Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Sedencim tşk ederim Alıntı
Φ yam_yam Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 taurı****ıs,sardunyam(ılk onları tanıdım) her ne kadar tartışsakta bilimselci ve yamyama da gelsin dilku,krıptex,taşyürekli,emre,geceyağmuru,mıneu,hayalet,melıskoo,güzelyaz,buzlu rakı,ınterlock,jön,yumote,medıkal,aça iç.in ve diğer forumdaşlar için de Teşekkür ederim...Çiçek verenleriniz eksik olmasın... Alıntı
Φ AÇA Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 çok teşekkür ederiimmm yaaa ağlatcaksınız beniii çok teşekkür ederim şeker insanlar bunları hepsi sizin olsun Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Ssardunyam'a,sedelina'ya ve beni buraya yönlendiren gloria'ya çiçeklerim.. Bilimselci'nin vermediği bir çiçeğide alıp tüm formdaşlarıma veriyorum.Hepinize sevgiler,saygılar.. Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 biri basimin etini yedi bir meyve isimli arkadasinamis o kendini bilirmis Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Bitanem, Gülüm, Visneme O kendini bilir Üstadıma Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Benim, üç çiçeğim yok...Topu topu iki tane... Biri sardunyam için... Diğeri sedelina... Sardunya, Bak, duygusal ve romantik olmayı da öğrenmişim !... herkesde duygusallık vardır,yeter ki çiçek verıldığınde sızın gıbı almakta bılınsın.işte güzel olan da bu..sonuçta ınsan olabilene kalbimde yer vardır. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 çiçeklerim görünmüyo ama çok güzeldııı Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 degerli arkadasim ustam o kendini bilir cok tsk,ederim cilekime Alıntı
Φ GÜLSÜN Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 hosbuldum canim ama cikiyorum 20 dk falan kalirim diye geldim 30 dk kalmisimdir Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Herkes için bu kez bir vadi benden.. Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Herkes için bu kez bir vadi benden.. zirveler de vadilerden başlar,tabiki sabırlı olanlar için... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Pardon anlıyamadım ..! siz vadı resmı koyunca benımde aklıma o söz geldı Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Güzel bi söz.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 herkese bi çiçek... Alıntı
Φ İNTERLOCK Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 *..ve tüm çiçekler Sana.. -Bil vesile, ellerinden üperim..Ustammm... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 bütün forum sakinlerine gitsin çiçeğim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Benim, üç çiçeğim yok... Topu topu iki tane... Biri sardunyam için... Diğeri sedelina... Sardunya, Bak, duygusal ve romantik olmayı da öğrenmişim !... evetttttttt sende ilerleme var (duygusal anlamda) çiçeğine teşekkür ederim... bu da benden sana gelsin bunlarda arman, geceyağmurum, kriptex, yamyam, ahirzaman, berceste, jön, fakir, bekir arkadaşlara selam ve sevgilerimle Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Ssardunyam'a,sedelina'ya ve beni buraya yönlendiren gloria'ya çiçeklerim.. Bilimselci'nin vermediği bir çiçeğide alıp tüm formdaşlarıma veriyorum.Hepinize sevgiler,saygılar.. bunlarda benden sana çiçek vermekte çiçek almakta güzel... özellikle çiçek değer verdiklerinden gelirse daha güzel... Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 evetttttttt bunlarda arman, geceyağmurum, kriptex, yamyam, ahirzaman, berceste, jön, fakir, bekir arkadaşlara selam ve sevgilerimle Sardunyam çok teşekkür ederim..Bunlarda benden sana.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 taurusmutıs,sardunyam(ılk onları tanıdım) her ne kadar tartışsakta bilimselci ve yamyama da gelsin çiçeğini aldım, teşekkür ederim... canım Alıntı
Φ öznurtamtürk Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2006 ben ayrım yapamam herkezi ayrı seviyorum herkeze çiçekler veriyorum Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.