Φ suheda Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun... Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.. Gül, O'nun adıyla özdeşleşti.. Gül , O'nunla daha da güzelleşti... Kandiliniz mübarek olsun... Tüm forum için..... Bu mübarek gecede dualarınız kabul Mevlid Kandiliniz mübarek olsun Bugün, alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed(sav)'in doğum günü. Bu vesileyle Müslümanların mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik eder, insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah'tan dilerim. YAKINLIK NE MEKANDA NE ZAMANDADIR. SADECE ELLER YUKARI KALKTIGINDA AKLINA GELENLER YAKIN OLDUKLARINDIR.DUALARDA BULUŞMAK ÜMİDİ İLE,BU GECENİN KUTSİYETİNİN FARKINDA OLAN TÜM FORUM DOSTLARIM KANDILINIZ MUBAREK OLSUN. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 seninde mübarek olsun Suheda'cım Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Seninde mübarek olsun Gönüldaşım Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 kandilimizi kutlayan minecim,gececim,canım müttefikim,taurusmutis,focal,ilyada ve redblack..hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..sizin kandilinizde mübarek olsun.. Fani dünyanın padişahı değilim.. Gönül hırkalarını yamar giyerim.. Dostlarla ağlar,dostlarla gülerim.. Siz sevdiklerime iyi kandiller dilerim... Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 tüm forumun kandili mübarek olsun.. diloşum çiçeğini ödünç aldım kızmayasın Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 bide bana hırhız der ..güle güle kullan şikerim... Alıntı
Φ Gece Yağmuru Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Diloş Frosen sisinde kandilinis mübarek olsun İkinis bir ileti yassaydınıs keşke Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 bide bana hırhız der ..güle güle kullan şikerim... canem Diloş Frosen sisinde kandilinis mübarek olsun İkinis bir ileti yassaydınıs keşke seninde gececim kandilin mübarek olsun Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 İlyada sanada günaydın ve tşkler bu güsel manzara için Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun... Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, şeytan senden uzakta, melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki dualarınız kabul kandiliniz mübarek olsun.. Gül, O'nun adıyla özdeşleşti.. Gül , O'nunla daha da güzelleşti... Kandiliniz mübarek olsun... Tüm forum için..... Bu mübarek gecede dualarınız kabul Mevlid Kandiliniz mübarek olsun Bugün, alemlere Rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz.Muhammed(sav)'in doğum günü. Bu vesileyle Müslümanların mübarek Mevlid Kandili'ni tebrik eder, insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Yüce Allah'tan dilerim. kandilimizi kutlayan minecim,gececim,canım müttefikim,taurusmutis,focal,ilyada ve redblack..hepinize teşekkür ederim arkadaşlar..sizin kandilinizde mübarek olsun.. Fani dünyanın padişahı değilim.. Gönül hırkalarını yamar giyerim.. Dostlarla ağlar,dostlarla gülerim.. Siz sevdiklerime iyi kandiller dilerim... Allah razı olsun .. Sizlerin de Kandili Mübarek Olsun Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Küffarın belinin kırıldığı, zalim sultanların tahtlarının sallandığı, şeytanın feryadı figân edip ağlamasına sebep, bu mübarek kandil gecesinin, tüm İSLAM alemine hayırlar ve esenlikler getirmesini dilerim.... :clover: Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 emri bin maruf nehyi anil münker iyiliği emredip kötülükten men etmek Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 hepimizin kandili mübarek olsun.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Kandiliniz mübarek olsun Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 hepimizin kandili mübarek olsun.... çiçeklerin hepsinden aldım....bugün daha bi başka içim.... duygularım.... bi çiçekte benden gelsin hepinize...Allah'ım bu huzurdan,doğruluktan uzak etmesin bizleri... huzurlu bi günde...huzurlu bir yer.... Alıntı
Φ sedelina Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 30 Mart , 2007 kandilimizi kutlayan herkese teşekkurler Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 şu günlerdee daha bi iyi anlıyorummm sevgiyi...önemini... bunu anlayabilen...gönlünde yaşayabilenn herkese... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 31 Mart , 2007 yarından itibaren yani 1- 7 nisan arası kanserle savaş haftası............. bu sebeple tüm kanserli hastalara acil şifalar dileyerek bu çiçekleri vermek istiyorum en güzel ilaç sevgi olsa gerek ve de en güçlü moral sevginin getirdiği mutluluk.... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Hissedenlere ve kabul edenlere.. Camdan ama candan.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 yarından itibaren yani 1- 7 nisan arası kanserle savaş haftası............. bu sebeple tüm kanserli hastalara acil şifalar dileyerek bu çiçekleri vermek istiyorum en güzel ilaç sevgi olsa gerek ve de en güçlü moral sevginin getirdiği mutluluk.... amcamı kanserden kaybettim...Allah bütün kanserli hastalara acil şifalaar versin diyorum.... acısının nasıl olduğunu bilirim....teşekkürler şekerim.... gönlümüz..kalbimiz...dualarımız...onlarla... Hissedenlere ve kabul edenlere..Camdan ama candan.. sağol doktorum...camdan ama o kadar candan ki... teşekkürler.... Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 1 Nisan , 2007 Hissedenlere ve kabul edenlere..Camdan ama candan.. Zaten kalplerimiz de cam kadar kırılgan değil mi Candan kabul edildi... Teşekkürler Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 2 Nisan , 2007 Kandilimizi kutlayan tüm arkadaşlara teşekkürler sizlerinde kandili mübarek olsun teşekkürler yarından itibaren yani 1- 7 nisan arası kanserle savaş haftası............. bu sebeple tüm kanserli hastalara acil şifalar dileyerek bu çiçekleri vermek istiyorum en güzel ilaç sevgi olsa gerek ve de en güçlü moral sevginin getirdiği mutluluk.... Allahtan tüm hastalara şifalar dilerim. bu güzel duyarlılığından dolayı sanada teşekkürler yumoteciğim. Onlar için en güzel ilaç sevgi ve mutluluk aynı zamanda yüksek bir moral olsa gerek. Mutluluğu içinde hissedenler ve paylaşmayı sevenlere Alıntı
Φ suheda Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Güzel yürekler,hepinize gelsin bu çiçekler Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Güzel yürekler,hepinize gelsin bu çiçekler canım arkadaşım... ne güzel çiçekler bunlar...şu güller kadar güzel yüreklim benim... Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 şu günlerdee daha bi iyi anlıyorummm sevgiyi...önemini... bunu anlayabilen...gönlünde yaşayabilenn herkese... adaşım aldım çiçeğinden yarından itibaren yani 1- 7 nisan arası kanserle savaş haftası............. bu sebeple tüm kanserli hastalara acil şifalar dileyerek bu çiçekleri vermek istiyorum en güzel ilaç sevgi olsa gerek ve de en güçlü moral sevginin getirdiği mutluluk.... yumoşum Allah bütün hastalarımıza şifa versin Hissedenlere ve kabul edenlere..Camdan ama candan. sedat abicim çiçeğini hissedebilen bir yürek olarak kendi payıma düşeni alıyorum Güzel yürekler,hepinize gelsin bu çiçekler tşk ler suhedacım Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Gönderi tarihi: 4 Nisan , 2007 Güzel yürekler,hepinize gelsin bu çiçekler Tsk ederim güzel yüreklim Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.