Φ ilbey__26 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mayıs , 2006 artık foruma nadir gelen eski dostlarıma gelsin çiçekler belki bu çiçekler sayesinde daha çok karşılaşırız kendileriyle ... özleniyorsunuz eski dostlar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 doğru söylüyosun ilbey abim bende çiçeklerimi erbaya, sayman abiye, golgiye, azizile, kralxe, adrenaline gönderiyorum Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Bakkal Hamdullah amcaya ... Kapıcımız Fevzi abiye.. Tüpgazcımız Osmana.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 kim olduğu önemli değil ki, kime çiçek gönderildiğide onlara da gitsin tabi kıymet bilen herkese gitsin çiçekler Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Alt komşumuz Sefahat teyzeye.. Mahallemizde devriye atan polis abimlere Bi de Lorel ile Hardye.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 siz hangi mahallede oturuyosunuz arman Alıntı
Φ arman Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Sulu abazalar mahallesinin bi üstündeki sokakta.. Güleriz ağlacak halimize mahallesinde.. Bu arada bi çiçekde sana sevgili Mineu.. Ve tüm forumdaşlara.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Maskelerinin ardına sığınan ve gerçek yüzlerini belli etmeyen...Yalancı, iki yüzlü,kendini bilmezlere...Ve karşısındakileri kandıran insan kılığındaki ........... lere gelsin bu çiçek..... Çünkü onları tebrik etmek lazım güzel rol yapıyorlar... Alıntı
Φ neveser Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bi tane atıyorum...kim tutarsa... Alıntı
Φ seREnaDE Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 bütün forumdaşlarıma gelsin... Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mayıs , 2006 ben adıma olanı aldım tatlım teşekkür eder im Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 benim vefalı iki öğrencime.... onlar kendilerini bilir.... Alıntı
Φ emre_s Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 bugün tanıştığım bi bayana 3 tane çiçeğimi de vermek istiyorum. bu forumdan birine vermemiz söylenmiş ama onu da foruma katmayı düşünüyorum Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 8 Mayıs , 2006 taurusmutise çünkü ona değer veriyorum sedelina ya çünkü onu seviyorum bilimselciye çünkü onunla fikir ayrılıklarımıza rağmen seviyeli bir tartışma gerçekleştiriyorum bunlarda tüm diğer üyelere Alıntı
Φ apolyont Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 FORUM daki ARKADASLARA Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 taurı****ıs,sardunyam(ılk onları tanıdım) her ne kadar tartışsakta bilimselci ve yamyama da gelsin dilku,krıptex,taşyürekli,emre,geceyağmuru,mıneu,hayalet,melıskoo,güzelyaz,buzlu rakı,ınterlock,jön,yumote,medıkal,aça iç.in ve diğer forumdaşlar için de Alıntı
Φ kriptex1000 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Sedelinacım çok teşekkür ederim.. Bunlar sana ve tüm diğer arkadaşlarıma.. Alıntı
Misafir bilimselci Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2006 Benim, üç çiçeğim yok... Topu topu iki tane... Biri sardunyam için... Diğeri sedelina... Sardunya, Bak, duygusal ve romantik olmayı da öğrenmişim !... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.