Φ jeune Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 sedelına askerlıgımı ıstanbulda yapacak olursam cekecegın var benden.hergun zıyaretıme gelıp kahve getırmenı ısterım.carsı ıznımdede yanına gelır kahve dıye tutturrum Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 24 Şubat , 2007 sedelina..sedelinaaa... ..nerelerdesin sen yaaa...arada bir hani zekice espirilerinin olduğu yazılar çarpıyor gözüme..seni gidi..eylenirsin bizle dimi ..naparsın ..nasıl geçer günler.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 25 Şubat , 2007 sedelına askerlıgımı ıstanbulda yapacak olursam cekecegın var benden.hergun zıyaretıme gelıp kahve getırmenı ısterım.carsı ıznımdede yanına gelır kahve dıye tutturrum yok canım İstanbul a çıkmaz heralde Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 sedelina gerçekten yüreği ile ve kişiliği ile forumda örnek gösterilecek insanlardan biri . her zaman göstermiş olduğu duyarlılık,yardım severliliği ve azminden dolayı teşekkür ederim. tüm güzelikler seninle olsun arkadaşım....! Dostluk Dost dediğin yaren ile yoldaştır Belki arkadaştır belki kardeştir Belki ana baba belki de eştir Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Dostluk yaren ile gönül bağıdır Dostluk duyguların olgun çağıdır Dostluk bir yemeğin belki yağıdır Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Dostluk para ile alıp satılmaz Elinin tersiyle hemen itilmez Dostluk bozulursa rahat yatılmaz Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Dost olmak özüyle belki barışmak Sevgiyle güvenle aşkla karışmak Kendine güvenmek belki konuşmak Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Elemde kederde güzel şeylerde Dağlarda şehir de belki köylerde Yaşamın sürdüğü her türlü yerde Dostun olmaz ise yaşanmıyor ki Dostların yanında rahat edersin Çok rahat konuşur her şeyi dersin Dostluk çok önemli sen de bilirsin Dostluk öyle kolay kurulmuyor ki Erol Duran Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mart , 2007 Önemli değil sedoş senin göstermiş olduğun özverini yanında bizim küçük bir şiirimizin lafımı olur ayıp ettin kırk yılda bir defterini karaladık işte kendine iyi bak .! Sağlıcakla ....... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Matemler Yakıyorum Tufanlar kırıyor taze dallarımı Mavi kubbenin Kutsal ezanında Rüzgar kurutuyor duygularımı Ve sitemler dolduruyor sevgimin kuyularımı Bulutlar siliyor dinmez yaşlarımı Ama olmuyor yapamıyorum Ne vakit ayağa kalksam Yıkılıyorum küf kokan yere Kurşuni matemler yakıyorum göğe Ve yüreğimi bırakıyorum sensizliğe Gözlerciden yoksun gecede Sensizliğimde Nehirlerden Musa' yi Çöllerden Mecnun' u Ve kör kuyulardan Yusuf ' u çağırırdım hep Ve mutluluğun haritasında Saçlarına hep menekşeleri bağladık Dem tutmayan acılarına hep beraber ağladık Koşmak istiyorum yatağımdan sana Ama olmuyor , yapamıyorum Ne vakit gözlerini arasam Densizce çamura itiliyor yüreğim Ve kirece bulanıyor sen kokan ellerim Sana ıslanıyor seni arayan gözbebeğim. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Bugün için çok hazırlamıştım kendimi,gelgelelim yine olmadı işte.. Ama eninde sonunda buluşacağız,benim umudum var.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 yeterki gel bana senede birgün demiş biri,senın 2 senede bir gün olcek gibi Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 bir uğrayayım dedim aynı mahallede oturuyormuşuz bunu öğrendiğim iyi oldu bak hayatın zorlukları hiçbir zaman seni yıldırmasın herşey gönlünce olsun ...! Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 11 Nisan , 2007 BEYAZ GÜVERCİN Süzülüp mavi göklerden yere doğru Omuzuma bir beyaz güvercin kondu Aldım elime,usul usul okşadım Sevdim,gençliğimi yeniden yaşadım Bembeyazdı tüyleri,öyle parlaktı Açsam ellerimi birden uçacaktı Eğildim kulağına;dur,gitme dedim Hareli gözlerinden öpmek istedim Duydum;avuçlarında sıcaklığını Duydum;benden yıllarca uzaklığını Çırpınan kalbini dinledim bir süre Ve uçmak istedim onunla göklere Ak güvercinin iri gözleri vardı Güzelliğinden fışkıran bir pınardı Soğuk sularından içtim,serinledim Çağlayan bir nehrin sesini dinledim Belki buydu sevmek hayat belki buydu Işıl ışıldım,gözlerim dopdoluydu Bir nağme yükseldi sevinçten ve hazdan Bir nağme yükseldi,güzelden beyazdan Uzattı sevgiyle pembe gagasını Birden öğrendim hayatın manasını Kaderde sevgiyi sende bulmak varmış Seninle bir çift güvercin olmak varmış Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 15 Nisan , 2007 sedoş sana geçmiş olsun diyeyim dedim başına gelen olaya üzüldüm kendini fazla üzme her işte bir hayır vardır diyelim umarım herşeyin hayırlısı olsun insanların başına gelen herşeyde bir hayır vardır diyelim bu arada baydır girenmedim hemen anı defterlerine daldım şöle bi göz atayım bişeyler yazayım dedim kendine iyi bak sedoş............! sevgiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 23 Nisan , 2007 Alıştım Ayrılıklara Sen, hayatıma girmeden önce ben vardım. Sen, hayatıma girdiğinde ise ben yine vardım Ancak birbirinden farklı iki varlık İki kişilik, iki ruh, iki beden olarak... Yokluğunda ben; Geceleri oturur; Radyo dinlerdim. Aşıkların birbirine arğaman ettiği şarkıları, Ben de yalnızlığıma armağan ederdim. Herşey anlamsızlaşırdı çoğu kez. Ve çoğu zaman anlamsızlıklarda kaybolur giderdim. Yaşamak mı daha acı veriyor yoksa ölmek mi? gibi Acımasız sorularla kendimi irdelerdim. Varlığında ise herşey bambaşkaydı. Ben bir başkaydım. Gecelere seninle beraber veda eder. Günün ilk ışıklarına seninle Merhaba derdim. Ve anlamlı gelirdi herşey. Anlam karmaşaları bir bir terkedi beni. Sen de var olmayı, seninle birlikte yaşamayı Ve herşeyi seninle paylaşmayı severdim. Seni her geçen gün daha da çok severdim. Ancak nerden bilebilirdim ki masalın sona ereceğini Nerden bilebilirdim habersiz çekip gideceğini. Dün vardın bende vardım. Bugün yoksun; Bense varmıyım yokmuyum bilmiyorum. Dolmayacak cinsten bir boşluksun şimdi. Ne sana benzeyen biri bu boşluğu doldurabilir. Ne de yeniden çıkıp gelsen SEN doldurabilirsin. Öyle bir boşluk ki sorma gitsin. Boşver ve sevgili Alıştım ben yalnızlığa ayrılıklara Bırak artık böyle sürüp gitsin! Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 nerelerdesin sedelina karabatak gibisin valla, bir ev taşıyacağım dedin kayboldun neyse sen yorgunsundur da sen şimdi.. bakarsın için açılır belki Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 30 Nisan , 2007 iyiyim çok şükür,o çiçeklerın arasında sana benzer bı gurbağa gördum sanki Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 sedelina kıs ben geldim... görüşemiyoruz...nerdesin.... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 kıss sedoşş nerde benim kısırımmm Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 yapacam kıs malum şahısda gelıcekya onun musaıt vaktını beklıyoz Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 ohoooo onu beklersek bizim kısır yalan olur valla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 ben anlamam malum şahısa kaldıysa Allaha kaldı... kısır istiyoz protesto ediyoz... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 aaa kendi ellerimle yaptım siz yiğin yeterki Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 oy oy oy neler var burada, sedoş kız bak egzorsist kısır yapmış biz gelmiyoz artık, egzorsist turşuda varmı canem... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.