Φ edminson Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 28 Haziran , 2006 Merabalar ben istanbuldan erhan sizlerle tanışmaktan ve tanışacak olmaktan mutluluk duyuyorum... yaşım 18'le 22'arasında istanbul doğumluyum aslen makedonya göçmeniyim şimdilik bu kadar ama devamı var tabi hepinize teşekkürler Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Merabalar ben istanbuldan erhan sizlerle tanışmaktan ve tanışacak olmaktan mutluluk duyuyorum... yaşım 18'le 22'arasında istanbul doğumluyum aslen makedonya göçmeniyim şimdilik bu kadar ama devamı var tabi hepinize teşekkürler hoşgeldin erhan Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 29 Haziran , 2006 hoşbulduk arkadaşlar ilginize gerçekten sevindim Alıntı
Φ edminson Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 30 Haziran , 2006 yahu başka meraba diyen yokmuuuuuuuuu yalnız hissettim kendimi bu garbe merba diyiiiiin hahahahaha ...olsun yinede sağolun arkadaşlar... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 1 Temmuz , 2006 bu ne şimdi. tanışalım topiği varken böyle bir topic açmak ne kadar gerekli ki. herkes böyle bir topic açsa burda tartışacağımız konu kalırmı acaba. zaten ilgisiz topiclerin yüzünden asıl tartışabileceğimiz topicler arka sayfalarda kaldı. beni asıl düşündüren tecrübeli arkadaşlar herhangi bir uyarı yapmamış. moderatörlerin de bir uyarı yapmaması tuzu biberi zaten. bu topic pek hoş olmadı ama yine de hoşgeldin Alıntı
Φ fosforlu cevriye Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 2 Temmuz , 2006 hoşgeldin diyim(gerçi ben senden daha yeniyim ) yaşında pek gençmiş.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 3 Temmuz , 2006 yahu başka meraba diyen yokmuuuuuuu ... başka merhaba Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Gönderi tarihi: 15 Temmuz , 2006 Hoşgeldin İşte bende dedim yavaş yavaş herkez hoşgeldin der Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.