Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Canımıniçi; Öğretmenler Günün Kutlu Olsun.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Öğretmenim canım benim canım beniiim Öğretmenler günün kutlu olsun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 sedoşum canım nice öğretmen günlerine hayatım Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 Sevgili Sedoş'um benim, Canım kardeşm biliyorum ki senin öğrencilerin geleceğin en parlak ışıklarından olacaklar... Ben senden ve verdiğin eğitimin mükemmelliğinden o kadar eminim ki... Canımsın birtanem... Ve unutmadan çok sevgili kardeşinin de öğretmenler günün kutluyorum... Onu unuttuğumu sanmasın sakın... Çiçeklerim ikiniz için canlarım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 teşekkurler..genemi sarııı,sarı lale bıde sarı gül...sarılık olcezz ayoll Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Bilemediiin.. Sarılık değil sarımsak olacan.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Bilemediiin.. Sarılık değil sarımsak olacan.. sensın o Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Tamam sarımsak ben sarmısak sen.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 ya kızım kendini görünmez yapıyorsun sonra da göremiyoruz... hayır yani burda oldugunu bilsek sağda solda dolanmayacağız direk muhabbete gircez yanii.. E bak noldu şimdi uykum geldi, yatmam gerekiyo...Ben yatıyorum tamam mııı yatıyorummmmmmmmmm iyi geceler sizeee... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 E hadi onu göremiyon,beni demi göremedin.Darıldım işte.. Kabus gör bu gece de aklın başına gelsin.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 ya kızım kendini görünmez yapıyorsun sonra da göremiyoruz... hayır yani burda oldugunu bilsek sağda solda dolanmayacağız direk muhabbete gircez yanii.. E bak noldu şimdi uykum geldi, yatmam gerekiyo...Ben yatıyorum tamam mııı yatıyorummmmmmmmmm iyi geceler sizeee... ne bilim gizli kalmış,üşenip tekrardan giriş yapmadım ha sana sordum kendıne bakıonmı dıye cevap versene taurus ne dıyo bak kabus gör diyo,ne biçim arkadaş bak şuna...ben dıyommu kabus gör dıye Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Sedoş'um canımıniçi sende yat artık hadi.Bak yarın yorucu birgün geçirecekmişsin.Dinlendir bünyeni.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 yatıcam bırazdan..mecburen.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Tamam canım gitmeden bu gece için teşekkür edeyim sana çok güldüm/eğlendim.İyi geceler.. Allah işini kolay etsin canımıniçi.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 asıl ben teşekkur edicem..sen çatlattın beni valla seni gördükçe gülecem heralde iyi geceler canım abicim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Sedoş'cum yarına hazır ol 100. yaşgününü muhteşem kutlayacağız.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 Sedoşcum yarına ben olamiyciim Bu müthiş kutlamayı kaçiriciim. Siz de çilginlar gibi eğleniciksiiniiiz Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 kıss deluuu sanal alemden selam getirdim sana Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 komutan logardan mı,pardon o goradaydı Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 ne bilem bacım bana al şu mesajı ilet dediler bende getirdim şahsen tanımıyom logarmı togarmı annamam ben yaww Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 yoksa benden utanıyırmisin Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 yok seni beğenmiyorum, hatta çikoya çok acıyorum Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 http://www.youtube.com/watch?v=bCiOUAQ4SYU...ted&search= alinn izleyinn nasssıılımmmmm? Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 tanımlanamaz bişisin Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 tanımlanamaz bişisin gızlaaarr golonya alsaydinizzzz Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.