Misafir NightWish Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Seni uyanıkk... Hatanı telafi etmeye çalışıon heralde.. Minik guşş.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2007 Seni uyanıkk... Hatanı telafi etmeye çalışıon heralde.. Minik guşş.. Gısss ne hatası walla bişi anlamadım özel bilidr bi zahmet Alıntı
Misafir TurgayS Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 11 Ağustos , 2007 Yeşim bundan sonra foruma gelmeyecek. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gönderi tarihi: 27 Ağustos , 2007 Gamzelim Kırık kiremitler döşeli kırmızı çatılı evinin gül yüzlü pembe odası nöbet sabahı gözlerinde kırdığım sazın hayattan kopamayan telleri gibi masum günahsız kızın ruhumun düştüğü çukur düşlerimi gamzene gömen yalnızlık fısıltıları ardı ardınca yalandan gülmen sorularımda bir başıma kalan süprüntü hayat alt üst talan açılmaz senin mührün zorladıkça kırılıyorum her gece sen yastık ben yorgan uyku yok huzur yok yok dur durak koşturmalardan ensemin kökünde üşüyen ölüm sabahı günaydınlarına aldırmaz görünür geçerim morg işçisi sevda utanmaz uslanmaz acımaz örter üstümü beyaza dolanır itilir kakılır sonra donarım kapatır dolabı kilitler altını üstünü sana artar hasretim büsbütün gamzelim haberin de olmaz ya öldüğüm gün Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Gönderi tarihi: 18 Eylül , 2007 Bugün bu forumda özlediğim herkese benden bir şiir Bu da Nightwish'e; Sanırım bedri Rahmi bu şiiri senin için yazmış, bana öyle geldi Üzüm Yeşili Gel benim üzüm yeşilim Yandaki zeytine gidelim Gel benim üzüm yeşilim Çam agacina gidelim Zeytinin rüzgari tir tir Çam agacininki pir pir Benimki oldum olasi delidir Gel benim üzüm yeşilim Nar agacina gidelim Gel benim üzüm yeşilim Trabzon üzümüne gidelim Gel benim üzüm yeşilim Yeşillerin gönüllüsü Yeşillerin durucusu Haydi bakkala gidelim Bir kilo üzüm alalim Torba kagidina girmeden Yürü çeşmeyi boylayalim Yikansin üzüm yeşilim Sonra salkim almali Çarşinin içine dalmali "Var mi" "Var mi" diye sormali. Üzümün böyle derlisi Yeşilin böyle toplusu. Gel benim üzüm yeşilim Haydi maviye gidelim Biz degmesek Mavi küser Mavi bizsiz ne halteder Gel benim üzüm yeşilim Yeşillerin en nazlisi Sen üzümün yeşilisin Üzüm olman şart degil Bir çok dallara konarsin Hatir sualler sorarsin Gel benim üzüm yeşilim Seninle Bedros'a gidelim. Bedri Rahmi Eyüboğlu Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.