Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Yok artık,paranoyanın bukadarına da pes yahu.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 yani ne bileyım,nerden bileyım..o kadar nik buldun ki Alıntı
Φ DÜLDÜL Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Taurus gönderdi,bi depikleyip gidecem.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 foruma hayvan alınmıyo diye biliyordum,heyy pisleme oraya buraya Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Sedoşcum sana aldım tatlım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 foruma hayvan alınmıyo diye biliyordum,heyy pisleme oraya buraya Küstürdün Düldül'ü işte..Düldül umumi tuvaletlere bile gitmez titizliğinden,biliyor musun sen.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Sedoşcum sana aldım tatlım Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 sedelına banada bı fıncan kahve Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 sedelına banada bı fıncan kahve temızlık yapıyom bitsin,kahve yapcam sana (aanamm selam verdik 1 senedir kahveye borçlu çıktık iyi mi?) Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 sedelina benim adııımm, heryeri siler parlatırım, eriyip gitmem, çabucak bitmem... ekonomik, hemde hijyenik... akşam temizliğine kalkışmışın bacım, hayırdır misafirmi gelsek, bak orda örümcek ağı kalmış almamışın, heeç beğenmedim olmazki böyle, elin işte, gözün pcde, kulağın içinde ölen birinde... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Kuytularda saklarsın bakışlarını Ve gözlerinde toplarsın bütün yıldızları Bazen bir yıldız kayar gözlerinden yüreğime Bazen karanlığa konan kus Bazen karanlıkta saklambaç oynayan çocuk olur bakışların. Tutunsam gözlerindeki yıldızlarına ve yüreğine dokunsam yanar mı ellerim. Dur kaçırma gözlerini gözlerine hasretim Bırak kâinattaki geceyi gözlerinde seyredeyim Bakışların karanlığa yuva yapan kus Bakışların karanlıkta saklambaç oynayan çocuk Bakışların sonsuzluğa açılan feza Bakışların bazen bir umut bazen bir ceza Tutunsam gözlerindeki yıldızlarına ve yüreğine dokunsam yanar mı ellerim. Dur kaçırma gözlerini gözlerine hasretim Bırak kâinattaki geceyi gözlerinde seyredeyim Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Dur kaçırma gözlerini gözlerine hasretimBırak kâinattaki geceyi gözlerinde seyredeyim [/color] Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 15 Aralık , 2006 Bir kıvılcım düşer önce, büyür yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş Bu en güzel, bu en sıcak duygudur arkadaş Ortak olmak her sevince, her derde, kedere Ve yürümek ömür boyu, beraberce, el ele Olmasın hiç o ta içten gülen gözlerde yaş Bir gün gelip, ayrılsak bile seninle arkadaş (Yollarımız ayrılsa bile seninle arkadaş) Evet arkadaş;kim olduğumu, ne olduğumu Nerden gelip, nereye gittiğimi sen öğrettin bana Elimden tutup, karanlıktan aydınlığa sen çıkardın Bana yürümeyi öğrettin yeniden El ele ve daima ileriye Bir gün. Bir gün birbirimizden ayrı düşsek bile Biliyorum, hiçbir zaman ayrı değil yollarımız Ve aynı yolda yürüdükçe Gün gelir ellerimiz yine dostça birleşir Ayrılsak bile kopamayız Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 şşşşşşşşşşşşşşşt cadı naber????? unuttun kız beni kız Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 16 Aralık , 2006 yok canım.ne unutması.öm attım baksanaa Alıntı
Φ jeune Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 bıttımı temızlık nerde benım kahvem Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 17 Aralık , 2006 Küçücük bir kız çocuğunun, Kısacık kesilmiş kakülleriyle zıplarken, Saçına takacağını hayal ettiği Kırmızı bir kurdeledir şiir... Kısır bir kadının, Yanıp tutuşurken bebe hasretiyle, Doğduğunu hayal ettiği çocuğuna İsim bulma çabasıdır şiir.... Karanlık bir hücredeki mahkumun, Bunalmışken yalnızlıktan, Bir parkta çay içebilme hayaliyle İçine dökülen sımsıcak bir umuttur şiir.... Sevdiğini yitirmiş bir sevdalının, Çıkmışken yüreğinde kurduğu darağacına Boğazını sıkan ilmeği kesen Keskin bir bıçaktır şiir. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 18 Aralık , 2006 Öğrenmek için sabır gerekir,zaman gerekir.Tecrübelileri izlemek gerekir.Zaman kişiye göre kısalabilir ama,öğrenmenin esası değişmez.. İşte aşağıda yazacağım bu hikayede konu,öğrenmenin değişmeyen esasıdır.. Genç bir adam,değerli taşlara ilgi duyduğundan,bu işi yapmaya karar vermiş. __Bu işi yapacaksam,değerli bir ustadan ders almalıyım..Diye düşünerek,o çevredeki en ünlü mücevher ustasını bulmuş ve yanına gitmiş.Usta bir süre sonra onu kabul etmiş.. __Anlat bakalım,seni dinliyorum..Demiş.Genç adam heyecanla;Bu işe gönül verdiğini,iyi bir mücevherci,taş ustası olmak istediğini anlatmış.Sükunet içersinde genç adamı dinleyen usta,hiçbir şey demeden gencin eline bir değerli taş koymuş ve; __Bu taş YEŞİM taşıdır.Şimdi avucunu kapa ve 1 sene boyunca sakın ha açma.1 sene sonra yine gel..Demiş. Genç adamın şaşkın bakışları altında yerinden kalkarak,odayı terketmiş.Evine dönen genç,merakla bekleyen anne babasına durumu anlatmış ve anlam veremediği bu duruma; __Ya 1 sene nasıl böyle dururum,hem bana çok soğuk davrandı hem de böyle anlamsız,gereksiz birşey yaptırdı.Ustalık kaprisi buysa bari baştan yapmasaydı.. diye söylenmiş.Ama elini açmamış.. Her önüne gelene ustasını çekiştiriyor ama yinede avucunu açmıyormuş.Gece yarı uyanık şekilde yatıyormuşki taş avucundan düşmesin.Her işini tek elle yapmaya başlamış aynı nedenle.1 sene böyle büyük bir çabayla geçmiş ve gün gelmiş.. Ustasının yanına heyecanla gitmiş,birsüre sonra ustası onu kabul etmiş,genç adam heyecanla: __Dediğini yerine getirdim usta,elimi hiç açmadım taş burada..Demiş.Elini uzatarak avucunu açmış,taşı göstermiş..Usta sakin bir sesle: __Şimdi sana bir taş daha vereceğim ve bu taşıda 1 sene boyunca elinde taşıyacaksın..Demiş.Bunu duyan genç adamın sakinliği yerini öfkeye bırakmış ve bağırıp çağırmaya başlamış.Yaşlı ustayı bunaklıkla,hiçbirşey bilmemekle suçlamış.Kendinden yardım isteyen birine bukadar eziyet etmesinin delilik olduğunu söylemiş.Hastasın sen demiş.. O böyle bağırıp,hakaretler ederken,usta sessizce eline taşı sıkıştırıvermiş.Öfkeden yüzü kıpkırmızı olan genç taşı hissedince susmuş....Taşı biraz daha sıkmış ve: __BU TAŞ YEŞİM TAŞI DEĞİL Kİ USTA..Demiş.. Evet hikayemiz burada bitiyor.. Anladık demi ne anlatılmak istenildiğini.. Taşın değerinden önemlidir,dokunduğumuzu hissedebiliyor olmak.. Ve hatırladık değil mi.. Herbirimizin ellerinde değerli taşlar var.. Aman!! Sakın açmayın ha süreler dolmadan Benim de açmadığımı biliyorsunuz Düşmeyesiniz diye avuçlarımdan.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Bi insan hem bu kadar espirili olup hemde felsefe yapabilirmi yahu Bisimki yapıyor işte,tutamıyor kendisini napsıınnn Seviyorum kıs seni Sedelinam Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 19 Aralık , 2006 Bi insan hem bu kadar espirili olup hemde felsefe yapabilirmi yahu Bisimki yapıyor işte,tutamıyor kendisini napsıınnn Seviyorum kıs seni Sedelinam ben hem yürüyüp hem sakız çiğneyenlerdenim Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 20 Aralık , 2006 Yuk yaww Çok ilginç Peki şişirip patlatabiliyor musun kıs Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 yok aynı anda şarkıda söluom Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Gönderi tarihi: 21 Aralık , 2006 Selam sedelina nasılsın ? umarım göstermiş olduğun çabaların ve emeklerin herzaman yüzünü güldürür birşeyleri başarabilmek emek ve zaman istiyor .bununla birlikte onların yüzündeki sevinci görmek tüm yorgunluğunu alıp götürüyordur, uzaklara . senin gibi gönüllü kişileri tanımak güzel .sana tüm işlerinde Allah kolaylık versin ....! Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.