Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
Ben alayım o zaman,teşekkürler..:):clover:

416909065aa6de36f6mdd0.jpg Şşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi..;)

377184874372e6210e4ib4.jpg

tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım :blushing: koskocaman teşekkürler.....

Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen,

Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria,

Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese.....

00030.jpg

gul6lr7.jpg

Tüm forum arkadaşlarıma... Kusura bakmayın toplu oldu ama dersler vs bu aralar çok yoğunum ve beni anladığınızı biliyorum... Sevgilerimle :wub:

tüm çiçek veren arkadaşlarıma teşekkürler. düşünmeniz bile yeterli :clover::clover::clover:

Gönderi tarihi:

Temsilcimiz Kenan Doğulu'ya ve fıkır fıkır parçasına başarılar dileyerek,bu çiçeğimi Sevgili Kenan Doğulu'ya veriyorum..

133848092ce0ea435e7mhb8.jpg

BAŞARILAR SHEKERİM..

kenandogulu15nn6.jpg

Gönderi tarihi:

Kankim,Ece Ablam,Sardunyam Ablam,Angelflowers Ablam,Sedelinam,Güzelyaz,Gloriam,Gönüldaşım Suhedam,Aça,Nati,Aysum,Ra_Dya_Kleo,Sen Estikçe Ben Titrerim,Birce,Diloş,Frosen,İlyada,NightWish,İpek,Paula,Yumotem,Leylam,Gülsün,Redblack

149_bbb_101.jpg

Taurus Abim,İlbey Abim,Focal,XlarkTades,Erbay,Egso,Politika,Dipnot,Siyahx,Jön,Murti_San,Kaan_Bebeto,Artos,Keskin Kalem,

312_bbb_15%20adet%20gül-75ytl.jpg

İsmini yazmayı unuttuğum ama yüreğimde unutmadığım diğer arkadaşlarıma...

385_bbb_65.JPG

Çiçek veren tüm sevgili Dostlarıma tşk ederim...

dost006.jpg

Gönderi tarihi:
Bilgisine, arkadaşlığına ve desteğine her zaman ihtiyacım olan Suhedaya..

Değer verdiğim ve değer bilen sevgili arkadaşım Geceyağmuruna..

Hiç bir isteğimi reddetmeyen, sıcak ilgi ve sevgisini hiç saklamayan Wildbeatiful'e

Saygısından ve sevgisinden hiç bir zaman ödün vermeyen xminex' e

Sevgiyi hakaden ve arkadaşlıklarından hoşnut olduğum Senestikçe'ye, Bohem'e,

Çok sık görüşmediğim ancak kalbindeki güzellikleri hep algıladığım mineuya

Arkadaşlığını ve fikirlerini özlediğim Angel Caraya..

Bilgisine ve zekasına hayran olduğum Bozan'a

Dostluğuna, kardeşliğine, kültürüne ve olumlu tavırlarına imrendiğim Taurus'a

Her zaman yanımda olan, sıcak yürekli, adam gibi adam ve delikanlı arkadaşım MurtiSan'a

Ve ayrıca hep değer verdiğim arkadaşlarım The Boss, hayalperest ve eqzorsist'e..

cicek.jpg

Değerli Arkadaşım Sedat...Bu nacizane sözlerin için tşk ederim... :):clover:

dost010.jpg

Gönderi tarihi:
416909065aa6de36f6mdd0.jpgŞşşşşş..Sadece bir çiçek verip gidicem,ses çıkarmadan dileyenler alsın çiçeğimi..;)[/size]

377184874372e6210e4ib4.jpg

Sessiz sedasız aldım bende :)

tüm sevdiklerimin çiçeklerinden bende aldım :blushing: koskocaman teşekkürler.....

Bunlarda benden ; Annem, Ablam, Sardunyam, Diloşum, Özom, İlyada, Kleo, Keskinkalem, Taurusmutis, Frozen,

Leylam, Suheda, Gece Yağmuru, Egzorsist, Kaan Bebeto, Mineu, Sen estikçe, Figgaro, Sedelina, Gloria,

Murti San, Natalia, NightWish, Siyahx, İpek, Dipnot, Gece Kuşu, Jön, Erbay, Aysum, LaWaSh ve kabul eden herkese.....

00030.jpg

Ablacım seni seviyorum :clover:

Verdiğim çiçekleri kabul edip,sonrasından çiçek verme nezaketinde bulunan tüm forum arkadaşlarıma sevgilerimle...

6583238-gol092Medium.jpg

Teşekkürler arkadaşım :clover:

canım arkadaşlarım hepinizi çok özledim , çiçeğim eski ve yeni tüm üyeler için :original:

gul4tq4.jpg

Teşekkürler :clover:

hepinize teşekür ederim.......

buda benden size.......

cicekresimleri32jm0.jpg

Teşekkürler Kleo :clover:

Kankim,Ece Ablam,Sardunyam Ablam,Angelflowers Ablam,Sedelinam,Güzelyaz,Gloriam,Gönüldaşım Suhedam,Aça,Nati,Aysum,Ra_Dya_Kleo,Sen Estikçe Ben Titrerim,Birce,Diloş,Frosen,İlyada,NightWish,İpek,Paula,Yumotem,Leylam,Gülsün,Redblack

149_bbb_101.jpg

Teşekkürler Gecem :clover:

Bu da benden isteyen herkese

FLOWERS_023.jpg

Gönderi tarihi:

149_bbb_101.jpg

Çok teşekkür ederim Gececim :clover:

Gönderi tarihi:
Gönüldaşım :hug: Çok tşk ederim :wub: İyi ki tanıdım seni :):clover: ( Ben izninle bu Yağmur Zamanını Bloguma eklemek istiyorum :wub: )

Ne demek gönüldaşım beğenmene çok sevindim :clover:

[Bu da benden isteyen herkese

FLOWERS_023.jpg

Çok güzeller arkadaşım senin gibi,teşekkür ederim

Gönderi tarihi:

149_bbb_101.jpg

teşekürler gece yağmuru :clover:

Bu da benden isteyen herkese

FLOWERS_023.jpg

teşekkür ederim ra_dya :clover:

Gönderi tarihi:
Temsilcimiz Kenan Doğulu'ya ve fıkır fıkır parçasına başarılar dileyerek,bu çiçeğimi Sevgili Kenan Doğulu'ya veriyorum..

133848092ce0ea435e7mhb8.jpg

BAŞARILAR SHEKERİM..

kenandogulu15nn6.jpg

dedem destekliyorum düşünceli dedecimmmmm :clover:

Kankim,Ece .............Yumotem,.............

149_bbb_101.jpg

canım gecem :wub: saolasın tatlımmmm

papatyafoto324yf3.jpg

ben de uzun zamandır uzak kaldığım ama hep aklımda olan dostlarıma veriyorum

ailem dostlarım sizi hepinizi özledim çok hem deeeeee

hepinizeeeee :)

Gönderi tarihi:

Forumları seven bir insanım.Değişik yürekler,değişik fikirler tanımak için burayı da denemek istedim..İncelediğim kadarıyla sıcacık dostluklar var..Bende çiçekle geleyim ki;akıllarda güzel hatırlanayım istedim..

Yeni tanıyacağım hayatlara ;siz forum üyelerine yenigün ışıkları ile merhaba diyorum..

image8vl8.jpg

Gönderi tarihi:
Forumları seven bir insanım.Değişik yürekler,değişik fikirler tanımak için burayı da denemek istedim..İncelediğim kadarıyla sıcacık dostluklar var..Bende çiçekle geleyim ki;akıllarda güzel hatırlanayım istedim..

Yeni tanıyacağım hayatlara ;siz forum üyelerine yenigün ışıkları ile merhaba diyorum..

image8vl8.jpg

İlk çiçeğini ben alayım izninle sevgili AynRand... :)

Bu çiçekler de senin için tekrar hoşgeldin...

128251385gmsiltfsrc4.jpg

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.