Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 canım ne ekmesi sadece acil bır durumdu hepsı o dur senin sayfaya da bi iki bişe çiziktirimmmm Bİ İKİ BİŞEEEE (çiziktirdim işte) Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 nerden estı hayırdır çiziktırme senımı andı hıhohuu Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 kimin sayfasını çiziktiriyonuz benim sayfammı, yok değilmiş sedelinanınmış çiziktirabiliriz devaaaaaaaammmm Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 kimin sayfasını çiziktiriyonuz benim sayfammı, yok değilmiş sedelinanınmış çiziktirabiliriz devaaaaaaaammmm e iyi o halde ciziktirelim bariiiiii tamam ciziktirdim hadi sardunyam bi de sen ciziktir bakemmmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 biraz daha kolay bişi çiziktırsaydın be Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 biraz daha kolay bişi çiziktırsaydın be anam begen begenme ben boyle ciziktiriyom işteeee Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Aldığın her nefesi firsat bil, ot değilsin yeniden bitmezsin... imzanı seveyim senin ne güzel çiziktırmışın öyle Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 o öyle değil bıkerem aldığın her otu fırsat bıl belkı bulamazsın yemekte yersın Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 o öyle değil bıkerem aldığın her otu fırsat bıl belkı bulamazsın yemekte yersın Sedoooş Sermin'in selamı var.Canımız kek çekti,hadi çalış biraz.. Sen de ayağını denk al bu arada tabi.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 28 Eylül , 2006 ayy çok korktumdu Sen korkarmısın heeç seni gidi Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 korkmuştu işteeeee soyluyo yaaaa aaa sardunyam sen de hiç inanmıyorsun bu kıza yaaaa Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 yok korkmaz o, ondan korkulur... gelmiycem deyip bizi gene kekliyor bu bence Alıntı
Φ tan_vakti Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 gelmıcem bende gelmiycem Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 bende gelmiycem bende gelmiycem siz gelmıyorsanız bende gelmicem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 siz gelmıyorsanız bende gelmicem o zaman kim gelecek Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Taurus gelecek,kim varsa onunla iftar yapacak.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 sedoş gıııı naber cadım benim karanlıktan sana sesleniyorum eyyy sedooooşşşş Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 şşşştt sedelına anladın sen anladın kopuklu olsun Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 şşşştt sedelına anladın sen anladın kopuklu olsun tamam jon,bı gün sana demlıkle kahve yapıcam jönnnn Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 sedoş gıııı naber cadım benim karanlıktan sana sesleniyorum eyyy sedooooşşşş niye karanlıktan sesleniyorsun,elektrikler mi kesildi Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 İçinde hiç gönderme isteği bulunmayan bir git Lazımsa eğer... İşte orada duruyor... Ağzımın bir yerinde... Almak ister misin dilini sokup aklıma Sana ait olan herşeyi bir nefeste Bir göz yumma anında Bir soğuk telefon konuşmasında Geri alabilir misin? Seni benden geri alabilir misin? Kovabilir misin beni senden? Sevgilim.. Yoksa sen, Sevgilim olmayabilir misin?.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.