Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Canımıniçi; Öğretmenler Günün Kutlu Olsun..

03200yymj5.jpg

• Cevaplar 622
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Öğretmenim canım benim canım beniiim :hug: Öğretmenler günün kutlu olsun :wub:

2cf0.jpg

Gönderi tarihi:

Sevgili Sedoş'um benim,

Canım kardeşm biliyorum ki senin öğrencilerin geleceğin en parlak ışıklarından olacaklar... Ben senden ve verdiğin eğitimin mükemmelliğinden o kadar eminim ki... Canımsın birtanem...

Ve unutmadan çok sevgili kardeşinin de öğretmenler günün kutluyorum... Onu unuttuğumu sanmasın sakın...

Çiçeklerim ikiniz için canlarım :)

yellow-rose-i-liked.jpg

Gönderi tarihi:

ya kızım kendini görünmez yapıyorsun sonra da göremiyoruz... hayır yani burda oldugunu bilsek sağda solda dolanmayacağız direk muhabbete gircez yanii.. E bak noldu şimdi uykum geldi, yatmam gerekiyo...Ben yatıyorum tamam mııı yatıyorummmmmmmmmm iyi geceler sizeee...

Gönderi tarihi:

E hadi onu göremiyon,beni demi göremedin.Darıldım işte..:( Kabus gör bu gece de aklın başına gelsin..:glare:

Gönderi tarihi:
ya kızım kendini görünmez yapıyorsun sonra da göremiyoruz... hayır yani burda oldugunu bilsek sağda solda dolanmayacağız direk muhabbete gircez yanii.. E bak noldu şimdi uykum geldi, yatmam gerekiyo...Ben yatıyorum tamam mııı yatıyorummmmmmmmmm iyi geceler sizeee...

ne bilim gizli kalmış,üşenip tekrardan giriş yapmadım :online2long:

ha sana sordum kendıne bakıonmı dıye cevap versene

taurus ne dıyo bak kabus gör diyo,ne biçim arkadaş bak şuna...ben dıyommu kabus gör dıye :D

Gönderi tarihi:

Sedoş'um canımıniçi sende yat artık hadi.Bak yarın yorucu birgün geçirecekmişsin.Dinlendir bünyeni..:clover:

Gönderi tarihi:

Tamam canım gitmeden bu gece için teşekkür edeyim sana çok güldüm/eğlendim.İyi geceler..:clover: Allah işini kolay etsin canımıniçi..

Gönderi tarihi:

asıl ben teşekkur edicem..sen çatlattın beni valla :D seni gördükçe gülecem heralde :D

iyi geceler canım abicim :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sedoşcum yarına ben olamiyciim :( Bu müthiş kutlamayı kaçiriciim. Siz de çilginlar gibi eğleniciksiiniiiz :(

Gönderi tarihi:

tanımlanamaz bişisin :P:stuart:

gızlaaarr golonya alsaydinizzzz

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.