Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl canım ne ekmesi sadece acil bır durumdu hepsı o dur senin sayfaya da bi iki bişe çiziktirimmmm Bİ İKİ BİŞEEEE (çiziktirdim işte)
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl kimin sayfasını çiziktiriyonuz benim sayfammı, yok değilmiş sedelinanınmış çiziktirabiliriz devaaaaaaaammmm
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl kimin sayfasını çiziktiriyonuz benim sayfammı, yok değilmiş sedelinanınmış çiziktirabiliriz devaaaaaaaammmm e iyi o halde ciziktirelim bariiiiii tamam ciziktirdim hadi sardunyam bi de sen ciziktir bakemmmm
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl biraz daha kolay bişi çiziktırsaydın be anam begen begenme ben boyle ciziktiriyom işteeee
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl Aldığın her nefesi firsat bil, ot değilsin yeniden bitmezsin... imzanı seveyim senin ne güzel çiziktırmışın öyle
Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 18 yıl o öyle değil bıkerem aldığın her otu fırsat bıl belkı bulamazsın yemekte yersın
Gönderi tarihi: 27 Eylül , 2006 18 yıl o öyle değil bıkerem aldığın her otu fırsat bıl belkı bulamazsın yemekte yersın Sedoooş Sermin'in selamı var.Canımız kek çekti,hadi çalış biraz.. Sen de ayağını denk al bu arada tabi..
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl korkmuştu işteeeee soyluyo yaaaa aaa sardunyam sen de hiç inanmıyorsun bu kıza yaaaa
Gönderi tarihi: 29 Eylül , 2006 18 yıl yok korkmaz o, ondan korkulur... gelmiycem deyip bizi gene kekliyor bu bence
Gönderi tarihi: 30 Eylül , 2006 18 yıl bende gelmiycem bende gelmiycem siz gelmıyorsanız bende gelmicem
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl sedoş gıııı naber cadım benim karanlıktan sana sesleniyorum eyyy sedooooşşşş
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl şşşştt sedelına anladın sen anladın kopuklu olsun tamam jon,bı gün sana demlıkle kahve yapıcam jönnnn
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl sedoş gıııı naber cadım benim karanlıktan sana sesleniyorum eyyy sedooooşşşş niye karanlıktan sesleniyorsun,elektrikler mi kesildi
Gönderi tarihi: 2 Ekim , 2006 18 yıl İçinde hiç gönderme isteği bulunmayan bir git Lazımsa eğer... İşte orada duruyor... Ağzımın bir yerinde... Almak ister misin dilini sokup aklıma Sana ait olan herşeyi bir nefeste Bir göz yumma anında Bir soğuk telefon konuşmasında Geri alabilir misin? Seni benden geri alabilir misin? Kovabilir misin beni senden? Sevgilim.. Yoksa sen, Sevgilim olmayabilir misin?..
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Hesabınız varsa, hesabınızla gönderi paylaşmak için ŞİMDİ OTURUM AÇIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.