 27 Aralık , 2006 Aysum sende yaf yazıyorum ama cevap gelmiyor Sesim geliyormuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!! Yeni yılın ve kurban bayranım kutlu olsun kendine iyi bak ! görüşmek üzere ..... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 28 Aralık , 2006 Cevap geliyor murti efendi huuuu Uyuyor musun Bayramdan sonra gine grşz kısmetse ama şimdilik bayramın ve yeni yılın kutlu olsun muratcım Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 SEVGİLİ.. AYSUM........ KURBAN BAYRAMINI SEVDİKLERİNLE BERABER SAĞLIK VE HUZUR İÇİNDE GEÇİRMENİ DİLERİM. BAYRAM TÜM iNSANLIĞA HAYIRLI OLSUN..! BU ARADA HEYECAN VE ÖZLEMLE BEKLENEN YENİ GELEN BİR YILINDA ULUSUMUZA SAĞLIK, HUZUR, MUTLULUK, BOLLUK VE BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUM..!! SEVGİLERİMLE..... .....AĞ@_M_______ Teşekürler Ağa Mahmut güzel dileklerin için. Umarım yeni yıl sana da mutlulukla beraber yeni heyecanlar yeni umutlar da getirir Bu arada yeni yılla gelen kurban bayramın da mübarek olsun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Herkesin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar Alıntı
Misafir ßL@D€-RUNN€R Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 31 Aralık , 2006 benden başka bayramda foruma giren biri.işin gücün mü yok ya bu arada bayramın kutlu olsun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 1 Ocak , 2007 Evet aslında yok bayramlarda bana iş düşmüyor Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 3 Ocak , 2007 Kurban bayramınızı ve yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluklar dilerim Huzur ve güzellikler sizlerle olsun. neşeli ve anlayışlı birisin . Her zaman gül Kendine iyi bak..! Sevgiler...... Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 10 Ocak , 2007 Şirinemm.. senin için Çok tatlılar ya canım benim sağol Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.