Zıplanacak içerik

Featured Replies

Gönderi tarihi:

Canımıniçi; Öğretmenler Günün Kutlu Olsun..

03200yymj5.jpg

• Cevaplar 622
  • Görüntü 47b
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

Öğretmenim canım benim canım beniiim :hug: Öğretmenler günün kutlu olsun :wub:

2cf0.jpg

Gönderi tarihi:

sedoşum canım nice öğretmen günlerine hayatım :)

cicek1ve2.jpg

Gönderi tarihi:

Sevgili Sedoş'um benim,

Canım kardeşm biliyorum ki senin öğrencilerin geleceğin en parlak ışıklarından olacaklar... Ben senden ve verdiğin eğitimin mükemmelliğinden o kadar eminim ki... Canımsın birtanem...

Ve unutmadan çok sevgili kardeşinin de öğretmenler günün kutluyorum... Onu unuttuğumu sanmasın sakın...

Çiçeklerim ikiniz için canlarım :)

yellow-rose-i-liked.jpg

Gönderi tarihi:

teşekkurler..genemi sarııı,sarı lale bıde sarı gül...sarılık olcezz ayoll :blink::P

Gönderi tarihi:

Bilemediiin..:) Sarılık değil sarımsak olacan..:w00t::D

800pxgarlicuu6.jpg

Gönderi tarihi:
Bilemediiin.. :) Sarılık değil sarımsak olacan.. :w00t::D

800pxgarlicuu6.jpg

sensın o :ermm:

Gönderi tarihi:

Tamam sarımsak ben sarmısak sen..;)

Gönderi tarihi:

ya kızım kendini görünmez yapıyorsun sonra da göremiyoruz... hayır yani burda oldugunu bilsek sağda solda dolanmayacağız direk muhabbete gircez yanii.. E bak noldu şimdi uykum geldi, yatmam gerekiyo...Ben yatıyorum tamam mııı yatıyorummmmmmmmmm iyi geceler sizeee...

Gönderi tarihi:

E hadi onu göremiyon,beni demi göremedin.Darıldım işte..:( Kabus gör bu gece de aklın başına gelsin..:glare:

Gönderi tarihi:
ya kızım kendini görünmez yapıyorsun sonra da göremiyoruz... hayır yani burda oldugunu bilsek sağda solda dolanmayacağız direk muhabbete gircez yanii.. E bak noldu şimdi uykum geldi, yatmam gerekiyo...Ben yatıyorum tamam mııı yatıyorummmmmmmmmm iyi geceler sizeee...

ne bilim gizli kalmış,üşenip tekrardan giriş yapmadım :online2long:

ha sana sordum kendıne bakıonmı dıye cevap versene

taurus ne dıyo bak kabus gör diyo,ne biçim arkadaş bak şuna...ben dıyommu kabus gör dıye :D

Gönderi tarihi:

Sedoş'um canımıniçi sende yat artık hadi.Bak yarın yorucu birgün geçirecekmişsin.Dinlendir bünyeni..:clover:

Gönderi tarihi:

:online2long: yatıcam bırazdan..mecburen..

Gönderi tarihi:

Tamam canım gitmeden bu gece için teşekkür edeyim sana çok güldüm/eğlendim.İyi geceler..:clover: Allah işini kolay etsin canımıniçi..

Gönderi tarihi:

asıl ben teşekkur edicem..sen çatlattın beni valla :D seni gördükçe gülecem heralde :D

iyi geceler canım abicim :clover:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

Sedoş'cum yarına hazır ol 100. yaşgününü muhteşem kutlayacağız..:D

Gönderi tarihi:

Sedoşcum yarına ben olamiyciim :( Bu müthiş kutlamayı kaçiriciim. Siz de çilginlar gibi eğleniciksiiniiiz :(

Gönderi tarihi:

kıss deluuu sanal alemden selam getirdim sana :alien::ninja:

Gönderi tarihi:
:blink:komutan logardan mı,pardon o goradaydı :D
Gönderi tarihi:

ne bilem bacım bana al şu mesajı ilet dediler bende getirdim şahsen tanımıyom logarmı togarmı annamam ben yaww :stuart::devil:

Gönderi tarihi:

yoksa benden utanıyırmisin :stuart:

Gönderi tarihi:

yok seni beğenmiyorum, hatta çikoya çok acıyorum

Gönderi tarihi:

tanımlanamaz bişisin :P:stuart:

gızlaaarr golonya alsaydinizzzz

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.