Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl Öğretmenim canım benim canım beniiim Öğretmenler günün kutlu olsun
Gönderi tarihi: 24 Kasım , 2006 18 yıl Sevgili Sedoş'um benim, Canım kardeşm biliyorum ki senin öğrencilerin geleceğin en parlak ışıklarından olacaklar... Ben senden ve verdiğin eğitimin mükemmelliğinden o kadar eminim ki... Canımsın birtanem... Ve unutmadan çok sevgili kardeşinin de öğretmenler günün kutluyorum... Onu unuttuğumu sanmasın sakın... Çiçeklerim ikiniz için canlarım
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl teşekkurler..genemi sarııı,sarı lale bıde sarı gül...sarılık olcezz ayoll
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl ya kızım kendini görünmez yapıyorsun sonra da göremiyoruz... hayır yani burda oldugunu bilsek sağda solda dolanmayacağız direk muhabbete gircez yanii.. E bak noldu şimdi uykum geldi, yatmam gerekiyo...Ben yatıyorum tamam mııı yatıyorummmmmmmmmm iyi geceler sizeee...
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl E hadi onu göremiyon,beni demi göremedin.Darıldım işte.. Kabus gör bu gece de aklın başına gelsin..
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl ya kızım kendini görünmez yapıyorsun sonra da göremiyoruz... hayır yani burda oldugunu bilsek sağda solda dolanmayacağız direk muhabbete gircez yanii.. E bak noldu şimdi uykum geldi, yatmam gerekiyo...Ben yatıyorum tamam mııı yatıyorummmmmmmmmm iyi geceler sizeee... ne bilim gizli kalmış,üşenip tekrardan giriş yapmadım ha sana sordum kendıne bakıonmı dıye cevap versene taurus ne dıyo bak kabus gör diyo,ne biçim arkadaş bak şuna...ben dıyommu kabus gör dıye
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl Sedoş'um canımıniçi sende yat artık hadi.Bak yarın yorucu birgün geçirecekmişsin.Dinlendir bünyeni..
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl Tamam canım gitmeden bu gece için teşekkür edeyim sana çok güldüm/eğlendim.İyi geceler.. Allah işini kolay etsin canımıniçi..
Gönderi tarihi: 25 Kasım , 2006 18 yıl asıl ben teşekkur edicem..sen çatlattın beni valla seni gördükçe gülecem heralde iyi geceler canım abicim
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl Sedoş'cum yarına hazır ol 100. yaşgününü muhteşem kutlayacağız..
Gönderi tarihi: 4 Aralık , 2006 18 yıl Sedoşcum yarına ben olamiyciim Bu müthiş kutlamayı kaçiriciim. Siz de çilginlar gibi eğleniciksiiniiiz
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl ne bilem bacım bana al şu mesajı ilet dediler bende getirdim şahsen tanımıyom logarmı togarmı annamam ben yaww
Gönderi tarihi: 6 Aralık , 2006 18 yıl http://www.youtube.com/watch?v=bCiOUAQ4SYU...ted&search= alinn izleyinn nasssıılımmmmm?
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için şimdi oturum açın.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.