Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

Kadının erkekten erkeğinde kadından beklentileri nelerdir?

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:

Selamlar arkadaşlar sizlerin görüşleri nelerdir bu konu hakkında ne sizleri mutlu ederdi?

:zorro: Nasıl bir kişi isterdiniz? :zorro:

Gönderi tarihi:
Selamlar arkadaşlar sizlerin görüşleri nelerdir bu konu hakkında ne sizleri mutlu ederdi?

:zorro: Nasıl bir kişi isterdiniz? :zorro:

doğru ınsan başlığında baya yazmıştık,gerçi doğru ınsanı bekliyoz halaa :lol:

Gönderi tarihi:

doğru ınsan başlığında baya yazmıştık,gerçi doğru ınsanı bekliyoz halaa :lol:

O zaman doğru insanı buldun :D ben burdayım :D

:D:D:D:D:D

Şaka bi yanada gerçekten bulamadınmı???

:zorro: saygılar :zorro:

Gönderi tarihi:

O zaman doğru insanı buldun :D ben burdayım :D

Şaka bi yanada gerçekten bulamadınmı???

ya sorma bulamadım,bi kısmetmı açtırsam ne :lol:

Gönderi tarihi:

ya sorma bulamadım,bi kısmetmı açtırsam ne :lol:

Bende mi açtırtsam ne sen bi açtırt iyi gelirse bende açtirim olurmu sedalina... :D

:P Olmadı beraber açtiririz :lol:

Gönderi tarihi:

Bende mi açtırtsam ne sen bi açtırt iyi gelirse bende açtirim olurmu sedalina... :D

:P Olmadı beraber açtiririz :lol:

sende mi vah vah sayımız artıyor desene potansıyel tehlıkeyız :D

Gönderi tarihi:

sende mi vah vah sayımız artıyor desene potansıyel tehlıkeyız :D

:chris: Valla potansiyelide aşmışız galiba dünya nereye gidiyorrrr.Dünyaya gelirken TeK geldim tek giderim hesabımı oluya acaba anlamadım... :P

:stuart: bu iş kumara döndü tekmi çiftmi :stuart:

:P Valla ben çift diyorum ama tek gidicez galiba zar bu belli olmuyorrrrrrr :P

Gönderi tarihi:

bence birinden bişi beklemek artık hayalden öteye gidemiyor. çünkü ne bizim hayallerimiz son buluyor, nede bizim umduğumuz gibi biri karşımıza çıkıyor. belki binde bir bi ihtimal vardır.

:( Umudu kesmemek lazım tabi can çıkmadan ölünmez... Bence hayalsizde olmaz hepsi şart :sweatingbullets: Bulmak lasıııııııımmmmm artınnnnnn diceem ama nerdeeeee :P

Gönderi tarihi:

:( Umudu kesmemek lazım tabi can çıkmadan ölünmez... Bence hayalsizde olmaz hepsi şart :sweatingbullets: Bulmak lasıııııııımmmmm artınnnnnn diceem ama nerdeeeee :P

evet haklısın ama bu beklentiler olmasa... aslında istediğimizde pek bişey değil ama demekki biraz fazla geliyor karşıdakine. yada biz öle birini bulamıyozki olmuyo bir türlü :P:stuart:

• 2 hafta sonra...
Gönderi tarihi:

evet haklısın ama bu beklentiler olmasa... aslında istediğimizde pek bişey değil ama demekki biraz fazla geliyor karşıdakine. yada biz öle birini bulamıyozki olmuyo bir türlü :P:stuart:

:devil: Şeytanın 2 bacağını birden kırıcaz hiç merak etme buluruz elbette herkezin bir alıcısı vardır. :devil:

;);););)

Gönderi tarihi:

bence birinden bişi beklemek artık hayalden öteye gidemiyor. çünkü ne bizim hayallerimiz son buluyor, nede bizim umduğumuz gibi biri karşımıza çıkıyor. belki binde bir bi ihtimal vardır.

Çok zor çok

1 .si beklentiler farklı

2. si karşıdakinin de beklentileri var çatışıyor.

Gönderi tarihi:

ben bir erkeğim..bir kadından beklentim beklentisizliğimdir..insan karşısındakini varolduğu için sevmeli..günümüz insanları evliliğe bir kurtuluş muş gibi bakıyor..kurtarıcı arayışı..ama bilinmeliki sonra seni o kurtarıcıdan kim kurtaracak...

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.