Φ aysum Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 12 Haziran , 2007 çiçek verenlere teşekkürler Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Çok fazla gelemiyorum artık foruma , hazır gelmişken çiçeklerimi bırakmadan gitmeyeyim dedim. Forumdaki herkes için.... Özellikle ; Dünyanın en harika annesi ve en iyi dostum canım annem sezerayşe, canım ablam Radya, Sardunyam, Diloşum, Kleo, İlyada, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe......, Figgaro, Sedelina, Siyahx, İpek, Murti San, Natalia, NightWish ve tüm kabul etmek isteyenler için ..... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Çok teşekkür ederim Redblack Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Ablacım bitanem Radyam, Yine neden kayboldun ortadan sen? Lütfen gelip çiçeğimi alır mısın? Yoksa bir daha hiç konuşmam seninle Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 13 Haziran , 2007 Çok teşekkür ederim Redblack Rica ederim Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Çok fazla gelemiyorum artık foruma , hazır gelmişken çiçeklerimi bırakmadan gitmeyeyim dedim. Forumdaki herkes için.... Özellikle ; Dünyanın en harika annesi ve en iyi dostum canım annem sezerayşe, canım ablam Radya, Sardunyam, Diloşum, Kleo, İlyada, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe......, Figgaro, Sedelina, Siyahx, İpek, Murti San, Natalia, NightWish ve tüm kabul etmek isteyenler için ..... radya dan önce teşekkürlerimle ben alsam Alıntı
Misafir redblack Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 radya dan önce teşekkürlerimle ben alsam seni unutur muyum hiç...... al tabiki ilyadammmm. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Çok fazla gelemiyorum artık foruma , hazır gelmişken çiçeklerimi bırakmadan gitmeyeyim dedim. Forumdaki herkes için.... Özellikle ; Dünyanın en harika annesi ve en iyi dostum canım annem sezerayşe, canım ablam Radya, Sardunyam, Diloşum, Kleo, İlyada, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe......, Figgaro, Sedelina, Siyahx, İpek, Murti San, Natalia, NightWish ve tüm kabul etmek isteyenler için ..... Çok teşekkür ederim canım Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Zor şartlarda,fikir uyuşmazlığında bile sevmeyi başarabilmiş;insaniyete bakıp sevgisini sunabilen forum arkadaşlarıma veriyorum.Sizleri sevıyorum ve burada hem derdıme hem neşeme ortak olduğunuz için teşekkur edıyorum.Çevremdekilere anlattıkça özenıyor arkadaşlarım ne güzel ortamınız var dıye.Çoğunuzun adını annem babam bile bılıyor SAYGILAR,KOCAMAN SEVGİLER Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 15 Haziran , 2007 Redblack, canım evet fazla gelmiyorsun umarım hayatında herşey yolundadır... teşekkür ederim çiçekler için... Sedelina, canım benim teşekkür ederim sanada çok güzel bir yüreğe sahipsin sen, benim ailemde sizleri tanıyor... Bu çiçeğimi bütün forum arkadaşlarıma, dostlarıma, kardeşlerime armağan ediyorum... Bir süre bende aranızda olamayacağım kendinize iyi bakın dilerim hayatınızda herşey yolunda gider ve amaç edindiğiniz güzel duygularınız artarak devam eder... Sevgiler... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Redblack, canım evet fazla gelmiyorsun umarım hayatında herşey yolundadır... teşekkür ederim çiçekler için... Sedelina, canım benim teşekkür ederim sanada çok güzel bir yüreğe sahipsin sen, benim ailemde sizleri tanıyor... Bu çiçeğimi bütün forum arkadaşlarıma, dostlarıma, kardeşlerime armağan ediyorum... Bir süre bende aranızda olamayacağım kendinize iyi bakın dilerim hayatınızda herşey yolunda gider ve amaç edindiğiniz güzel duygularınız artarak devam eder... Sevgiler... Sardunyam, çok teşekkürler canım....Benim çiçeğim de Sardunyam ve kabul eden tüm arkadaşlarım için Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Çok fazla gelemiyorum artık foruma , hazır gelmişken çiçeklerimi bırakmadan gitmeyeyim dedim. Forumdaki herkes için.... Özellikle ; Dünyanın en harika annesi ve en iyi dostum canım annem sezerayşe, canım ablam Radya, Sardunyam, Diloşum, Kleo, İlyada, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe......, Figgaro, Sedelina, Siyahx, İpek, Murti San, Natalia, NightWish ve tüm kabul etmek isteyenler için ..... Ben kabul edip alıyorum..Sonuçta kızım ve torunuma da vermişsin,yani ailemize gelmiş çiçeklerin.. Teşekkür ederim.. Zor şartlarda,fikir uyuşmazlığında bile sevmeyi başarabilmiş;insaniyete bakıp sevgisini sunabilen forum arkadaşlarıma veriyorum.Sizleri sevıyorum ve burada hem derdıme hem neşeme ortak olduğunuz için teşekkur edıyorum.Çevremdekilere anlattıkça özenıyor arkadaşlarım ne güzel ortamınız var dıye.Çoğunuzun adını annem babam bile bılıyor SAYGILAR,KOCAMAN SEVGİLER Annenin ve babanın ellerinden öperim.Art niyetsizce arkadaş olabilenlere özenilmesinde bi gariplik yok di mi.. Aynı kocaman sevgiler benden sana.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Redblack, canım evet fazla gelmiyorsun umarım hayatında herşey yolundadır... teşekkür ederim çiçekler için... Sedelina, canım benim teşekkür ederim sanada çok güzel bir yüreğe sahipsin sen, benim ailemde sizleri tanıyor... Bu çiçeğimi bütün forum arkadaşlarıma, dostlarıma, kardeşlerime armağan ediyorum... Bir süre bende aranızda olamayacağım kendinize iyi bakın dilerim hayatınızda herşey yolunda gider ve amaç edindiğiniz güzel duygularınız artarak devam eder... Sevgiler... Teşekkür ederim Sardunyam,iyi tatiller.. Sardunyam, çok teşekkürler canım....Benim çiçeğim de Sardunyam ve kabul eden tüm arkadaşlarım için Ben aldım,teşekkür ederim.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Biraz kinayeli olacak ama kusura bakmayın artık.. ''Yanlış anlaşılır mı acaba'' Diye düşünerek,beş düşünüp bir yazarken,onla bunla adımın anılmasına rağmen,hala yanımda olmayı tercih eden arkadaşlarıma bu kırmızı lale,ve artniyetsizce bakabilenlere.. Renksizleri ise rengini belli etmeyenlere bırakıyorum.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Forumdaki tüm babalara,baba adaylarına ve BABAMA.. Babalar Günümüz Kutlu Olsun NOT: Bu babalarla alakamız yoktur.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Çok fazla gelemiyorum artık foruma , hazır gelmişken çiçeklerimi bırakmadan gitmeyeyim dedim. Forumdaki herkes için.... Özellikle ; Dünyanın en harika annesi ve en iyi dostum canım annem sezerayşe, canım ablam Radya, Sardunyam, Diloşum, Kleo, İlyada, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe......, Figgaro, Sedelina, Siyahx, İpek, Murti San, Natalia, NightWish ve tüm kabul etmek isteyenler için ..... teşekkürler... Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Sevgili Taurus, ben öncelikle kırmızı Lale'den bir tane almak istiyorum dostluğunu da cok seviyorum, teşekkür ederim arkadaşım veee Forumdaki tüm babalara,baba adaylarına ve BABAMA.. ben de başta sen ve dipnot olmak üzere forumdaki tüm babaların,ve canımdan cok sevdiğim babamın, babam saydıgım dedemin babalar günün kutluyorum... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Forumdaki tüm babalara,baba adaylarına ve BABAMA.. Babalar Günümüz Kutlu Olsun NOT: Bu babalarla alakamız yoktur.. bende kutluyorum Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Sevgili Taurus, ben öncelikle kırmızı Lale'den bir tane almak istiyorum dostluğunu da cok seviyorum, teşekkür ederim arkadaşım veeeben de başta sen ve dipnot olmak üzere forumdaki tüm babaların,ve canımdan cok sevdiğim babamın, babam saydıgım dedemin babalar günün kutluyorum... Teşekkür ederim Gloria'cım.. Asma yüzünü Egzo'm.Biyerlerden görüyor onlar bizi,üzülmesinler.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Bu çiçeklerde yarın ÖSS Sınavı'na girecek olan,başta Naty'me ve diğer kardeşlerime.Umarım sınav sonunda,kalemleriniz de değilde,yüzünüzde güller açar.. Teşekkürden öte iyi haberlerinizi bekliyorum.. Naty'im;Çok dua ettim umarım Allah kabul eder.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Teşekkür ederim Gloria'cım.. Asma yüzünü Egzo'm.Biyerlerden görüyor onlar bizi,üzülmesinler.. evet abi ama böle zamanlarda daha bir buruluyor insanın içi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 evet abi ama böle zamanlarda daha bir buruluyor insanın içi Sen hele bir de baba ol o zaman göreceksin iç burulmasını Egzo'cum.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 16 Haziran , 2007 zor be abi o zaman da daha zor olacağına eminim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Öncelikle forumda baba olan veya baba adayı olan arkadaşlarımızın BABALAR GÜNÜ KUTLU olsun. Tüm babalar için(Ailesini hiç önemsemeyen çocuklarını babalar gününde bile kendi zevklerine koşarak boynu bükük bırakan babalara değildir çiçeğim!!! ) Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 17 Haziran , 2007 Öncelikle forumda baba olan veya baba adayı olan arkadaşlarımızın BABALAR GÜNÜ KUTLU olsun. Tüm babalar için(Ailesini hiç önemsemeyen çocuklarını babalar gününde bile kendi zevklerine koşarak boynu bükük bırakan babalara değildir çiçeğim!!! ) Öncelikle çiçeğine teşekkür ederim.. Parantez içinde yazdıklarına gelince;''Baba''kavramı o yazdığın hareket tarzıyla örtüşmez.O yüzden belirtmene gerek yok zaten arkadaşım.. Sorumluluğunu taşıyamayacağın çocuğu yapmayacaksın,yoksa hayvanlarda pekala çiftleşmeyi becerebiliyor.. Benim çiçeğimde o bahsettiğin haldeki çocuklara olsun: Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.