Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 26 Temmuz , 2006 Sevgili Paula'cığım; Bu forum da ben de ayrı bir yeri olan insanlar içindesin.Daha ilk karşılaşmamızda bana verdiğin elektrik,ilerde iyi arkadaş olacağımızın sinyallerini taşıyordu.Ben seni ilk günden sevdim,kanım ısındı.Sende beni sevdin biliyorum,zira bunu hissettirdin bana fazlasıyla.Öyle benimsedik ki birbirimizi,sırf adını unttuğum için bana tavır koydun ve sırf sen bana tavır koydun diye benim kalbim kırıldı.Bunlar birbirimize verdiğimiz değerin sonucuydu.. Seni sırf ben seviyor değilim,hemen hemen herkesle iyi anlaşabilen ki seninle anlaşamayan varsa hatayı onda aramak gerekir,herkes tarafından sevilen,içi dışı bir bi üyesin forumda.Ben seninle yüzyüze gelemedim ama gelenlerin yorumuyla,(hepsi sevdiğim ve sözüne güvendiğim kişilerdir)Öylede çok cana yakın,sempatik ve iyisin.. Seni tanıdığım,senin tarafından sevilmeye layık görüldüğüm ve arkadaşlıktan öte dost olabildiğimiz için çok mutluyum. Allah seni hep mutlu etsin,maviş gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin canım arkadaşım.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 27 Temmuz , 2006 paulam geldinmi, hoşgeldin ölüdenizi canlandırdığına eminim, zira sen çok canlısın. ben bir kaç yıl önce gittiğimde baygındı, biraz suni teneffüs yaptım, ölüdenize kımıldadı biraz, şimdi sen gidince merak ettim nasıl bir canlanma sergiledi. En kısa zamanda gideceğim ve bakacağım izlerine. canımcım, görüşürüz, seni seviyorum Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 tauruscumm , sardunyamm çok ösledim siziiii Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ağustos , 2006 bu anı defterini yeni gördüm biriciğim buralara hiç gelmezdim ama gloriacım buarayı da gösterdi bana sen hakikaten benim biriciğimsin ve forumda gördüğüm sonra da sıcacık bi dostluk başlattığım ve bunu yüzyüze de sürdürdüğüm ilk ve tek kişisin benim için gerçekten çok özelsin ve farklısın bunu sen de biliyorsun her gün sana merhaba deyip güne başlamak derdimi sırrımı anlatmak harika öyle sıcaksın ki ablamdan daha yakınım nerdeyse manevi ablam sınırsız sevdiğim dostumsun o güzel kalbin o kadar geniş ki tüm sevgiler içinde senin güzel gözlerin hiç ağlamasın ve seni hakedecek ender insanlar olsun ve seni hiç üzmesin hiç kimse seni çok ama çok seviyorum sevgiyle kal Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 24 Ağustos , 2006 ayy canım bitanem ne güsel cümleler kurdun öle sen , duygulandım gördünmü sende benim kardeşim,dostum,bitanemsin , seni tanıdığıma çok memnunum canımıniçi , ablan olmak gurur verir bana , Allah inşallah çok uzun yıllar bize birlikte olmamızı nasip eder , seni sewiyorum pamuk şekerim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Ağustos , 2006 maser arkadaşım naptın sen yaw öldüm gülmekten ama utandırdında gerçekten çok teşekkür ediyorum gayet ayrıntılı irdelemişsin PAULA yı , PAULA kere helal olsun sewgiler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 Gönderi tarihi: 28 Ağustos , 2006 maser bizi koparttı valla paulam bende seni özledim. Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 canım benim bekliyorum kahvaltı davetini he unutma Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Saza niyee gelmediin/Söze niye gelmediiin Pazar günü gelecektin/Akşam olduu gelmeediiin.. Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 3 Eylül , 2006 özledim biriciğim sohbetini gülüşünü seniiiii yumoşun Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 4 Eylül , 2006 Paulam nerelerdesin gözüm seni arar oldu Ösledim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 5 Eylül , 2006 kıslar söz işleri asıcam size daha çok vakit ayırcam üzülmeyin yaw aaaaa Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 6 Eylül , 2006 kıslar söz işleri asıcam size daha çok vakit ayırcam üzülmeyin yaw aaaaa kıs yuk işleri asma canem yaa ama yine de daha sık gelmeye çalış Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 23 Eylül , 2006 senin iyi ve anlayışlı biri olduğunu höşgörülü, sevecen ve tatlı birisin yüreği tertemiz ve iyilikle dolusun teşekkürler herzaman böyle kal kendine iyi bak sağlıcakla Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 yaww biz eskiden daha sık görüşürdük ne oldu bize. ben artık oyun salonuna da gitmiyom, başka yerlere de siz gelmiyonuz, ne oluyoz yaww... paulacım çalış çalış nereye kadar... Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 25 Eylül , 2006 muticim çok teşekkür ederim ,sende gayet tatlı birisin e tabi iyi dansettiğinide söylemeliyim sende hep bizimle ol sardunyacım bakıyorum ara ara foruma kimseleri göremiyorum zaten fazla vaktimde yok hele şimdi ramazan canim hiç bişey yapmak istemiyo , bilmem ne olacak böyle Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 sardunyacım bakıyorum ara ara foruma kimseleri göremiyorum zaten fazla vaktimde yok hele şimdi ramazan canim hiç bişey yapmak istemiyo , bilmem ne olacak böyle Aynen benimde canım bişey yapmak istemiyor, ne yapcaz bilmem... Şu kahvaltı olayını bayrama alalım isterseniz bayramın 3. günü yapsak olur mu? Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 sardunyacım bayramda hiç bişeye söz veremiyorum çünküm teyze olmuş olucam o günlerdeeee ama konuşuruz elbette bayramdan sonra elbet bi gün müsait oluruz , kahvaltı kaçarmı sizde yaw Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 Gönderi tarihi: 26 Eylül , 2006 muticim çok teşekkür ederim ,sende gayet tatlı birisin e tabi iyi dansettiğinide söylemeliyim sende hep bizimle ol sağol teşekkür ederim sende beni kırmayıp dans ettiğin için ,gerçekten çok sağol . içinde kibir olmayan sıcak kanlı birisin .Unutmadan sende güzel dans ediyorsun Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 20 Ekim , 2006 canımmmm özlediğim biriciğim sen bitanesin ama yoksun:( bebeği öptün de mi ??? seni çok seviyorum biriciğim ah bi gelsen gezemedik bi neyse sevgiler tatlım işlere ara ver be üffff meşgulsün diye açmıyom valla kafan yoğundur kesin ee kaderimiz bir galiba seni çok seviyommmmm bitanemmmmm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 22 Ekim , 2006 maviş iyi bayramlar canım kendine iyi bak görüşemiyoruz görüşürüz Alıntı
Φ aysum Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 23 Ekim , 2006 Pauliş görünmüyosun be ya.. İşler hala yoğun desene ama artık bayram geldi bir soluk al, bir dinlen. Hadi kendine iyi bak canım, ,iyi bayramlar ! Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 24 Ekim , 2006 Özledim valla nerelerdesin?... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 Gönderi tarihi: 27 Ekim , 2006 kayıp kıs nerelerdesın yahu Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 11 Aralık , 2006 işte tam olarak burdayıııımmm görmeyeli sitede değişmiş güzel olmuş arkadaşlarım hepinizi gerçekten özlüyorum ve seviyorum , duygular karşılılıdır , lütfen hepiniz kendinize çok dikkat edin , daima aklımdasınız , sefiyorum hepinizi beeennn Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.