Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 pancar ne be nefret ederim şeker pancarı falan benim şekere alerjim var savol sen ye benim yerime Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 ne iş o manzara seni ilgilendirmiyor mu?yoksa cinsel tercih meselesi mi?bak ben eşcinsellere her zaman saygı duyarım o yüzden hakaret anlama Lafı ..ünden anladığın için sana laf anlatılmıyor maalesef tekrar diom bak sen bakarsın ben ....im daha anlaşılır oldu sanırım Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Golgi seni bu yazındabaya sinirli buldum..?? Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Golgi seni bu yazındabaya sinirli buldum..?? Anlamıyor(lar) ki Anlayana saz anlamayana davul zurna az misali Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Anlamayana fazla söz gereksiz, zaten anlamadığı için sen yorulursun.. He de geç.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 O zaman koskocaman bir HE Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 O zaman sanada bir çiçek................... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 gül tarlasında gül insana zevk vermez.... ama o gülü kayaların arasında bulursan.... işte o zaman anlarsın gülün kadrini kıymetini.... ve onu ellere veremezsin.... yüreğine gömer çeker gidersin.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gül tarlasında gül görmeyen Gönül yurdunda ne bulacak.. Ya katı kalbiyle var olacak Yada yanlızlığa gark olacak.. Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gül tarlasında gül görmeyen Gönül yurdunda ne bulacak.. Ya katı kalbiyle var olacak Yada yanlızlığa gark olacak.. maksat onu her yerde görmek değil.... aramak... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Aramakmı.. Olan şeyi neden arayacaksın.. Yanında zaten... Alıntı
Φ KaRaKuRt Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Aramakmı.. Olan şeyi neden arayacaksın.. Yanında zaten... yanımda olan yanlızlığımdır..... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Eeeee.. Yanındaki güle sırtını dönersen, yanlız kalırsın.. Dön bakim arkana.. Bak gül var orada.. Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 GÜL MÜ?GÜL KİM KİMİN GÜLÜ BENİM DEEL BEN GÜL MÜL BIRAKMADIM HAPŞUUUUUUU. HEP BERABER(ÇOK YAŞA DEMEYEN KAFASINDA KESE KAĞIDIYLA DOLAŞA) Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Yazar Gönderi tarihi: 3 Ekim , 2005 Çok yaşa... Az yaşa... Ölüm gelir başa.. Çık taşa Atla aşaaa Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 yat aşaaa geç oldu diyene bak ne işin var senin o saatlere kaden sana demedim mi sütünü iç yat haaa getirme beni oraya....cıx cıx..... kral atlarsam arkamdan dötürürüm sizide ona göre......çünkü hepinize sıkı sıkı sarılmışım.....ayrıca unutma sırtındaki bendim......varmısın atlamaya.........yuuuuppyy bugün hava çoookk gozel gidip yamaç paraşütü yapcam......... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 bide paraşütsüz dene ya bakalım nasıl oluyor Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 bide paraşütsüz dene ya bakalım nasıl oluyor senin gibi kötürüm kalmaya heeç niyetim yok ole atlamam.... hadi ben ne isem sırtına yapışık olduğum arkadaşa yazık be.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 bi taşla iki kuş olur fena da olmaz hane Alıntı
Φ karçiçeği_m Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 BUGÜN Kİ ÇİÇEĞİMİ DOST İNSAN ARMANA VERİYORUM... BÜTÜN SINIFI BİR ARAYA TOPLAMAYI BAŞARAMADI BELKİ AMA EN AZINDAN BİR ADIM ATTI BELKİ DEVAMI GELİR.... Alıntı
Φ GoLGi_AyGiTi Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 burda herkes 1.sınıf ya hakketen diom Alıntı
Φ pejmurde Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 Gönderi tarihi: 4 Ekim , 2005 bahçede çiçek bırakmadınız.. . Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.