Φ LeylaM Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ve bu çiçekte kalbime kazınmış sevdiklerime.. ve tüm forum arkadaşlarıma...papatyaları severmisiniz...? papatyalara bayilirim,sana da bayilirim.. guzel beyaz papatyam benim,tesekkurler Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ''Ayışığı Sonatı''nı sevenlere ve anlamını kavrayabilenlere.. Forumdaki tüm sevdiğim arkadaşlarıma....Özellikle çiçek verenlere Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 papatyalara bayilirim,sana da bayilirim.. guzel beyaz papatyam benim,tesekkurler Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... sağol doktorum.... Canım çok sıkma kendini, çalış ama dinlenmek için vakit de ayır kendine .. . Zaten baş ağrısı ile çalışmak çok verimli olmaz sanırım, ya da seni çok yıpratır dikkat et kendine.. Nerden biliyorsun dersen ,kızımdan ÖSS adayı o da, seneye sınav var inşallah arada gel bu minişi sev bu çiçeği kokla doğruuu derse yaa.....ama o çok tatlı bii miniş.... bayıldım kendilerine...tamam o zaman dur ben bu minişin resmini alıyım... çok hoşuma gitti de...efet yaa...sınavlara başın ağrıdığında çalışmaya çalışsanda çalışamıyorsun....benim gibi desene kızında.... başarılar dilerim.... uzun zamandır çiçek vermiyordum forum ailesine gelsin teşekkürler...forum ailesinden olarak alıyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 ve bu çiçekte kalbime kazınmış sevdiklerime.. ve tüm forum arkadaşlarıma...papatyaları severmisiniz...? papatyalar doğadır....kırdır papatya...sevgidir bazen..bazen başta taçtır..beyazdır...sevilmez mi bu güzellik... sevilmez misin sen..... canım güzel ggönüllüm benim...çok teşekkür ederim... bu çiçekte baharı sevenlere, baharla canlananlara, baharla gelenlere baharı seviyorum...bahar çocuğuyum çünkü... hem kelebek bahardadır...bahar kelebekte.... ve annem sen de kelebeğin kalbindesindir..hem de en derininde... teşekkür ederim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 papatyalar doğadır....kırdır papatya...sevgidir bazen..bazen başta taçtır..beyazdır...sevilmez mi bu güzellik... sevilmez misin sen..... canım güzel ggönüllüm benim...çok teşekkür ederim... baharı seviyorum...bahar çocuğuyum çünkü... hem kelebek bahardadır...bahar kelebekte.... ve annem sen de kelebeğin kalbindesindir..hem de en derininde... teşekkür ederim... sende öylesin kelebeğim kızım Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 frozenime ve sarduşumaa Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 19 Mart , 2007 Sedat,Şüheda ve Focal;Çiçekleriniz için teşekkür ederim.. Alıntı
Φ MINEU Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 bu çiçek de değer bilenlere gitsin Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 bu çiçek de değer bilenlere gitsin Ben bilirim.. Teşekkür ederim.. Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 bu çiçek de değer bilenlere gitsin Topragım çiçek göndermiş alınmaz mıı Gönderdiğin çiçeği görebildin mi bari Mine Tskler Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 bu çiçek de değer bilenlere gitsin bende bilirim, teşekkür ederim minem Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 frozenime ve sarduşumaa meleğim teşekkürler focal, suheda sizede teşekkürler, taurusmutis ayışığısonatı için sanada teşekkürler Alıntı
Φ frozen Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 20 Mart , 2007 frozenime ve sarduşumaa canem benim...seden güzel çiçek olamaz zati bu çiçek de değer bilenlere gitsin ben alıyom..teşekkürler.. Alıntı
Φ hazırlıksız hacet Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 taurusmutis ilk actıgım baslıga beni yalnız bırakmamak için biseyler yazdıgı için nobody matematik konusundaki yetenegi ve mrakı için diloş edebiyat konusundaki basarısı ve yazdıgı güzel seyler için sardunyama merakımı giderdiği için ve bi turlu adını hatılayamadıgım ve simdi de bakmaya üsendiğim ahmed arif konu baslıgını acan kişi ye gelsin bide batmanda askerlik yapan amca ogluma neyse ona ben sonra veririm ciceği bu arada ben 5 tane cicek vermişim kusura bakmayın artık Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 taurusmutis ilk actıgım baslıga beni yalnız bırakmamak için biseyler yazdıgı için nobody matematik konusundaki yetenegi ve mrakı için diloş edebiyat konusundaki basarısı ve yazdıgı güzel seyler için sardunyama merakımı giderdiği için ve bi turlu adını hatılayamadıgım ve simdi de bakmaya üsendiğim ahmed arif konu baslıgını acan kişi ye gelsin bide batmanda askerlik yapan amca ogluma neyse ona ben sonra veririm ciceği bu arada ben 5 tane cicek vermişim kusura bakmayın artık Teşekkür ederim.. Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 21 Mart , 2007 bu çiçek de değer bilenlere gitsin İYİ BİLİRİM;) ALDIM.... Alıntı
» iLyAdA Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 inşallah ALLAH emeklerimisi boşa çıkarmasınn hayırlısıyla geçsin sınawımıs şeboistlere mi banaaa banaa yanii ne çok ortakk yönümüs war kızınlaa..selamımı söylersinn dimi ablacımm bu çiçeğim de sana ilyada ablacımm.. kızına verip de sana vermemek olmass şimdi TEŞEKKÜRLER.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 22 Mart , 2007 Suheda, vild beatiful, geceyağmuru, Angel cara, helin, mineu, senestikçebentitrerim, xprencesx, xminex, bozan, taurus, murtisan, hayalperest, eqzorsist... uzun zamandır çiçek vermiyordum forum ailesine gelsin bu çiçek de değer bilenlere gitsin hepinize teşekkür ederim arkadaşlar .çiçeklerinizi aldım :flowers: Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 TÜM FORUMDAŞLARIMA..ÖZLEDİM HERKESİ.. Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 TÜM FORUMDAŞLARIMA..ÖZLEDİM HERKESİ.. ben aldım canım... geçenlerde aklımdan geçiyodun..nerde bu kelebek sever diye... aldım yani..teşekkürler... Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 ben aldım canım... geçenlerde aklımdan geçiyodun..nerde bu kelebek sever diye... aldım yani..teşekkürler... hmm aklından geçtim yani..:)buna sewindim ayrıca rica ederim Alıntı
Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 TÜM FORUMDAŞLARIMA..ÖZLEDİM HERKESİ.. saol bende aldım Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 TÜM FORUMDAŞLARIMA..ÖZLEDİM HERKESİ.. hoşgeldin LilaC ne zamandır görünmüyorsun ! müsadenle bende alayım teşekkürler Bu çiçeğim öncelikle sana ve tüm çiçek veren arkadaşlarıma gelsin.......Tüm foruma veriyorum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 23 Mart , 2007 o zaman ortak ondan da aldım bi tane.... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.