Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Sevgili Paula'cığım;

Bu forum da ben de ayrı bir yeri olan insanlar içindesin.Daha ilk karşılaşmamızda bana verdiğin elektrik,ilerde iyi arkadaş olacağımızın sinyallerini taşıyordu.Ben seni ilk günden sevdim,kanım ısındı.Sende beni sevdin biliyorum,zira bunu hissettirdin bana fazlasıyla.Öyle benimsedik ki birbirimizi,sırf adını unttuğum için bana tavır koydun ve sırf sen bana tavır koydun diye benim kalbim kırıldı.Bunlar birbirimize verdiğimiz değerin sonucuydu..

Seni sırf ben seviyor değilim,hemen hemen herkesle iyi anlaşabilen ki seninle anlaşamayan varsa hatayı onda aramak gerekir,herkes tarafından sevilen,içi dışı bir bi üyesin forumda.Ben seninle yüzyüze gelemedim ama gelenlerin yorumuyla,(hepsi sevdiğim ve sözüne güvendiğim kişilerdir)Öylede çok cana yakın,sempatik ve iyisin..

Seni tanıdığım,senin tarafından sevilmeye layık görüldüğüm ve arkadaşlıktan öte dost olabildiğimiz için çok mutluyum.

Allah seni hep mutlu etsin,maviş gözlerindeki ışıltı hiç sönmesin canım arkadaşım.. :clover:

• Cevaplar 109
  • Tarih
  • Son Cevap

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Bu Başlıkta En Çok Gönderenler

Gönderi tarihi:

paulam geldinmi, hoşgeldin

ölüdenizi canlandırdığına eminim, zira sen çok canlısın. :P ben bir kaç yıl önce gittiğimde baygındı, biraz suni teneffüs yaptım, ölüdenize kımıldadı biraz, şimdi sen gidince merak ettim nasıl bir canlanma sergiledi. En kısa zamanda gideceğim ve bakacağım izlerine. :)

canımcım, görüşürüz, seni seviyorum :clover:

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

bu anı defterini yeni gördüm biriciğim buralara hiç gelmezdim ama gloriacım buarayı da gösterdi bana

sen hakikaten benim biriciğimsin ve forumda gördüğüm sonra da

sıcacık bi dostluk başlattığım ve bunu yüzyüze de sürdürdüğüm

ilk ve tek kişisin

benim için gerçekten çok özelsin ve farklısın

bunu sen de biliyorsun

her gün sana merhaba deyip güne başlamak derdimi sırrımı anlatmak harika

öyle sıcaksın ki ablamdan daha yakınım nerdeyse :)

manevi ablam sınırsız sevdiğim dostumsun :wub:

o güzel kalbin o kadar geniş ki tüm sevgiler içinde senin :clover:

güzel gözlerin hiç ağlamasın ve seni hakedecek ender insanlar olsun

ve seni hiç üzmesin hiç kimse

seni çok ama çok seviyorum :hug:

sevgiyle kal :wub:

Gönderi tarihi:

ayy canım bitanem ne güsel cümleler kurdun öle sen , duygulandım gördünmü :crying:

sende benim kardeşim,dostum,bitanemsin , seni tanıdığıma çok memnunum canımıniçi , ablan olmak gurur verir bana , Allah inşallah çok uzun yıllar bize birlikte olmamızı nasip eder , seni sewiyorum pamuk şekerim :wub::hug:

Gönderi tarihi:

maser arkadaşım naptın sen yaw :D öldüm gülmekten :lol:

ama utandırdında :blushing:

gerçekten çok teşekkür ediyorum

gayet ayrıntılı irdelemişsin PAULA yı ,

PAULA kere helal olsun :D:lol:

sewgiler :clover:

Gönderi tarihi:

Saza niyee gelmediin/Söze niye gelmediiin

Pazar günü gelecektin/Akşam olduu gelmeediiin.. <_<

Gönderi tarihi:

Paulam nerelerdesin gözüm seni arar oldu :unsure:

Ösledim :crying:

Gönderi tarihi:
kıslar söz işleri asıcam size daha çok vakit ayırcam üzülmeyin yaw aaaaa

kıs yuk işleri asma canem yaa :rolleyes: ama yine de daha sık gelmeye çalış ;):wub:

• 3 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

muticim çok teşekkür ederim ,sende gayet tatlı birisin e tabi iyi dansettiğinide söylemeliyim :D sende hep bizimle ol ;):clover:

sardunyacım bakıyorum ara ara foruma kimseleri göremiyorum zaten fazla vaktimde yok hele şimdi ramazan canim hiç bişey yapmak istemiyo , bilmem ne olacak böyle :unsure::)

Gönderi tarihi:

sardunyacım bakıyorum ara ara foruma kimseleri göremiyorum zaten fazla vaktimde yok hele şimdi ramazan canim hiç bişey yapmak istemiyo , bilmem ne olacak böyle :unsure::)

Aynen benimde canım bişey yapmak istemiyor, ne yapcaz bilmem... :blink:

Şu kahvaltı olayını bayrama alalım isterseniz bayramın 3. günü yapsak olur mu? :hug:

Gönderi tarihi:

sardunyacım bayramda hiç bişeye söz veremiyorum çünküm teyze olmuş olucam o günlerdeeee :D:wub:

ama konuşuruz elbette bayramdan sonra elbet bi gün müsait oluruz , kahvaltı kaçarmı sizde yaw :D:wub::hug:

Gönderi tarihi:

muticim çok teşekkür ederim ,sende gayet tatlı birisin e tabi iyi dansettiğinide söylemeliyim :D sende hep bizimle ol ;):clover:

sağol teşekkür ederim :) sende beni kırmayıp dans ettiğin için ,gerçekten çok sağol .

içinde kibir olmayan sıcak kanlı birisin .Unutmadan sende güzel dans ediyorsun ;)

• 4 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

canımmmm özlediğim biriciğim sen bitanesin :wub:

ama yoksun:(

bebeği öptün de mi ??? :)

seni çok seviyorum biriciğim ah bi gelsen gezemedik bi :(

neyse

sevgiler tatlım işlere ara ver be üffff meşgulsün diye açmıyom valla kafan yoğundur kesin

ee kaderimiz bir galiba :P

seni çok seviyommmmm bitanemmmmm :):hug::flowers:

Gönderi tarihi:

Pauliş görünmüyosun be ya.. İşler hala yoğun desene ama artık bayram geldi bir soluk al, bir dinlen. Hadi kendine iyi bak canım, ,iyi bayramlar ! :)

• 1 ay sonra...
Gönderi tarihi:

işte tam olarak burdayıııımmm :D görmeyeli sitede değişmiş güzel olmuş :)

arkadaşlarım hepinizi gerçekten özlüyorum ve seviyorum , duygular karşılılıdır , lütfen hepiniz kendinize çok dikkat edin , daima aklımdasınız , sefiyorum hepinizi beeennn :blushing::clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.