Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

haydi türkiyem çanakkale'ye


sehitler_diyari

Önerilen İletiler

Bu gün üzerinde yaşadığımız güzel Türkiye’ miz 91 yıl önce Çanakkale’de kazanılan bir zafer ile bizlere kahraman Mehmetçiğimiz tarafından bırakıldı.253 bin şehidimizin verildiği Çanakkale Gelibolu’da metrekareye 6 bin mermi düşmüş, kahraman yiğitlerimiz önündeki arkadaşının öldüğünü görmüş, ve iki dakika içinde kendi öleceğini bildiği halde tek bir tereddüt etmeden düşmana saldırmış ve bu gün üzerinde özgürce yaşadığımız bu toprakları bizlere bırakmışlardır. Ruhları şad olsun,Eğer bir millet tarihini bilmez ise geleceği tehlike altında demektir.91 yıl önce nasıl bu topraklarda gözü var ise bazı milletlerin ,bu günde yine aynı düşüncede hareket etmektedirler.Bizi

birbirimize düşürmek için her türlü yolu denemektedirler.Şimdi birbirimizle kavga zamanı değil yine 91 yıl önceye dönmek ve birlik olmak zamanıdır. Türkiye üzerinde yüzlerce belediye halkını ücretsiz olarak Çanakkale Gelibolu’ya getirmekte şehitler diyarı Çanakkale’yi gezdirmektedir. Bu belediyelerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz, ve her Türkün ömründe bir defa Çanakkale’ye gelmesini temenni ediyoruz.

 

Çanakkale’yi hiç görmemiş olabilirsiniz, aşağıdaki linkte Çanakkale’yi yaşayacaksınız adeta, orada küçük bir filmimiz var, o filmi download ediniz ve izleyiniz, çabamız yüce Türk milletinin daima sonsuza dek bağımsız olarak var olmasıdır.buda böyle maillere duyarlı olmaktan ve tek yürek olmaktan geçer.Türkün Türk’ten başka dostu yoktur. Bu maili her Türk msn adresinde ki herkese yollasın, bu, bu vatanı bizlere bırakan 253 bin şehidimize bir minnet borcumuzu ödemektir.

Dur yolcu bilmeden gelip bastığın bu toprak bir devrin battığı Yerdir. Eğilde kulak ver bu sessiz yığın bir vatan kalbinin attığı Yerdir. Vatanın kalbinin attığı yere Çanakkale’ye haydi Türkiyem .

 

DİLERSENİZ ÇANAKKALE'MİZİ ANLATAN BİR VİDEO BULUNMAKTADIR AŞAĞIDAKİ LİNKTEN BİLGİSAYARINIZA ÇEKİP SEYREDEBİLİRSİNİZ.ADEM ERTAN ÇANAKKALE GEZİ REHBERİ.TEL:05436577880

 

http://www.hemenpaylas.com/download/982167...siuyon.wmv.html

Yoruma sekme
Diğer sitelerde paylaş

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.