Φ MINEU Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 gece kuşumla saymana ordan iki tane yalnızlar çiçeğinden Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 bu gezgine gitsin ne bilem içimden geldi... Alıntı
Φ gezgin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 bu gezgine gitsin ne bilem içimden geldi... çok güzel teşekkür ederim Alıntı
Φ adrenalin Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 sevgi yumağı olmuş bura yahu.....sevgili arkadaşlarım buda ikinize gelsin..... Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 anam ben yokken ne olmuş....sewen sewen vallaaaaaaaa.......... bütün sewgi dolu arkidişlere........... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 kızma be meydun buda sana... örtmenime.. Alıntı
Φ nicomedias Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 gülsün e ceronimoo yaa Alıntı
Φ angelflower Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 örtmenime.. bu baNAYDI SAYMANIM DEĞİL Mİ teşekkür ederim bu çiçekler de sana gelsin özlediklerine gönder Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Farzet onu hiç sevmedin.. Farzet onu hiç görmedin.. Değermi bir vicdansıza.. Unut sende unut gönlüm.. Ah gönlüm.. ondan sana hayır yok.. Değermi... Unut sende boşver gönlüm.... Bu çiçekler o na, o vefasıza.... Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 hoşgeldin sedat abi, gene kim kırdı seni? Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Yazar Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Hoşbulduk kardeşim nasılsın... Gittik gideli çiçek bahçesine çevirmişsiniz yadigarımızı... Özledim sizleri..)) Alıntı
Φ Azizilturco Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 1 Mart , 2006 Bizde seni, millet işte gönderio bol bol çiçek birbirine Alıntı
Φ made in turkey! Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 3 Mart , 2006 ben niye veriyom be çiçek siz verin bana çiçek alla alla........... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Forumda ki herkese gelsin... Alıntı
Φ sayman22 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2006 birce'ye forumun bal arısı o gece yağmuruna kısa zamanda kendini sevdirdi.. karçiçeğine... arkadaşım benim.. Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.