Misafir H@Y€LP€R€ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 evet kleom bozuk biraz mmoralim...ama beni önemsemeyeni ben hiç önemsemem gibi bi laf varr öyle yapıcam artık...kürsü de ne gördüysen doğrudur.... çiçeğine küçük mü diyosun sen.... o o kadar büyük ki kalbim de.... nasıl hissettin hemen beni...sen de bana bu kadar yakınsın işte kleom...bu kadar içimdesin...seni çokk seviyorum canım benimm o kocamannnn resmindeki kocamann çiçeğin için teşekkürler.... canım benim.... kıskançlık başına vurmuş milletin ya neyse ya Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 marcio_83 nickli arkadaşım; ali tanesi 3 liradan 5 tane mavi bilye alıyor.bilyeleri kırmızıya boyayıp tanesini 5liradan satıyor.bilyeler kırmızı olduguna göre ali kimdir? Diye bir soru sormuş.Ben de bu soruya cevap olarak; Arkadaşım kırmızı bilyeyi mavi görüp boyadığına göre ''renk körüdür''..Yazmışım.. İşte bu ileti tam 1 sene önce bu forumda yazdığım ilk iletimdi.Yarın 1.senemi tamamlamış,2.senemden gün almış olacağım.Bu geçen süre içersinde tanıdığım ve iyi ki tanıdığım tüm sevdiklerime (Ki onlar laf değil,gerçekten kendilerini bilirler..),yönetimine hayran kaldığım Admin'e,sevgili Cloud'a bu çiçeğimi vermek istiyorum.. Sizi seviyorum.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 marcio_83 nickli arkadaşım; ali tanesi 3 liradan 5 tane mavi bilye alıyor.bilyeleri kırmızıya boyayıp tanesini 5liradan satıyor.bilyeler kırmızı olduguna göre ali kimdir? Diye bir soru sormuş.Ben de bu soruya cevap olarak; Arkadaşım kırmızı bilyeyi mavi görüp boyadığına göre ''renk körüdür''..Yazmışım.. İşte bu ileti tam 1 sene önce bu forumda yazdığım ilk iletimdi.Yarın 1.senemi tamamlamış,2.senemden gün almış olacağım.Bu geçen süre içersinde tanıdığım ve iyi ki tanıdığım tüm sevdiklerime (Ki onlar laf değil,gerçekten kendilerini bilirler..),yönetimine hayran kaldığım Admin'e,sevgili Cloud'a bu çiçeğimi vermek istiyorum.. Sizi seviyorum.. CANIM BENİM, BEN DE SENDEN BİR AY SONRA GELMİŞTİM VE BU FORUMDA VE FORUMDA İLK TANIDIĞIM, İLK SEVDİĞİM SEN OLMUŞTUN, ÖYLE BÖYLE BİR YILI DOLDURDUK İŞTE (ben de bir ay sonra )... BİRİNCİ YILINI KUTLUYORUM VE SANA BURADA NİCE YILLAR DİLİYORUM.. CANIM ARKADAŞIM İYİKİ TANIDIM SENİ, ÇÜNKÜ SEN BENİM HEP DOSTUM OLDUN, İYİ GUNDE KOTU GUNDE HEP YANIMDAYDIN... SENİ ÇOK SEVİYORUM VE İYİKİ VARSIN sayende sarı lale oldum, en çok sarı lalelerimi senden aldım, şimdi de benden sana bu lale gelsin arkadaşım... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Taurus ve Glorya hatırlıyor musunuz ilk düşmanınızda bendim.. Bir yemek tarifinden kaynaklanmıştı.. Ne kadar saçma bir tavır takınmışım ya.. Sizden iyi dost mu var... Bu arada sevgili dostum Taurus, 1. yıl dönümünü kutlarım, daha nice Turkish-medialı günlere.. Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Taurus ve Glorya hatırlıyor musunuz ilk düşmanınızda bendim.. Bir yemek tarifinden kaynaklanmıştı.. Ne kadar saçma bir tavır takınmışım ya.. Sizden iyi dost mu var... Bu arada sevgili dostum Taurus, 1. yıl dönümünü kutlarım, daha nice Turkish-medialı günlere.. Düşman kötü bir kelime.Asla sana karşı kullanmadım,kullanmam da.. Beraberce yıllanmak dileğiyle .. Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Düşman kötü bir kelime.Asla sana karşı kullanmadım,kullanmam da.. Beraberce yıllanmak dileğiyle .. Eyvallah.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Taurus ve Glorya hatırlıyor musunuz ilk düşmanınızda bendim.. Bir yemek tarifinden kaynaklanmıştı.. Ne kadar saçma bir tavır takınmışım ya.. Sizden iyi dost mu var... Bu arada sevgili dostum Taurus, 1. yıl dönümünü kutlarım, daha nice Turkish-medialı günlere.. gerçekten de tek anlaşamadığımız da sendin sedelina ben ve taurusa karşı Kralx... aslında hiç de adil degilmiş sonuç itibariyle her birimiz aklı başında insanlarız ki durmasını bildik degil mi? Tauruscuğum, fırsattan istifade yeniden kutlim be birinci yılını... yalnız bir yılda ne kadar yaşlandıgının farkındasın demi? dede bile oldun dede, amca, dayı, abi, baba, arkadaş, dost herşeyi oldun sen bu forumun...bütün bunların yanısıra benim için de ne kadar önemli oldugunu biliyorsundur umarım canım arkadaşım... sevgiyle kal Alıntı
Φ EMPATİ Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 4 Mart , 2007 hayırlı dostluklarınızın devamını dilerim... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 marcio_83 nickli arkadaşım; ali tanesi 3 liradan 5 tane mavi bilye alıyor.bilyeleri kırmızıya boyayıp tanesini 5liradan satıyor.bilyeler kırmızı olduguna göre ali kimdir? Diye bir soru sormuş.Ben de bu soruya cevap olarak; Arkadaşım kırmızı bilyeyi mavi görüp boyadığına göre ''renk körüdür''..Yazmışım.. İşte bu ileti tam 1 sene önce bu forumda yazdığım ilk iletimdi.Yarın 1.senemi tamamlamış,2.senemden gün almış olacağım.Bu geçen süre içersinde tanıdığım ve iyi ki tanıdığım tüm sevdiklerime (Ki onlar laf değil,gerçekten kendilerini bilirler..),yönetimine hayran kaldığım Admin'e,sevgili Cloud'a bu çiçeğimi vermek istiyorum.. Sizi seviyorum.. Daha nice beraber senelere inşallah Taurusmutis abicim Bu çiçeklerde sadece sana gelsin Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 nice yıllara taurusmutis, Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 marcio_83 nickli arkadaşım; ali tanesi 3 liradan 5 tane mavi bilye alıyor.bilyeleri kırmızıya boyayıp tanesini 5liradan satıyor.bilyeler kırmızı olduguna göre ali kimdir? Diye bir soru sormuş.Ben de bu soruya cevap olarak; Arkadaşım kırmızı bilyeyi mavi görüp boyadığına göre ''renk körüdür''..Yazmışım.. İşte bu ileti tam 1 sene önce bu forumda yazdığım ilk iletimdi.Yarın 1.senemi tamamlamış,2.senemden gün almış olacağım.Bu geçen süre içersinde tanıdığım ve iyi ki tanıdığım tüm sevdiklerime (Ki onlar laf değil,gerçekten kendilerini bilirler..),yönetimine hayran kaldığım Admin'e,sevgili Cloud'a bu çiçeğimi vermek istiyorum.. Sizi seviyorum.. Canım benim yaa seneni mi doldurdun seen Evet bilir onlar kendilerini Benim en karismatik genç dedem, tsk ederim Ben de seni cok cok kocaman seviorum Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 abicim nice yıllara beraber gireriz inşallah... Alıntı
Φ *NATALIA* Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Ailem ve arkadaşlarıma.. Alıntı
Φ kaan_bebeto Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 5 Mart , 2007 Ailem ve arkadaşlarıma.. ben alıyım biracık Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Sevgiyi hakettiğini düşünen herkese: Tüm foruma... BEŞİKTAŞIMM SEN ÇOOK YAŞACANIM FEDA OLSUNN SANAA HİÇ BİŞEYEE DEĞİŞİLMEZZ SENİN SEVGİNN ŞU DÜNYADAA ÇİÇEĞİMM TÜMM BEŞİKTAŞLILARAA...GALİBİYETT İÇİNN.. tüm çiçeklerden aldım Beşiktaşlı olmak ayrı bir haz zaten sana ayrıca teşekkür ederim xminex kankam sanada daha nice senelere taurus abicim Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Sevgili arkadaşım Sedat,canım sarı lalem Gloria,sevgili müezzinim Empati,müzmin gıcığım sevgili Kleo,taaa canımıniçi,esmer güzelim Naty,canım Erbayım,sevgili karizmatik arkadaşım Siyah,kartal kardeşim egzorsist; Hepinize teşekkür ederim.Sizi tanımaktan çok memnunum.Umarım beraberliğimiz çok uzun sürer.. Bu puzzle'ı beraberce oluşturduk.Lütfen bu puzzle'da emeği olduğunu düşünen tüm arkadaşlarım alsın.. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Sevgili arkadaşım Sedat,canım sarı lalem Gloria,sevgili müezzinim Empati,müzmin gıcığım sevgili Kleo,taaa canımıniçi,esmer güzelim Naty,canım Erbayım,sevgili karizmatik arkadaşım Siyah,kartal kardeşim egzorsist; Hepinize teşekkür ederim.Sizi tanımaktan çok memnunum.Umarım beraberliğimiz çok uzun sürer.. Bu puzzle'ı beraberce oluşturduk.Lütfen bu puzzle'da emeği olduğunu düşünen tüm arkadaşlarım alsın.. Ben aldım abi sağolasın Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 bunu isimlerini saymakta zorlandığiım için tümden arkadaşlarıma kankilerime... dostlarıma abilerime ablalarıma veriyorum.................. mucuk mucukss Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Sevgili arkadaşım Sedat,canım sarı lalem Gloria,sevgili müezzinim Empati,müzmin gıcığım sevgili Kleo,taaa canımıniçi,esmer güzelim Naty,canım Erbayım,sevgili karizmatik arkadaşım Siyah,kartal kardeşim egzorsist; Hepinize teşekkür ederim.Sizi tanımaktan çok memnunum.Umarım beraberliğimiz çok uzun sürer.. Bu puzzle'ı beraberce oluşturduk.Lütfen bu puzzle'da emeği olduğunu düşünen tüm arkadaşlarım alsın.. teşekürler... şu gıcık meselesini de unutalım artık..hı... ben sana gıcık değilim... bunu isimlerini saymakta zorlandığiım için tümden arkadaşlarıma kankilerime... dostlarıma abilerime ablalarıma veriyorum.................. mucuk mucukss teşkürler.. Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 bişi diil.. kopyala yapıştır sadece Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 bir itirafta bulunayım.. o gözleri fırlayan smleyler varya bende çıkmıyo onları kopyala yapıştır yapıyom ... alıştım canım Alıntı
Φ odessa Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 ben de itiraf edeyim.. bende hiçbi smiley çıkmıyo hepsini kopyala yapıştır yapıyommm Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 6 Mart , 2007 ben de itiraf edeyim..bende hiçbi smiley çıkmıyo hepsini kopyala yapıştır yapıyommm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 diloş, siyahx, egzorsist, kaan bebeto, frozen, leylam bu çiçek sizin için bende sizi çok özledim Alıntı
Φ ERBAY Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Gönderi tarihi: 7 Mart , 2007 Sevgili arkadaşım Sedat,canım sarı lalem Gloria,sevgili müezzinim Empati,müzmin gıcığım sevgili Kleo,taaa canımıniçi,esmer güzelim Naty,canım Erbayım,sevgili karizmatik arkadaşım Siyah,kartal kardeşim egzorsist; Hepinize teşekkür ederim.Sizi tanımaktan çok memnunum.Umarım beraberliğimiz çok uzun sürer.. Bu puzzle'ı beraberce oluşturduk.Lütfen bu puzzle'da emeği olduğunu düşünen tüm arkadaşlarım alsın.. aldım abicim sağolasın... Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.