Φ kralx Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Mecnun,şey yani xlark tades Çiçeğim senin için...Gitmeden bir sürpriz bırakayım dedim. Bakalım bu çiçek sana birşey çağrıştıracakmı? Süprizin güzeldi teşekkür ederim.. Bu çiçek bana birşey çağrıştırıyor evet.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 26 Mayıs , 2007 İşte şampiyon,işte taraftar.. Şampiyonluğumuz kutlu olsun.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 27 Mayıs , 2007 Bu çiçeğimi,bugün yeni yaşına giren Gece'me veriyorum.Çiçeğinle beraber bir de uğur böceği geliyor sana Gece'm.Umarım şans getirir.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Canım Egzorsistim bitanecik kardeşim ayak parmaklarını kırmış ona bu çiçekler biran önce iyileşmesi için dua edeceğim... Çok geçmiş olsun Egzorsist, Allah acil şifalar versin... Çok üzüldüm ya... egsocum geçmiş olsun acil şifalar bu arada çiçek gönderen suheda ve kleo ya tşk ler Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Bu çiçeğimi,bugün yeni yaşına giren Gece'me veriyorum.Çiçeğinle beraber bir de uğur böceği geliyor sana Gece'm.Umarım şans getirir.. Bi günlük geçikme ile çiçeklerimi ve uğur böceğimi alıyorum abicim Çok tşk ederim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 28 Mayıs , 2007 İşte şampiyon,işte taraftar.. Şampiyonluğumuz kutlu olsun.. . Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 tüm fenerbahçelileri kutlarım mine saol Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 tüm fenerbahçelileri kutlarım mine saol TEşekkür ederim Egzo'cum..Bu çiçek sadece sana kardeşim..(Biraz küçük ama idare et.. ) Parmağın için geçmiş olsun demiştim anı defterinde ama buradan tekrar acil şifalar dilerim.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 saol taurus abi'cim bu senenin tadını çıkarın seneye kupa yok size Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 saol taurus abi'cim bu senenin tadını çıkarın seneye kupa yok size Desene;Kartal oldum gözü diktim kupaya.. Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 beşiktaşım ne zaman durmuş kartal uçup kalbime konmuş haydi hisset hissettiklerimi diyorum abi Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 29 Mayıs , 2007 Canım arkadaşım Gloria'nın Doğumgünü bugün..Hep mutlu ol,hep bizimle ol Gloria'cım.. Bunlar son sarı laleler Gloria'cım,artık çeşitlendireceğim verdiğim çiçekleri.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Bu laleleri görünce dayanamadım, bugün doğum günü olan Gloria'mızı birde burdan kutlamak istedim Doğum günün kutlu olsun tatlım, iyiki varsın Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 İşte şampiyon,işte taraftar.. Şampiyonluğumuz kutlu olsun.. Abicim bu kadar da olmas artık Anladık şampiyonsunus Fenerli olan var olmayan ama Mesala ben Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mayıs , 2007 Sen sus Sisde diğer kupayı aldınıs Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Canım arkadaşım Gloria'nın Doğumgünü bugün..Hep mutlu ol,hep bizimle ol Gloria'cım..Bunlar son sarı laleler Gloria'cım,artık çeşitlendireceğim verdiğim çiçekleri.. yaaaaaa ben seni çok seviyorum amaaaa Bu laleleri görünce dayanamadım, bugün doğum günü olan Gloria'mızı birde burdan kutlamak istedim Doğum günün kutlu olsun tatlım, iyiki varsın canımmmmmmm benimmmm, sen de iyi ki varsınnnnn... İYİ Kİİİİİ Alıntı
Φ kız kurusu Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 bende çiçek vermek istiyom ama bahçemde çiçek yok ha aklıma geldi...buda benden sizlere Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mayıs , 2007 bende çiçek vermek istiyom ama bahçemde çiçek yok ha aklıma geldi...buda benden sizlere ya ben yerim bunu ya,nike bak şeker yaa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Arkadaşlar;Bugün forumumuzun günü,1 Haziran Turkish Media Günü..Bizleri Türkiyenin Batı'sından Doğu'suna,Kuzey'inden Güney'ine buluşturan,bunla da kalmayıp sınırlarımız dışında gurbetteki arkadaşlarımızı yanımızda hissettiren,onlarında yurt özlemini bir nebze gideren forumumuz böyle bir günü hakediyor diye düşündüm.. Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var.. Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.. Alıntı
Misafir birce Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Arkadaşlar;Bugün forumumuzun günü,1 Haziran Turkish Media Günü..Bizleri Türkiyenin Batı'sından Doğu'suna,Kuzey'inden Güney'ine buluşturan,bunla da kalmayıp sınırlarımız dışında gurbetteki arkadaşlarımızı yanımızda hissettiren,onlarında yurt özlemini bir nebze gideren forumumuz böyle bir günü hakediyor diye düşündüm.. Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var.. Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.. Duyarliligin icin cok tesekkürler taurusmutis etkinliklere ekledigin günden beri haberdarim, ve gerceten güzel bir düsünce http://www.turkish-media.com/forum/index.p...amp;event_id=94 bu arada hepinizse günaydin arkadaslar.. bu cicekler hepinizse gelsin vazoya su koymadim buraya tasiyana kadar dökülür diye..fakat eminimki Taurusmutisin düsüncesini ve onca ciceklerin solmamasi icin gerekeni sizler yaparsiniz saygilar Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Arkadaşlar;Bugün forumumuzun günü,1 Haziran Turkish Media Günü..Bizleri Türkiyenin Batı'sından Doğu'suna,Kuzey'inden Güney'ine buluşturan,bunla da kalmayıp sınırlarımız dışında gurbetteki arkadaşlarımızı yanımızda hissettiren,onlarında yurt özlemini bir nebze gideren forumumuz böyle bir günü hakediyor diye düşündüm.. Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var.. Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.. Böyle özel ve güzel bir günün anısına söylenebilecek en güsel ve yerinde sözleri çok güzel ifade etmişsin abicim...Benimde Türkiye'nin dört bir köşesinde abim,ablam,arkadaşım,dostum ve kankim var... Duyarliligin icin cok tesekkürler taurusmutis etkinliklere ekledigin günden beri haberdarim, ve gerceten güzel bir düsünce http://www.turkish-media.com/forum/index.p...amp;event_id=94 bu arada hepinizse günaydin arkadaslar.. bu cicekler hepinizse gelsin vazoya su koymadim buraya tasiyana kadar dökülür diye..fakat eminimki Taurusmutisin düsüncesini ve onca ciceklerin solmamasi icin gerekeni sizler yaparsiniz saygilar Günaydın Sevgili Birce Çiçekler için çok tşkler.. Çiçekler hiç solmayacak şekilde sevgi seli ile sulanmaktadır emin ol... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Günümüz kutlu olsun ARKALAŞLAR Çiçeklerden aldım bende. Kabul ederseniz bunlarda benden tüm TURKİSH MEDİA Ailesine... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Duyarliligin icin cok tesekkürler taurusmutis etkinliklere ekledigin günden beri haberdarim, ve gerceten güzel bir düsünce bu cicekler hepinizse gelsin vazoya su koymadim buraya tasiyana kadar dökülür diye..fakat eminimki Taurusmutisin düsüncesini ve onca ciceklerin solmamasi icin gerekeni sizler yaparsiniz saygilar Asıl ben eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim sevgili Birce.. Çiçeğini aldım.Solacaklar diye dertlenme bence.Gece'm gerekli açıklamayı yapmış baksana.. Günaydın Sevgili Birce Çiçekler için çok tşkler.. Çiçekler hiç solmayacak şekilde sevgi seli ile sulanmaktadır emin ol... Not:Bu çiçek sulamanın Kamer Genç ile bir alakası yoktur.. Günümüz kutlu olsun ARKALAŞLAR Çiçeklerden aldım bende. Kabul ederseniz bunlarda benden tüm TURKİSH MEDİA Ailesine... Teşekkür ederim arkadaşım.. Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Gönderi tarihi: 1 Haziran , 2007 Günümüz kutlu olsun ARKALAŞLAR Çiçeklerden aldım bende. Kabul ederseniz bunlarda benden tüm TURKİSH MEDİA Ailesine... Tşkler arkadaşım Çiçeğini aldım.Solacaklar diye dertlenme bence.Gece'm gerekli açıklamayı yapmış baksana.. Not:Bu çiçek sulamanın Kamer Genç ile bir alakası yoktur.. Abicim şimdi benim bi suçum var mı Gel Gece illa benimle uğraş diyosun sen Kamer Genç ne alaka Adamacağıs sadece begonyalarıı suluyormuş yassık Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.