Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili Forumdaşlarım, yazılarımıza herzamanki gibi devam ediyoruz, bu ülkede 45 yıldır yazıyoruz gençler için bir 45 yıl daha yazarız ve lakin bizde gündem değişmez bakın nelerle uğraşıyoruz ;

1. Bilmem hangi dağda çatışma mutlaka olmuştur, yarın bakın gazetelere inanmıyorsanız, bu husus çözüme ulaşmamıştır ama yıllardır aha şimdi açıklıyorum . Meselenin çözülmesinin önünde tek bir engel vardır Ağır Faşist Bürokrasi....

2. Kofi Annan ( Bilhassa zenci menci seçiyorlarda eşitlik işte, halbuki zenciler bu dünyada hep ezilmiştir ezilmektedir, ve de korkarım ezilecektir )bilmem kaçıncı oldu yine bir Kıbrısa çözüm Planı hazırlamıştır. ( Gavurcadan kelime kelime tercüme yapmayı bir halt sananlara göre bir Yol Haritası da hazırlanmıştır, bir türlü birleşemeyen milletler cemiyeti tarafından. Peki bu Kıbrıs sorununun çözümü neden gerçekleşmemektedir ? Elcevap Ağır Faşist Bürokrasi. Hani bazı salaklar vardır ya neden Tanımıyorlar kuzey kıbrısı diye ? Ulan hırbo sen git adamın adasını ele geçir sonra da neden tanımıyorlar. Ama Faşist Bürokratlara göre Çözümsüzlük de bir çözümdür. ( Ahan da bunu Prof hocamız sevgili Nadir devlet 10 yıl önce demişti haaa )

3 Tehlikeler; Kızıl tehlikeler, yeşil tehlikeler, bu hippilere göre tek tehlikesiz olan Ulusçu Çılgın Türklerdir. Peki bu tehlikelerin çözümü neden olmamaktadır el cevap Faşist Bürokrasi. Zira bu hipnelerin varlık nedeni tehlikedir, işte bu hırbolar kargaşanın çocuklarıdır. Özalı sevmezler millete yaşamayı öğretti diye, menderesi sevmezler çifçiyi öküzden kurtarıp altına traktörü çekti diye, ya kimi severler millete ekmeği şekeri, tüpü gazı , osuruğu karneyle veren İnönüyü, işte bu yüzden bu ülke ilerleyemez, bir giderse iki gelir, zira osmanlı bürokrasisi Temizlenememiştir, temizlenebilememiştir.

4 Başlık meselesi ; temel nedeni Faşist bürokrasinin baskısdır, 2. abd hamit döneminde karşımıza Fes olrak çıkar, Cumhuriyet döneminde Fötr şapka, şimdi de baş örtüsü olarak. o zamanki gazeteler de de bugünde yani 200 yıldır bu milletin kafasının üstüyle uğraşıp durmuşlar o yüzden üst değişmiş amma ki içi hep boş kalmış. Ahan da sosyolojik tespit böyle yapılır millete gaz veren başlıklar açarak değil sevgili En Beep Notem benim. ( yanlış anlaşılmasın köydeki bir arkadaşımdır bu hani vardıya canım Barış Mançonun Arkadaşım Eşşek diyeee ) Peki bu kafa örtüsü (şimdilerde bayanların sorunu gibi görünsede bu sorun bu toplumun sorunudur) sorununun nedeni nedir demiştik Faşist Bürokrasi ( onlara göre türban ya da sıkmabaş nasıl alaycılar dimi denyollar )bırak kardeşim millet kafasına, dötüne ne giyerse giysin sana mı düştü .

Şimdi sevgili dostlar, Türkiyenin kalkınması, fakirlik, sığırlık ve geri zekalılık sınırından çıkması için Ağır Faşist Bürokrasiyi aşması lazımdır ve hatta elzemdir. Yok be Bozan sen karışma, biz böyle onların ortaya attığı sorunlarla yiyişmeyi, didişmeyi seviyoruz diyorsanız yine siz bilirsiniz, amma ki kaynağa inmek istiyorsanız onu da söylemiş oldum.. Peki bize ne tavsiye edersiniz diyorsanız şunları yazayım, yaşlı başlı adamım, allah muhafaza başımıza bir öküz saksı düşürür, bir ehliyetsiz inek üstümüze direksiyon filan kırar ben şimdiden yazayım neme lazım...

1. Gaza gelmeyin geçende bir arkadaş başlık açmış bu ülke nereye gidiyor diye. Hiçbir yere gitmiyor 26 / 45 doğu meridyenleri ile 36/42 kuzey poaralelleri arasında duruyor. ( şayet ecevit tabuttan çıkar yine başa geçerse yeni adalar feth edip ülke sınırlarını genişletebilir ama, bu hakkımı saklı tutuyorum. )

2. Millet Dötüne ne giymiş, başına ne giymiş karışmayın. Yok illa ben karışacam diyosan kendi karına kızına salık ver o tuvalet kağıdının sildiği şeyle eşdeğer bilgilerini.

Ben gelene kadar sakın kavga etmeyin ,

bozan sıcakta da bozan soğukta da bozan

bozan

Gönderi tarihi:

Sevgili Forumdaşlarım, yazılarımıza herzamanki gibi devam ediyoruz, bu ülkede 45 yıldır yazıyoruz gençler için bir 45 yıl daha yazarız ve lakin bizde gündem değişmez bakın nelerle uğraşıyoruz ;

3 Tehlikeler; Kızıl tehlikeler, yeşil tehlikeler, bu hippilere göre tek tehlikesiz olan Ulusçu Çılgın Türklerdir. Peki bu tehlikelerin çözümü neden olmamaktadır el cevap Faşist Bürokrasi. Zira bu hipnelerin varlık nedeni tehlikedir, işte bu hırbolar kargaşanın çocuklarıdır. Özalı sevmezler millete yaşamayı öğretti diye, menderesi sevmezler çifçiyi öküzden kurtarıp altına traktörü çekti diye, ya kimi severler millete ekmeği şekeri, tüpü gazı , osuruğu karneyle veren İnönüyü, işte bu yüzden bu ülke ilerleyemez, bir giderse iki gelir, zira osmanlı bürokrasisi Temizlenememiştir, temizlenebilememiştir.

1. Gaza gelmeyin geçende bir arkadaş başlık açmış bu ülke nereye gidiyor diye. Hiçbir yere gitmiyor 26 / 45 doğu meridyenleri ile 36/42 kuzey poaralelleri arasında duruyor. ( şayet ecevit tabuttan çıkar yine başa geçerse yeni adalar feth edip ülke sınırlarını genişletebilir ama, bu hakkımı saklı tutuyorum. )

sende Enginardıç havası var..."engin ardıç" ayırmamaşım pardon

bu arada ecevit öldümü yaaa :unsure:

-------------------------------------------------

bu millet çılgın türkleri okumaya devam edecektir engin ardıç ın dediği gibi,

Andrew Mango'nun Atatürk kitabını okumak yerine...

engin ardıç ne diyo bak;

(Mango'nun Atatürk kitabını okudunuz mu? Okumadınız. Zarar yok, siz gene Nutuk okuyun, sular seller gibi de ezberleyin, belki cumhurbaşkanı yaparlar.)

bunuda buraya yazasım tuttu...nedense

Gönderi tarihi:

sende Enginardıç havası var..."engin ardıç" ayırmamaşım pardon

bu arada ecevit öldümü yaaa :unsure:

-------------------------------------------------

bu millet çılgın türkleri okumaya devam edecektir engin ardıç ın dediği gibi,

Andrew Mango'nun Atatürk kitabını okumak yerine...

engin ardıç ne diyo bak;

(Mango'nun Atatürk kitabını okudunuz mu? Okumadınız. Zarar yok, siz gene Nutuk okuyun, sular seller gibi de ezberleyin, belki cumhurbaşkanı yaparlar.)

bunuda buraya yazasım tuttu...nedense

1. hayır tabiki ölmedi zira kalbizmizde yaşıyor..

2. Bir çılgının atılacağını biliyordum....

bozan

Gönderi tarihi:

Sevgili bozan yine döktürmüssün.Sıcaklar seni isyan ettirmiş ama olsun yazılarını keyifle okuyorum.yaşlarımız mı parelel de seni iyi anlıyorum ne bileyim

Bu ülkenin bir saplantıı var.Bilgi ve tecrübeyi ciddiye almazlar.Fazla konforlu batı icadı gibi görürler.Kemikleşmiş kurallarımız vardır.Bu kurallarımızın başında ise kuralsızlık gelir.Yumurtanın içine boya sıkarak renkli civcivler elde etme sapıklıklarımız vardır.Dağ duruken ovaya şehir kurarız.Birileri bizi üterken bizde başkalarını daha büyük üteriz.Arabalarımıza Kocaman Türk bayrakları takarız.O kadar korkak olduğumuzu saklamak için de silahları severiz.Gülmeyen ciddi suratlara oy atarız.yaaaa biz böyleyiz işte.Senin mizahi irdelemelerine bile kızıyorlar.Ama onlara kızmıyorum ben.Gönlüm senin gibi yazanların ve seni anlayabilenlerin çogalması tarafındadır.

Gönderi tarihi:

1. hayır tabiki ölmedi zira kalbizmizde yaşıyor..

2. Bir çılgının atılacağını biliyordum....

bozan

acaba sen beni nasıl anlamışsın ben onu anlayamadım ama...

Senin mizahi irdelemelerine bile kızıyorlar.Ama onlara kızmıyorum ben.Gönlüm senin gibi yazanların ve seni anlayabilenlerin çogalması tarafındadır.

acaba sen benim yazımdan kızdığımımı çıkardın (acaba).demekki bozan ve senle anlaşamayacağız (acaba).

bozan da 20 günde bir yazıyo galiba ...gelsede bi anlatsa...

Gönderi tarihi:

acaba sen benim yazımdan kızdığımımı çıkardın (acaba).demekki bozan ve senle anlaşamayacağız (acaba).

bozan da 20 günde bir yazıyo galiba ...gelsede bi anlatsa...

sevgili nicomedias alıntıda adı gecen sen değilsin dostum sayın bozan bunu algılayacaktır.Mizahi yazılarında anlatmaya çalıştıklarını bazı kişiler özellikle bu forumda mizahını ciddi içeriğini de mizah yapıp kızıyorlar ona .Ben ise Siyasi görüşünü mizah arabasına atıp bir güzel delidolu giitiğinden dolayı seviyorum.Bu tip yazılar yazanların da çoğalmasını istiyorum.Düşünebiliyor musun cok ciddi bir konuyu hem irdeleyip hemde ti'ye almak kara mizahın ta kendisidir.Engin ardıç ta aynı üsluptadır.Siyasiler sanattan anlamazlar.Sanatçılar da siyasileri pek anlamazlar.Sevgili Bozan bu dengeyi BOZAN'dır.Engin Ardıç ta öyledir.Büyük bir ihtimal ile sevgili bozan'a görüş acısı ters gelsede Engin Ardıç'ın üslubunu seviyordur.sevgilerimle

Gönderi tarihi:

sevgili nicomedias alıntıda adı gecen sen değilsin dostum sayın bozan bunu algılayacaktır.Mizahi yazılarında anlatmaya çalıştıklarını bazı kişiler özellikle bu forumda mizahını ciddi içeriğini de mizah yapıp kızıyorlar ona .Ben ise Siyasi görüşünü mizah arabasına atıp bir güzel delidolu giitiğinden dolayı seviyorum.Bu tip yazılar yazanların da çoğalmasını istiyorum.Düşünebiliyor musun cok ciddi bir konuyu hem irdeleyip hemde ti'ye almak kara mizahın ta kendisidir.Engin ardıç ta aynı üsluptadır.Siyasiler sanattan anlamazlar.Sanatçılar da siyasileri pek anlamazlar.Sevgili Bozan bu dengeyi BOZAN'dır.Engin Ardıç ta öyledir.Büyük bir ihtimal ile sevgili bozan'a görüş acısı ters gelsede Engin Ardıç'ın üslubunu seviyordur.sevgilerimle

teşekkür ederim :clover:

bu kadar anlatılır,anlanır sağol :clover:

teşekkürler

Gönderi tarihi:

.

.

.

Ben gelene kadar sakın kavga etmeyin ,

bozan sıcakta da bozan soğukta da bozan

bozan

trajıkomık bı yazı :D:(

Gönderi tarihi:

Sevgili nicomedia ve gugukcuk ilginize teşekkür ederim bakın ben neden deliriyorum bir kaç örnek vereyim...

1. Susurluk meselesinde ortaya çıkan dökümanlar neticesinde Sevgili mehmet abi ( Ağar ) ister istemez bir taraf olmuşmudur ? Olmuştur.. Şimdi Mehmet abi ne işle iştigal etmektedir siyaset...

2. Korkmaz Yiğitin açıkça itham ettiği, beni kazıkladı dediği adam kimdi ? Sonra avusturyada kumarhanede yumruk yiyen adam kimdi ? Şimdi aynı adam yeniden hangi işle iştigal ediyor siyaset...

3. Hangi ülkede titremekten konuşamayan bir adam üçlü bir koalisyonun başı olarak iktidara getirilir de bir Fatih edasıyla kamuoyuna sunulabilir ki ? Şimdi o adam canlansa yeniden ve yine atılacağı meslek ne olur ? Siyaset, zaten lise mezunudur başka işte zor bulur bu yaştan sonra..

4. Bize oy vermezseniz bu ülkeye humeyni rejimi gelir diyen, sonra askeri göreve çağıran adamın mesleği askerlik midir yoksa siyaset mi ? malesef orduyu göreve çağıran bu adam bir siyasidir

Şimdi sevgili dostlar böyle bir sşiyasi tablolu ülkede siyasetle ilgili doğrudanj ne yazılabilir ki ? BU siayset sevgili Yavuz abi ( Donat ) için çok ciddi olabilir, sayın Melih abi için ( önkibar ) çok mühim olabilir ama kafası çalışan her mantıklı adam bizim siyasetin, gülünç, ve malesef bir saçma sıradanlık içinde akıp gittiğini görebilir...

Mühim olan siyasetimizin can damarlarını yakalamaktır, örneğin İttihat terakki ( sonradan Cehapa olmuştur, şimdi buna da itiraz edeceklerdir amma ki tarih her zaman yalancıları doğrulamaz, çoğunlukla doğrulasa da ) hürriyet ve itilafçıları seçim davasına önce sopalayıp sonra çuvallara doldurup sonrada Sinop cezaevine yollamışmıdır ? malesef evet. Fırsat bulsalar yine yaparlar mı ? ve malesef evet ..

Bu ülkede 60'da asılan başbakan mıdır ? malesef evet, Peki imkan olsa Cumhuriyeti ve demokrasiyi ve hatta Türk milletini korumak için Demokrasinin bir gereği olarak, Türk milletinin seçtiği bir adamı yine asarlar mı ? ve malesef evet..

İşte bundannaşi bu ülkede siyaset yalnızca bir komediadır...

( Bu arada ben Engin Ardıç okuyorum, hadi bir sır daha vereyim, gazetelerle ve köşe yazarlarıyla ilhgim yalnızca Engin abi içindir, başka tek yaprak yazı okumam gazete adına....

bozan

Gönderi tarihi:

ah ben duramıyorum bozan bey abimiz...

şu ağır faşist demokrasi demektir? bendeniz kulunuza ağır ağır ve maddeler halinde anlatır mısınız?

ha bi de standart yurdum insanı zekasına uygun kelimelerle reca ediciiim...

bu arada emin çölleraşanın ''kahramaaaan''ını unutmuşunuz...

teessüflerimi,geri dönüşünüzün şerefine erteler;akıl fikir sağlığı dilerim...

Gönderi tarihi:

ah ben duramıyorum bozan bey abimiz...

şu ağır faşist demokrasi demektir? bendeniz kulunuza ağır ağır ve maddeler halinde anlatır mısınız?

ha bi de standart yurdum insanı zekasına uygun kelimelerle reca ediciiim...

bu arada emin çölleraşanın ''kahramaaaan''ını unutmuşunuz...

teessüflerimi,geri dönüşünüzün şerefine erteler;akıl fikir sağlığı dilerim...

Ne demek efendim, hemen izah edelim. Misal olarak Ağır Faşist Bürokrasi asla muhakeme edilemez, şayet muhakeme gibi bir mesele ortaya çıkarsa ya rejim tehlikeye girer, ya humeyniciler ülkeyi basar, ya da her tarafta bombalar patlamaya başlar...

Bunun Sivil bürokrasi için örneğini van üniversitesi meselesinde yaşadık...Diğer örneğini bir muhakeme et bakalım bulabilecek misin ?

faşist bürokratlara göre rejim her zaman tehlikededir, burada fotğraf şudur, Şükrü saraçoğlu stadı, fener 5 tane atmış, galata kalesi çökmüş 6. yemek üzereler burada bir galatalı topçu psikolojisi nedir ? İşte Faşist bürokrasi bunu ister her zaman her an Ülke gol yemek üzeredir, düşman bulmak kolaydır, zira memlekette kocakafa boldur, git bir kahveye ver gazı alttan hemen bir örgüt kurarsın 3 kişiyle eeee vatan tehlikede ya. Koskoca Bursa Nutku da meydanlarda al oku ve atıl... atıl atıl sen de atıl..

neyse sevgili nazan yeniden görüştüğümüze sevindim...

bozan

Gönderi tarihi:

İşte bundannaşi bu ülkede siyaset yalnızca bir komediadır...

( Bu arada ben Engin Ardıç okuyorum, hadi bir sır daha vereyim, gazetelerle ve köşe yazarlarıyla ilhgim yalnızca Engin abi içindir, başka tek yaprak yazı okumam gazete adına....

bozan

katılıyorum ve atılıyorum bir "durgun türk" olarak sevgili bozan

ayrıca Engin abi konusunu iyi sezmişim ama :shuriken::D

Gönderi tarihi:

anladım bozan bey abi...

(sizin aslında 25 yaşında bi taze olduğunuzu düşünüyorum lakin yine de abi...)

şimdi sıradaki sorularımı da cewaplarsanız,aydınlanıciim;iflah oluciim...

lakin reca ederim menderes mevzuuna girmeyelim,zira böyle takdir görmüş bi forum üstadına ters düşmek istemem...

sual 1:madem durum kaaveye gidip muhittin abileri gaza getirmek kadar basittir de memleketim aydınları

neden sebep öle dururlar da mevzu; misal vicdani red gibi hassas bi tarafa gelince dut yemiş karga oluyorlar?

sual 2:ayrıyetten bu vicdani red sizce hangi mevzunun güncelleştirilmiş tekrarıdır da bir başkadır benim memleketimde orduyla hükümeti karşı karşıya getirmekte bi anayasa kitabı kadar başarılı olamamıştır???(bakınız bulmuşum de mi diğer faşik bürokratik örneği???)

sual 3:bu güncel tekrarları mevzuunun global olanı var ya şimdik bi israil mehmetçiği kaçırılmış,sizce biz şimdi hangi güzüde tv. kanalımızda bi şindlerin listesi izleriz de gözlerimiz yaşla dolar dersiniz?(nası bak zeka küpüyüm maşşalahım var de mi?)

sual 4: türkiye bürokrasisi/demokrasisi asıl kimin elindedir de biz yıllardır boş yere sandık başına koşarızdır?

şimdilik suallerim bu kadardır,ihtiva ettikleri hicivleri gözardı etmemeniz dileğiyle...

Gönderi tarihi:

anladım bozan bey abi...

(sizin aslında 25 yaşında bi taze olduğunuzu düşünüyorum lakin yine de abi...)

şimdi sıradaki sorularımı da cewaplarsanız,aydınlanıciim;iflah oluciim...

lakin reca ederim menderes mevzuuna girmeyelim,zira böyle takdir görmüş bi forum üstadına ters düşmek istemem...

sual 1:madem durum kaaveye gidip muhittin abileri gaza getirmek kadar basittir de memleketim aydınları

neden sebep öle dururlar da mevzu; misal vicdani red gibi hassas bi tarafa gelince dut yemiş karga oluyorlar?

sual 2:ayrıyetten bu vicdani red sizce hangi mevzunun güncelleştirilmiş tekrarıdır da bir başkadır benim memleketimde orduyla hükümeti karşı karşıya getirmekte bi anayasa kitabı kadar başarılı olamamıştır???(bakınız bulmuşum de mi diğer faşik bürokratik örneği???)

sual 3:bu güncel tekrarları mevzuunun global olanı var ya şimdik bi israil mehmetçiği kaçırılmış,sizce biz şimdi hangi güzüde tv. kanalımızda bi şindlerin listesi izleriz de gözlerimiz yaşla dolar dersiniz?(nası bak zeka küpüyüm maşşalahım var de mi?)

sual 4: türkiye bürokrasisi/demokrasisi asıl kimin elindedir de biz yıllardır boş yere sandık başına koşarızdır?

şimdilik suallerim bu kadardır,ihtiva ettikleri hicivleri gözardı etmemeniz dileğiyle...

1. Sevgili Nazan Özkan, inşallah mutlusundur, ben de sizin yaşlarınızdayken öyleydim. O zamanlar Cep telefonu, Hunday, Ronaldinho yoktu ve amma ki o zaman da tıpkı şimdiki gibi Türkiye tehlike içindeydi, Ülkeyi gomünistler basmış, istilaya uğramak üzereydik, vatansever gençler bu duruma dur demek için kolları sıvamıştı, bu arada 10 yılda bir hükümete çuval giydiriliyordu, sonra hem gızıl gomünistleri hem de Çılgın Türkleri içeri attılar beni de attılar ( beni neden attıklarını onlar da bilmiyordu, ama tahminim ileride bir işler karıştırır diye testi kırılmadan bir önlem aldılar ). Nazanım sen bakma şimdi vatan millet ayağına Sol ile sağın bir biriyle sarmaş olduğunu bu Dincileri sindirinceye kadar gider, onlar biter yeni birileri türer....

2. Takdir görmüş bir forum kişisi olduğumu zannetmiyorum, yazılarımızı üç kişi okuyor zaten 2 si sayıştırmak için.

3. Menderes mevzuna girmeyelim demişsin, tamam o zaman Rodos'a girelim hem orada bir sürü camimiz var onları kurtarırız ne dersin, ama önce Fatih Sultan ecevitin dönmesini bekleyelim, biz beceremeyiz şimdi. Orası olmaz diyorsan Girite gireriz, diasporada bir sürü giritli var ülkemizde toplarız onları yollarız Girite iyi mi ?

4. Muittine dokunma ona zaten hayat vurmuş, felek vurmuş, okumak istemiş Yok vurmuş, Vicdancıyım demiş dipçiği yemiş, okeyciyim demiş kafasına çift okey yemiş, ama şimdilerde akıllanmış. kaveye gelmiyo, 3 arkadaş atabeyli Börteçine diye zararsız bir örgüt kurmuşlar, Muittin, necmittin ve Sufi...

Sabahtan akşama kadar 5 defa Bursa Nutku, 3 defa Gençliğe hitabe 2 defa da 10. yıl marşı okuyorlar, böyllece hem vatan sevgileri artıyor, hem de dönemin modasına ayak uyduruyorlar..

5. Vicdancılardan önce sen filistinde ölen çocuklar için bu basından bu medyadan tek satır haber okudun mu hiç ? Okuyabilemezsin...

6. İzrayil hakkında zaten bir başlığım var ona devam edeceğiz, etmeliyiz yalnız şunu yazmalıyım, ( Duvarlarımız adlı yazımda ki o yazı Türkiyede tüm basında danıştay saldırılarının ilk habercisidir hakkımı yemeyin, İsrailin ördüğü yapıya duvar demiştim, şimdi gördüm İsrailliler o devasa duvara'' Güvenlik Çiti'' diyor. Evet metrelerce duvar bir çitmiş...

7. Demokrasi falan onların masalları dostum, mutlak hakimiyet Bürokrasidedir, yani atanmışlarda..

sevgi ve saygıyla...

bozan

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

çok sevgili bozan bey abi...(şunu bi açıklığa kavuşturalım mı?)

öncelikle uzun zamandır yazamadığım için özürlerimi sunar,ellerinizden öperim abi...

satırlarıma başlamadan evvel yüce allahtan ömrünüzü uzun sağlığınızı turp gibi yapmasını,gölgenizin şanlı türk ovasının üzerinden kalkmamasını niyaz ederim.amin(osmanlıca bilmediğimden yazdım bu şeylerin kafiyesi hoşuma gidiyor.yanlış olduysa da napiim artık)

1.bendenizi genç insan kategorisine koyduğunuz için teşekkür ederim lakin ben de cep telefonuyla 23 yaşından sonra tanıştım,ronaldinho yu değil baggioyu tanırım,bildiğim tek ihtilal yüce insan evren paşanın yaptığıdır lakin onda da aklım fikrim pek yerinde değildi...

2.eğer saydığınız o 2 kişinin arasında bendeniz de varsam teşekkür eder saygılar sunarım... :P

3.neden konuları bu kadar karıştırıyorsunuz anlamıyorum.bünyemde ifrazat yapıyor.öyle bilmiş bilmiş......

4.her ne kadar farklı fikir tabiyetlerimiz de olsa şu çılgın türkleri bendeniz de pek çözemedim,ne yalan diyiim çözmeye de yeltenmedim...

5.ah abim be kelin ilacı olsa demiş atalarımız (tabi sen benden daha iyi bilirsin atalarımızın ne dediğini ben öyle kulaktan dolma...)filistine gelene kadar,sen önce ayağına don al demezler mi adama?'' Kaç yıldızdan çektim suyumu, kaç haramiye içirdim bilmem...Kaç çocuk öldü susuzluktan, bereketli kuyuların başında...Bunlar bulut ben çizdim maviye, elimde kuş kanadı kalem...Bu bir kırmızı gül ben koydum dudağına, hokkamda kardeş kanı...''

6.bknz. 5. şık

7.ben hala konumuzu kavrayamadım.gomünistliime ver artık...

bu arada portakalı soydum ,baş ucuma koydum...

mektubuma son verirken yine senden iyi olmasın bi şahsiyetin hüsnü bey abimin dizelerini kullanmak isterim...

Giden her gemiye sallanan mendil

Kaçan trenlerin dumanı, celladın alkışlandığı yer

İyi uykular sessizliğin günü, iyi uykular kayıp iklim

İyi uykular, iyi uykular

Uzanır elim bir kör gibi

Kuru bir dal bahçemdeki

Unutulmuş yangın yeri.

saygılardır,hürmetlerdir...

Gönderi tarihi:

Sevgili dostum, gecenin bir yarısında ancak deliler, bozan ve dostları ile deli olmaya çalışanlar forumda gezinir, sizi bozan dostları kategorisine koymaktan böyüh bir bahtiyarlıh duyaram...

Uzun süredir gelmeyenlerdensiniz siz de biliyorum, tıpkı interlock gibi yoksa siz interlock musunuz ? Ondan bir haber aldınız mı ?

Neden bu kadar zekisiniz ?

Bu kadar çabuk nasıl çözebildiniz bütün düğümleri ?

Tahayyürlerde bıraktınız beni..

Ve işte bütün bu yüzden ilk kez ve dahi son kez bu forumda yalnızca sizin hatırınıza bir şiirimin bir parçasını yayınlamak zorunda bıraktınız. Bu şirimi bu parçasını yazarken gözlerimde yaşlar ağlıyorum, kendimden bir parçayı sana emanet ediyorum, ve lütfen ona iyi bak...diyorum..

Karşılığında bu turuncu denizi bırakıyorum,

Kaybolmadan önce şu duvarların ardından,

Mümkün ve muhtemel çığlıklarına karşın,

Bu gökyüzünün süt-siyah kuşlarının,

Karşılığında bu turuncu denizi bırakıyorum.

...........

.........

Lütfen ona iyi bak, boşluğuma denk geldi, ya da çözdünüz bu sabahın köründe.......

bozan

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

Çılgınlar yeni bir yer bulamadılar girecek zannediyorsam.Ben bir hedef göstereyim bari...

Moğolistana girelim hadi hem geçmişin intikamını alırız hem de orta asyaya hakim oluruz ne dersiniz ? Gitmişken oradan peynir, süt, koyun ,keçi falan da alırız sanayi yapamadık bari tarım yaparız kötü mü olur ?

bozan

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.