Misafir olivia Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 Gönderi tarihi: 22 Ocak , 2007 öyle çok “sevdiğim” var ki...çocukların gözlerini sevdim... içimde huzuru, mutluluğu yaşattığı için... dinmeyecek sanılan fırtınaları sevdim... yaşamın her döneminde, savaşmam gerektiğini öğrettiği için... başarısızlıkları sevdim... başarıya giden yolu gösterdikleri için... geceleri sevdim... tüm günümü nasıl geçirdiğimi değerlendirme olanağı verdiği için... insanların sorunlarını dinlemeyi sevdim... yaşamın gerçeklerini görüp, daha olgun insan olacağımı bildiğim için... duyulan eksiklikleri sevdim... her şeye sahip olmanın, insanı ne kadar mutsuz ettiğini bildiğim için... sabahın erken saatlerinde çalan çalar saatimin sesini sevdim... bana bugün de yaşama olanağı verildiğini gördüğüm için... buzlu yollarda yürümeyi sevdim...yaşamda da atılan yanlış bir adımın, insana ne denli acı vereceğini anımsattığı için... uzaklıkları sevdim... özlemlerin duyguları pekiştirdiğini bildiğim için... yaşamın renklerini sevdim... yaşanılan tüm duyguları tablolara döktüğü için... bir şeylere inanmanın mutluluğunu sevdim...kendimi iyi duyumsadığımda, yanımda olacak insanların varlığını bildiğim için... her ne olursa olsun bir şeyin bittiği için üzülmek yerine yaşandığı için sevinmeyi sevdim... üzüntülere liman olursak, mutluluğun başka yerlere demir atacağını bildiğim için... sevmekten ve sevilmekten korkmayan insanları sevdim... sevme ve sevilmenin yapaylıktan değil, doğallıktan geldiğini bildikleri için... arkadaşlarımla geçirdiğim zamanları sevdim... içten bir sohbetin, tüm ağrılara iyi geldiğini bildiğim için... ve sevdiklerimin ellerini tutmayı sevdim...avcumun içine bıraktığım yüreğime dokundukları için... SENİİ DEE ÇOOOK SEVİYORUMMM TATLIŞIMM.. SENİİ KENDİMEEE ÇOOKK YAKINN HİSSETMEMİİ SAĞLADIĞINN İÇİNN.... Tatlışş 3.. Tşk ediyorum canım benim.. pazartesi gününden sonra cevap vereceğim sağa... Yeter anladık.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 16 Şubat , 2007 Sen sevdiklerimdensin.. Çünkü;Kızımsın,canımsın ve beni düşüncelerimde asla yanıltmadın.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 17 Şubat , 2007 Fırşillik bu yeni nick de nerden çıktı Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 18 Şubat , 2007 Kıss cadı ne kadar güzel olmuş.. Yeşil yeşil.. Birşey ima etmeye mi çalışıyon.. Tşk ediyorum sana beni keşfetmişsin.. Özelim ben.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 8 Mart , 2007 yeşim ablam ben seni başkalarıyla karıştırmışımm ... affetin di mi beni?? ee benden haberrsiz nickini değiştirirsen böle olur işte... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mart , 2007 Tmm bu sondu ama eyer yine deiştirirsem sana öm atıcam.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mart , 2007 tatlışımmmm nasılsın bakalım yeni imza süperrrr sevgiler canımmm Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mart , 2007 Canım kızım,yeşilim,Yeşim'im benim.. Nerelerdesin canım sen ya,çok mu dersin var.. Aradabir görün istersen.. Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mart , 2007 tatlışımmmm nasılsın bakalım yeni imza süperrrr sevgiler canımmm Oyy oyy tatlışımm.. Tşkrler canem iiyim.. Yeni imza senden ödünÇaldım.. Canım kızım,yeşilim,Yeşim'im benim.. Nerelerdesin canım sen ya,çok mu dersin var.. Aradabir görün istersen.. Canım babacım.. şikerim.. lolipopum.. Evet çok dersim var.. Aslında o kadar yokta ben 5 e 5 daha katıyorum.. Öss için.. Stresli günlerimi atlatırsam gelicem inş. babacım.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 5 Nisan , 2007 ÖSS adayı seni... yeşş-im.... canım benim... kalbin..yüreğin...cadılığın...herşeyin çok iyi kıs.... seninle bişeyler kaynatmak kadar zevkli bişey yokk.... ee iki insan da meraklı olunca böle olluyoo... senii çok seviyorum canım... söylemek için geldim... Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 21 Nisan , 2007 Herşey ii saol da Biz ne kaynatıoruz ki kıss.. (Ascık çeneni tut.. ) Bu arada sende sevilmeyecek bir tip deilsin.. Bende seni seviorum.. Çok ani olucak ama benimle evlenirmisin.. euheuehuueuheu Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 13 Mayıs , 2007 gothicadan selamlar cnm iyi çalışmalarrrrrr öptüm tatlışmmm Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 16 Mayıs , 2007 canım kardeşimmmmmme Canım benim... Güzel ablam.. Çiçeğinde sende çok tatlısın... gothicadan selamlar cnm iyi çalışmalarrrrrr öptüm tatlışmmm Anime maynağı tatlışım benim... Bende öpüorum seni.. Sana da iyi çalışmalar animede.. Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 14 Haziran , 2007 Başarılar :clover: Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Başarılar :clover: Saol cnm ya.. Aynı dileklerle... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 anime manyağı burada tatlış nerede Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 22 Haziran , 2007 Burada buradaaaa.. Manken tatlışım.. Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Kuşummm cadı böcükümm bi uğradım gittim..bi de öptüm Alıntı
Misafir NightWish Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Bende ondan kuşum... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Kısss bak Hayri'nin resmini koydum özledikçe bak doya doya Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 böğkkkk bu hary sevılırmı yahuuu Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 23 Haziran , 2007 Ablasının tatlışı seni burda görmek çok güzel Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2007 canım iyi tatıller ufaklığım,herşey gönlunce olsun öpüyorummm Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.