Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Teşekkürler figgaro Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 9 Mayıs , 2007 Ben alayım o zaman,teşekkürler.. Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi.. tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım koskocaman teşekkürler..... Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese..... Tüm forum arkadaşlarıma... Kusura bakmayın toplu oldu ama dersler vs bu aralar çok yoğunum ve beni anladığınızı biliyorum... Sevgilerimle tüm çiçek veren arkadaşlarıma teşekkürler. düşünmeniz bile yeterli Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 10 Mayıs , 2007 Temsilcimiz Kenan Doğulu'ya ve fıkır fıkır parçasına başarılar dileyerek,bu çiçeğimi Sevgili Kenan Doğulu'ya veriyorum.. BAŞARILAR SHEKERİM.. Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Bilge Su, Suheda, Geceyağmuru.. Cesur Yürek,yalnızca sana...... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Kankim,Ece Ablam,Sardunyam Ablam,Angelflowers Ablam,Sedelinam,Güzelyaz,Gloriam,Gönüldaşım Suhedam,Aça,Nati,Aysum,Ra_Dya_Kleo,Sen Estikçe Ben Titrerim,Birce,Diloş,Frosen,İlyada,NightWish,İpek,Paula,Yumotem,Leylam,Gülsün,Redblack Taurus Abim,İlbey Abim,Focal,XlarkTades,Erbay,Egso,Politika,Dipnot,Siyahx,Jön,Murti_San,Kaan_Bebeto,Artos,Keskin Kalem, İsmini yazmayı unuttuğum ama yüreğimde unutmadığım diğer arkadaşlarıma... Çiçek veren tüm sevgili Dostlarıma tşk ederim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Sevgili Dostlarıma... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Bilgisine, arkadaşlığına ve desteğine her zaman ihtiyacım olan Suhedaya..Değer verdiğim ve değer bilen sevgili arkadaşım Geceyağmuruna.. Hiç bir isteğimi reddetmeyen, sıcak ilgi ve sevgisini hiç saklamayan Wildbeatiful'e Saygısından ve sevgisinden hiç bir zaman ödün vermeyen xminex' e Sevgiyi hakaden ve arkadaşlıklarından hoşnut olduğum Senestikçe'ye, Bohem'e, Çok sık görüşmediğim ancak kalbindeki güzellikleri hep algıladığım mineuya Arkadaşlığını ve fikirlerini özlediğim Angel Caraya.. Bilgisine ve zekasına hayran olduğum Bozan'a Dostluğuna, kardeşliğine, kültürüne ve olumlu tavırlarına imrendiğim Taurus'a Her zaman yanımda olan, sıcak yürekli, adam gibi adam ve delikanlı arkadaşım MurtiSan'a Ve ayrıca hep değer verdiğim arkadaşlarım The Boss, hayalperest ve eqzorsist'e.. Değerli Arkadaşım Sedat...Bu nacizane sözlerin için tşk ederim... Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Sadece Gönüldaşıma (yağmuruma,geceme) Ve bu hercailer yalnızca sana.... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Sadece Gönüldaşıma (yağmuruma,geceme) Ve bu hercailer yalnızca sana.... Gönüldaşım Çok tşk ederim İyi ki tanıdım seni ( Ben izninle bu Yağmur Zamanını Bloguma eklemek istiyorum ) Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi..[/size] Sessiz sedasız aldım bende tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım koskocaman teşekkürler..... Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen, Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria, Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese..... Ablacım seni seviyorum Verdiğim çiçekleri kabul edip,sonrasından çiçek verme nezaketinde bulunan tüm forum arkadaşlarıma sevgilerimle... Teşekkürler arkadaşım canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim , çiçeğim eski ve yeni tüm üyeler için Teşekkürler hepinize teşekür ederim.......buda benden size....... Teşekkürler Kleo Kankim,Ece Ablam,Sardunyam Ablam,Angelflowers Ablam,Sedelinam,Güzelyaz,Gloriam,Gönüldaşım Suhedam,Aça,Nati,Aysum,Ra_Dya_Kleo,Sen Estikçe Ben Titrerim,Birce,Diloş,Frosen,İlyada,NightWish,İpek,Paula,Yumotem,Leylam,Gülsün,Redblack Teşekkürler Gecem Bu da benden isteyen herkese Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Kankim,Ece Ablam,Sardunyam Ablam,Angelflowers Ablam,Sedelinam,Güzelyaz,Gloriam,Gönüldaşım Suhedam,Aça,Nati,Aysum,Ra_Dya_Kleo,Sen Estikçe Ben Titrerim,Birce,Diloş,Frosen,İlyada,NightWish,İpek,Paula,Yumotem,Leylam,Gülsün,Redblack Çok teşekkür ederim Gececim Alıntı
Φ paula Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 geceyağmurum ve çiçek gönderen diğer arkadaşlar çok teşekkürler Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönüldaşım Çok tşk ederim İyi ki tanıdım seni ( Ben izninle bu Yağmur Zamanını Bloguma eklemek istiyorum ) Ne demek gönüldaşım beğenmene çok sevindim [Bu da benden isteyen herkese Çok güzeller arkadaşım senin gibi,teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Redblack, Taurusmutis, Ra_dya, Gece yağmuru, Paula, Figgaro teşekkür ederim arkadaşlar... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 figgaroya, bitanecik kankime, sedat abime ve çiçek gönderen herkese tşk ederim Alıntı
Misafir kleo Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Kankim,Ece Ablam,Sardunyam Ablam,Angelflowers Ablam,Sedelinam,Güzelyaz,Gloriam,Gönüldaşım Suhedam,Aça,Nati,Aysum,Ra_Dya_Kleo,Sen Estikçe Ben Titrerim,Birce,Diloş,Frosen,İlyada,NightWish,İpek,Paula,Yumotem,Leylam,Gülsün,Redblack teşekürler gece yağmuru Bu da benden isteyen herkese teşekkür ederim ra_dya Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Temsilcimiz Kenan Doğulu'ya ve fıkır fıkır parçasına başarılar dileyerek,bu çiçeğimi Sevgili Kenan Doğulu'ya veriyorum.. BAŞARILAR SHEKERİM.. dedem destekliyorum düşünceli dedecimmmmm Kankim,Ece .............Yumotem,............. canım gecem saolasın tatlımmmm ben de uzun zamandır uzak kaldığım ama hep aklımda olan dostlarıma veriyorum ailem dostlarım sizi hepinizi özledim çok hem deeeeee hepinizeeeee Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Cesur Yürek,yalnızca sana...... Çok teşekkürler Suhedacım.. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 xlark tades bu sana Teşekkürler Helin bu da sana.. Alıntı
Φ helin Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 çok güzel teşekkür ederim Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 11 Mayıs , 2007 çok güzel teşekkür ederim Rica ederim Helin.. Bu da sadece Leylaya.. Alıntı
Φ AynRand Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Forumları seven bir insanım.Değişik yürekler,değişik fikirler tanımak için burayı da denemek istedim..İncelediğim kadarıyla sıcacık dostluklar var..Bende çiçekle geleyim ki;akıllarda güzel hatırlanayım istedim.. Yeni tanıyacağım hayatlara ;siz forum üyelerine yenigün ışıkları ile merhaba diyorum.. Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Forumları seven bir insanım.Değişik yürekler,değişik fikirler tanımak için burayı da denemek istedim..İncelediğim kadarıyla sıcacık dostluklar var..Bende çiçekle geleyim ki;akıllarda güzel hatırlanayım istedim..Yeni tanıyacağım hayatlara ;siz forum üyelerine yenigün ışıkları ile merhaba diyorum.. İlk çiçeğini ben alayım izninle sevgili AynRand... Bu çiçekler de senin için tekrar hoşgeldin... Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Gönderi tarihi: 12 Mayıs , 2007 Rica ederim Helin.. Bu da sadece Leylaya.. Mahcup ettin,çok teşekkür ederim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.