Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 25 Mayıs , 2006 en güzel çiçekler çiçeklerin en güzeline....... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 bütün foruma... özlenenlere......... bacım bende şu özlenenlere ve bütün foruma çiçeğinden alıyım bare Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 benı seven herkese,kalbimi verıyorum(çaktırmayın çiçek bulamadım ondan) Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 bu haftanın çiçeklerini büyük kıvançla dağıtıyorum arkadaşlar : yumoteme , aysuma , mineuma , sedelinama , sardunyama , taurusmutisime , erbayıma , gloriama , kriptexime , gullluma , gülsümüme , nataliama , armanıma , aklıma gelemeyenler üzülmesin diğer bütün çiçeklerimde onlara gösterdiğiniz ilgiye ve arkadaşlığa , sevenlere ve sevmeyenlerede çok teşekkürler , hepinizi çok seviyorum Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 bu haftanın çiçeklerini büyük kıvançla dağıtıyorum arkadaşlar : yumoteme , aysuma , mineuma , saol tatlım bi tanem bu da sana Alıntı
Φ Armance Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Çiçek veren elleriniz dert görmesin.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 bu haftanın çiçeklerini büyük kıvançla dağıtıyorum arkadaşlar : yumoteme , aysuma , mineuma , sedelinama , sardunyama , taurusmutisime , erbayıma , gloriama , kriptexime , gullluma , gülsümüme , nataliama , armanıma , aklıma gelemeyenler üzülmesin diğer bütün çiçeklerimde onlara gösterdiğiniz ilgiye ve arkadaşlığa , sevenlere ve sevmeyenlerede çok teşekkürler , hepinizi çok seviyorum çok teşekkür ediyorum canım yaaa.. bunlarda benden sana Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 teşekkürler hemşerum... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 yaw kalbımı verdım benı seven herkese dıye,ayy kımse almamış.bu utançla yaşayamam Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 yaw kalbımı verdım benı seven herkese dıye,ayy kımse almamış.bu utançla yaşayamam ay canım arkadaşım benim sen kalbini verirsinde ben almazmıyım , benim kalbimde senin , kabul et nolur Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 yaw kalbımı verdım benı seven herkese dıye,ayy kımse almamış.bu utançla yaşayamam sana lazım olur diye almadık abla... Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 bu haftanın çiçeklerini büyük kıvançla dağıtıyorum arkadaşlar : yumoteme , aysuma , mineuma , sedelinama , sardunyama , taurusmutisime , erbayıma , gloriama , kriptexime , gullluma , gülsümüme , nataliama , armanıma , aklıma gelemeyenler üzülmesin diğer bütün çiçeklerimde onlara gösterdiğiniz ilgiye ve arkadaşlığa , sevenlere ve sevmeyenlerede çok teşekkürler , hepinizi çok seviyorum Bizde sizi gerçekten çok seviyoruz... Lütfedip bir çiçeğimiz kabul edermisiniz?... Sevgiyle kalın... . . Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 kim buya dipnotun şifresini örenmiş onun ağzından yazıyo bide inandırıcı olsun diye onun gibi sizli bizli olmaya çalışıyo Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Bizde sizi gerçekten çok seviyoruz... Lütfedip bir çiçeğimiz kabul edermisiniz?... Sevgiyle kalın... . . kim buya dipnotun şifresini örenmiş onun ağzından yazıyo bide inandırıcı olsun diye onun gibi sizli bizli olmaya çalışıyo Sevgiler... DİPNOT.. Alıntı
Φ sara k Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 hayır hayır sevgiler deme dini konulara bakabilirmisin Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Bizde sizi gerçekten çok seviyoruz... Lütfedip bir çiçeğimiz kabul edermisiniz?... Sevgiyle kalın... . . ... Alıntı
Φ a.y.h.a.n Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 yaa hakkaten dipnot bu senmisin ne bilim hem forum oyunlarına giriyon hem bilmeceler ve zeka sorularına giriyon... allah allah son zamanlarda kendinde reform yapmış gördüm seni hoşgeldin buralara Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 yaa hakkaten dipnot bu senmisin ne bilim hem forum oyunlarına giriyon hem bilmeceler ve zeka sorularına giriyon... allah allah son zamanlarda kendinde reform yapmış gördüm seni hoşgeldin buralara Ne demek... Oyun herkesin özgürce oynama hakkı değilmi... Ciddi konular dışında yani... Yoksa yakıştıramadınızmı?... Çekilmelimiyim sizce... Herkesin içinde çocukluğu yaşama isteği varken yani... . . Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 burda çok eğlenceli saatler geçiriyoruz bız Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Ne demek... Oyun herkesin özgürce oynama hakkı değilmi... Ciddi konular dışında yani... Yoksa yakıştıramadınızmı?... Çekilmelimiyim sizce... Herkesin içinde çocukluğu yaşama isteği varken yani... . . elbette herkesin hakkı hoşgeldin oyun parkına sedelinam gloriayam paulam gece yağmurum erkan artos tan_vakti gull taurusmutis natalia mineu ve diğerleri Alıntı
Φ DİPNOT Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Ne demek... Oyun herkesin özgürce oynama hakkı değilmi... Ciddi konular dışında yani... Yoksa yakıştıramadınızmı?... Çekilmelimiyim sizce... Herkesin içinde çocukluğu yaşama isteği varken yani... . . elbette herkesin hakkı hoşgeldin oyun parkına sedelinam gloriayam paulam gece yağmurum erkan artos tan_vakti gull taurusmutis natalia mineu ve diğerleri . Oyun oynamak isteyen hiçbir insan her ne olursa olsun oyun dışı tutulmamalı. Bunun örneğini gösteren ve bu bilinci yüreğinde hisseden sevgili sardunya'ya sonsuz teşekkurler... . . Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 . Oyun oynamak isteyen hiçbir insan her ne olursa olsun oyun dışı tutulmamalı. Bunun örneğini gösteren ve bu bilinci yüreğinde hisseden sevgili sardunya'ya sonsuz teşekkurler... . . Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2006 sardunyamcım bızım sınıfa gelsınmı ne dersın,başına neler gelır sence dıpnotun Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.