Φ edminson Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Selamlar arkadaşlar sizlerin görüşleri nelerdir bu konu hakkında ne sizleri mutlu ederdi? Nasıl bir kişi isterdiniz? Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 arkadasim bu konu yaklasik 3 kez islendi bence konu yazmadan once biraz topikleri gezz... Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 KUSURA BAKMA HAKLISIN... DAHA YENİYİM ONDAN OLMASI GEREK... Alıntı
Φ hayal_et Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 KUSURA BAKMA HAKLISIN... DAHA YENİYİM ONDAN OLMASI GEREK... bosver bende cok yaptim bole seyler sadece bilgin olsun dedimm Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 ok teşekkür... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Selamlar arkadaşlar sizlerin görüşleri nelerdir bu konu hakkında ne sizleri mutlu ederdi? Nasıl bir kişi isterdiniz? doğru ınsan başlığında baya yazmıştık,gerçi doğru ınsanı bekliyoz halaa Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 doğru ınsan başlığında baya yazmıştık,gerçi doğru ınsanı bekliyoz halaa O zaman doğru insanı buldun ben burdayım Şaka bi yanada gerçekten bulamadınmı??? saygılar Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Varya demekki kimsenin kimseden beklentisi kalmamış yahu hayat nereye gidiyor??? Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 O zaman doğru insanı buldun ben burdayım Şaka bi yanada gerçekten bulamadınmı??? saygılar ya sorma bulamadım,bi kısmetmı açtırsam ne Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 ya sorma bulamadım,bi kısmetmı açtırsam ne Bende mi açtırtsam ne sen bi açtırt iyi gelirse bende açtirim olurmu sedalina... Olmadı beraber açtiririz saygılar Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Bende mi açtırtsam ne sen bi açtırt iyi gelirse bende açtirim olurmu sedalina... Olmadı beraber açtiririz saygılar sende mi vah vah sayımız artıyor desene potansıyel tehlıkeyız Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 sende mi vah vah sayımız artıyor desene potansıyel tehlıkeyız Valla potansiyelide aşmışız galiba dünya nereye gidiyorrrr.Dünyaya gelirken TeK geldim tek giderim hesabımı oluya acaba anlamadım... bu iş kumara döndü tekmi çiftmi Valla ben çift diyorum ama tek gidicez galiba zar bu belli olmuyorrrrrrr Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bence birinden bişi beklemek artık hayalden öteye gidemiyor. çünkü ne bizim hayallerimiz son buluyor, nede bizim umduğumuz gibi biri karşımıza çıkıyor. belki binde bir bi ihtimal vardır. Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 bence birinden bişi beklemek artık hayalden öteye gidemiyor. çünkü ne bizim hayallerimiz son buluyor, nede bizim umduğumuz gibi biri karşımıza çıkıyor. belki binde bir bi ihtimal vardır. Umudu kesmemek lazım tabi can çıkmadan ölünmez... Bence hayalsizde olmaz hepsi şart Bulmak lasıııııııımmmmm artınnnnnn diceem ama nerdeeeee Alıntı
Φ cesur civciv Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 7 Temmuz , 2006 Umudu kesmemek lazım tabi can çıkmadan ölünmez... Bence hayalsizde olmaz hepsi şart Bulmak lasıııııııımmmmm artınnnnnn diceem ama nerdeeeee evet haklısın ama bu beklentiler olmasa... aslında istediğimizde pek bişey değil ama demekki biraz fazla geliyor karşıdakine. yada biz öle birini bulamıyozki olmuyo bir türlü Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 20 Temmuz , 2006 evet haklısın ama bu beklentiler olmasa... aslında istediğimizde pek bişey değil ama demekki biraz fazla geliyor karşıdakine. yada biz öle birini bulamıyozki olmuyo bir türlü Şeytanın 2 bacağını birden kırıcaz hiç merak etme buluruz elbette herkezin bir alıcısı vardır. Alıntı
Φ meliskoo Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 23 Temmuz , 2006 bence birinden bişi beklemek artık hayalden öteye gidemiyor. çünkü ne bizim hayallerimiz son buluyor, nede bizim umduğumuz gibi biri karşımıza çıkıyor. belki binde bir bi ihtimal vardır. Çok zor çok 1 .si beklentiler farklı 2. si karşıdakinin de beklentileri var çatışıyor. Alıntı
Φ figgaro Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 24 Temmuz , 2006 ben bir erkeğim..bir kadından beklentim beklentisizliğimdir..insan karşısındakini varolduğu için sevmeli..günümüz insanları evliliğe bir kurtuluş muş gibi bakıyor..kurtarıcı arayışı..ama bilinmeliki sonra seni o kurtarıcıdan kim kurtaracak... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.