Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Mecnun,şey yani xlark tades :D Çiçeğim senin için...

Gitmeden bir sürpriz bırakayım dedim.

Bakalım bu çiçek sana birşey çağrıştıracakmı? ;)

032109zg.jpg

Süprizin güzeldi teşekkür ederim..:)

Bu çiçek bana birşey çağrıştırıyor evet..:)

Gönderi tarihi:

Bu çiçeğimi,bugün yeni yaşına giren Gece'me veriyorum.Çiçeğinle beraber bir de uğur böceği geliyor sana Gece'm.Umarım şans getirir..;)

1467066883f9fca5308pe5.jpg

Gönderi tarihi:
Canım Egzorsistim bitanecik kardeşim ayak parmaklarını kırmış ona bu çiçekler biran önce iyileşmesi için dua edeceğim... Çok geçmiş olsun Egzorsist, Allah acil şifalar versin... Çok üzüldüm ya... :crying::hug:

egsocum geçmiş olsun :(:clover: acil şifalar ;)

bu arada çiçek gönderen suheda ve kleo ya tşk ler :):clover:

Gönderi tarihi:
Bu çiçeğimi,bugün yeni yaşına giren Gece'me veriyorum.Çiçeğinle beraber bir de uğur böceği geliyor sana Gece'm.Umarım şans getirir..;)

1467066883f9fca5308pe5.jpg

Bi günlük geçikme ile çiçeklerimi ve uğur böceğimi alıyorum abicim :) Çok tşk ederim :hug::clover:

Gönderi tarihi:
İşte şampiyon,işte taraftar.. :thumbsup:

Şampiyonluğumuz kutlu olsun.. :clover:

fbbayrak2ap1ra1nk3.gifampiyanfbus1.giffbbayrak2ap1ra1nk3.gif

fbsampiyon3kj6.jpg

:grin::clover:

.

Gönderi tarihi:
tüm fenerbahçelileri kutlarım :clover:

mine saol :clover:

TEşekkür ederim Egzo'cum..Bu çiçek sadece sana kardeşim..(Biraz küçük ama idare et..;) )

4573112914082e3598mao3.jpg

Parmağın için geçmiş olsun demiştim anı defterinde ama buradan tekrar acil şifalar dilerim..:clover:

Gönderi tarihi:
saol taurus abi'cim :clover: bu senenin tadını çıkarın seneye kupa yok size :w00t:

Desene;Kartal oldum gözü diktim kupaya..:w00t::D

Gönderi tarihi:

Canım arkadaşım Gloria'nın Doğumgünü bugün..Hep mutlu ol,hep bizimle ol Gloria'cım..

Bunlar son sarı laleler Gloria'cım,artık çeşitlendireceğim verdiğim çiçekleri..:)

45485766925c215f6a4kz0.jpg

sampeb511988afeec438rg8.jpg

Gönderi tarihi:

Bu laleleri görünce dayanamadım, bugün doğum günü olan Gloria'mızı birde burdan kutlamak istedim :D

Doğum günün kutlu olsun tatlım, iyiki varsın ;)

DSC02856.jpg

Gönderi tarihi:
Canım arkadaşım Gloria'nın Doğumgünü bugün..Hep mutlu ol,hep bizimle ol Gloria'cım..

Bunlar son sarı laleler Gloria'cım,artık çeşitlendireceğim verdiğim çiçekleri..:)

yaaaaaa ben seni çok seviyorum amaaaa :hug::kiss:

Bu laleleri görünce dayanamadım, bugün doğum günü olan Gloria'mızı birde burdan kutlamak istedim :D

Doğum günün kutlu olsun tatlım, iyiki varsın ;)

canımmmmmmm benimmmm, sen de iyi ki varsınnnnn... İYİ Kİİİİİ :hug::wub:

Gönderi tarihi:
bende çiçek vermek istiyom ama bahçemde çiçek yok :(

ha aklıma geldi...buda benden sizlere

ya ben yerim bunu ya,nike bak :lol: şeker yaa

Gönderi tarihi:

cooltext56434071sa1.gif

Arkadaşlar;Bugün forumumuzun günü,1 Haziran Turkish Media Günü..Bizleri Türkiyenin Batı'sından Doğu'suna,Kuzey'inden Güney'ine buluşturan,bunla da kalmayıp sınırlarımız dışında gurbetteki arkadaşlarımızı yanımızda hissettiren,onlarında yurt özlemini bir nebze gideren forumumuz böyle bir günü hakediyor diye düşündüm..

Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var..;)

Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN..:clover::D

498159452b71afd65baah4.jpg

Gönderi tarihi:
cooltext56434071sa1.gif

Arkadaşlar;Bugün forumumuzun günü,1 Haziran Turkish Media Günü..Bizleri Türkiyenin Batı'sından Doğu'suna,Kuzey'inden Güney'ine buluşturan,bunla da kalmayıp sınırlarımız dışında gurbetteki arkadaşlarımızı yanımızda hissettiren,onlarında yurt özlemini bir nebze gideren forumumuz böyle bir günü hakediyor diye düşündüm..

Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var.. ;)

Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN.. :clover::D

Duyarliligin icin cok tesekkürler taurusmutis :clover:

etkinliklere ekledigin günden beri haberdarim, ve gerceten güzel bir düsünce

bu arada hepinizse günaydin arkadaslar..

bu cicekler hepinizse gelsin nurfrsieyy0.jpg vazoya su koymadim buraya tasiyana kadar dökülür diye..fakat eminimki Taurusmutisin düsüncesini ve onca ciceklerin solmamasi icin

gerekeni sizler yaparsiniz

saygilar

Gönderi tarihi:
cooltext56434071sa1.gif

Bakın kendim için söyleyeyim;Artık Adana'da,Ankara'da,İstanbul'da,İzmir'de,Denizli'de Tokat'ta ve daha bir sürü ilimizde..Almanya'da,Fransa'da,Suudi Arabistan'da ve kimbilir daha nerelerde,derdimle dertlenen,mutluluğumla sevinen arkadaşlarım dostlarım var.Sadece bu kadarız sanmayın sakın!!Foruma üye olmayıp,bizi izleyen bir sürü bilmediğimiz arkadaşımız da var..;)

Bu papatyaları, başta Admin'imiz ve ekibi olmak üzere tüm foruma veriyorum.GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN..:clover::D

Böyle özel ve güzel bir günün anısına söylenebilecek en güsel ve yerinde sözleri çok güzel ifade etmişsin abicim...Benimde Türkiye'nin dört bir köşesinde abim,ablam,arkadaşım,dostum ve kankim var... :hug::clover:

bu arada hepinizse günaydin arkadaslar..

bu cicekler hepinizse gelsin nurfrsieyy0.jpg vazoya su koymadim buraya tasiyana kadar dökülür diye..fakat eminimki Taurusmutisin düsüncesini ve onca ciceklerin solmamasi icin

saygilar

Günaydın Sevgili Birce :) Çiçekler için çok tşkler.. Çiçekler hiç solmayacak şekilde sevgi seli ile sulanmaktadır emin ol... ;):clover:

Gönderi tarihi:

Günümüz kutlu olsun ARKALAŞLAR :)

Çiçeklerden aldım bende.

Kabul ederseniz bunlarda benden tüm TURKİSH MEDİA Ailesine...

cicekler.jpg

Gönderi tarihi:

saygilar

Asıl ben eşlik ettiğiniz için teşekkür ederim sevgili Birce..:clover:

Çiçeğini aldım.Solacaklar diye dertlenme bence.Gece'm gerekli açıklamayı yapmış baksana..

Günaydın Sevgili Birce :) Çiçekler için çok tşkler.. Çiçekler hiç solmayacak şekilde sevgi seli ile sulanmaktadır emin ol... ;):clover:

Not:Bu çiçek sulamanın Kamer Genç ile bir alakası yoktur..:w00t::D

Günümüz kutlu olsun ARKALAŞLAR :)

Çiçeklerden aldım bende.

cicekler.jpg

Teşekkür ederim arkadaşım..:clover:

Gönderi tarihi:
Günümüz kutlu olsun ARKALAŞLAR

Çiçeklerden aldım bende.

cicekler.jpg

Tşkler arkadaşım ;):clover:

Çiçeğini aldım.Solacaklar diye dertlenme bence.Gece'm gerekli açıklamayı yapmış baksana..

Not:Bu çiçek sulamanın Kamer Genç ile bir alakası yoktur..:w00t:

Abicim şimdi benim bi suçum var mı :( Gel Gece illa benimle uğraş diyosun sen :w00t: Kamer Genç ne alaka :w00t::lol:

Adamacağıs sadece begonyalarıı suluyormuş yassık :(:w00t:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.