Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Misafir H@Y€LP€R€
Gönderi tarihi:
evet kleom bozuk biraz mmoralim...ama beni önemsemeyeni ben hiç önemsemem gibi bi laf varr öyle yapıcam artık...kürsü de ne gördüysen doğrudur.... ;)

çiçeğine küçük mü diyosun sen.... :wub: o o kadar büyük ki kalbim de.... :hug: nasıl hissettin hemen beni...sen de bana bu kadar yakınsın işte kleom...bu kadar içimdesin...seni çokk seviyorum canım benimm o kocamannnn resmindeki kocamann çiçeğin için teşekkürler.... :clover: canım benim.... :wub::hug:

kıskançlık başına vurmuş milletin ya :P

:D

neyse ya :D

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:

marcio_83 nickli arkadaşım;

ali tanesi 3 liradan 5 tane mavi bilye alıyor.bilyeleri kırmızıya boyayıp tanesini 5liradan satıyor.bilyeler kırmızı olduguna göre ali kimdir?

Diye bir soru sormuş.Ben de bu soruya cevap olarak;

Arkadaşım kırmızı bilyeyi mavi görüp boyadığına göre ''renk körüdür''..Yazmışım..

İşte bu ileti tam 1 sene önce bu forumda yazdığım ilk iletimdi.Yarın 1.senemi tamamlamış,2.senemden gün almış olacağım.Bu geçen süre içersinde tanıdığım ve iyi ki tanıdığım tüm sevdiklerime (Ki onlar laf değil,gerçekten kendilerini bilirler..),yönetimine hayran kaldığım Admin'e,sevgili Cloud'a bu çiçeğimi vermek istiyorum..

Sizi seviyorum..:clover::hug:

1467928292db4b46206nk9.jpg

Gönderi tarihi:

ali tanesi 3 liradan 5 tane mavi bilye alıyor.bilyeleri kırmızıya boyayıp tanesini 5liradan satıyor.bilyeler kırmızı olduguna göre ali kimdir?

Arkadaşım kırmızı bilyeyi mavi görüp boyadığına göre ''renk körüdür''..Yazmışım..

İşte bu ileti tam 1 sene önce bu forumda yazdığım ilk iletimdi.Yarın 1.senemi tamamlamış,2.senemden gün almış olacağım.Bu geçen süre içersinde tanıdığım ve iyi ki tanıdığım tüm sevdiklerime (Ki onlar laf değil,gerçekten kendilerini bilirler..),yönetimine hayran kaldığım Admin'e,sevgili Cloud'a bu çiçeğimi vermek istiyorum..

CANIM BENİM, BEN DE SENDEN BİR AY SONRA GELMİŞTİM VE BU FORUMDA VE FORUMDA İLK TANIDIĞIM, İLK SEVDİĞİM SEN OLMUŞTUN, ÖYLE BÖYLE BİR YILI DOLDURDUK İŞTE (ben de bir ay sonra :w00t: )... BİRİNCİ YILINI KUTLUYORUM VE SANA BURADA NİCE YILLAR DİLİYORUM..

CANIM ARKADAŞIM İYİKİ TANIDIM SENİ, ÇÜNKÜ SEN BENİM HEP DOSTUM OLDUN, İYİ GUNDE KOTU GUNDE HEP YANIMDAYDIN... SENİ ÇOK SEVİYORUM VE İYİKİ VARSIN

sayende sarı lale oldum, en çok sarı lalelerimi senden aldım, şimdi de benden sana bu lale gelsin arkadaşım...

YellowTulip.jpg

Gönderi tarihi:

Taurus ve Glorya hatırlıyor musunuz ilk düşmanınızda bendim.. :)

Bir yemek tarifinden kaynaklanmıştı..:)

Ne kadar saçma bir tavır takınmışım ya..

Sizden iyi dost mu var...:)

Bu arada sevgili dostum Taurus, 1. yıl dönümünü kutlarım, daha nice Turkish-medialı günlere..:)

:clover::clover::clover:

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:

Bu arada sevgili dostum Taurus, 1. yıl dönümünü kutlarım, daha nice Turkish-medialı günlere..:)

Düşman kötü bir kelime.Asla sana karşı kullanmadım,kullanmam da..;) Beraberce yıllanmak dileğiyle ..:clover:

Gönderi tarihi:

:):w00t: gerçekten de tek anlaşamadığımız da sendin :w00t: sedelina ben ve taurusa karşı Kralx... aslında hiç de adil degilmiş :):w00t: sonuç itibariyle her birimiz aklı başında insanlarız ki durmasını bildik degil mi?

Tauruscuğum, fırsattan istifade yeniden kutlim be birinci yılını... yalnız bir yılda ne kadar yaşlandıgının farkındasın demi? dede bile oldun :w00t: dede, amca, dayı, abi, baba, arkadaş, dost herşeyi oldun sen bu forumun...bütün bunların yanısıra benim için de ne kadar önemli oldugunu biliyorsundur umarım canım arkadaşım... sevgiyle kal :clover::hug:

Gönderi tarihi:

Daha nice beraber senelere inşallah Taurusmutis abicim :)

Bu çiçeklerde sadece sana gelsin :)

cicek009xz4.jpg

Gönderi tarihi:

Canım benim yaa seneni mi doldurdun seen :grin: Evet bilir onlar kendilerini :hug:

Benim en karismatik genç dedem, tsk ederim :clover: Ben de seni cok cok kocaman seviorum :wub:

Gönderi tarihi:

Sevgiyi hakettiğini düşünen herkese:

Red-Rose.jpg

Tüm foruma...

174ss.gif

BEŞİKTAŞIMM SEN ÇOOK YAŞA

CANIM FEDA OLSUNN SANAA

HİÇ BİŞEYEE DEĞİŞİLMEZZ

SENİN SEVGİNN ŞU DÜNYADAA

ÇİÇEĞİMM TÜMM BEŞİKTAŞLILARAA...GALİBİYETT İÇİNN..

03218yy.jpg

tüm çiçeklerden aldım :clover:

Beşiktaşlı olmak ayrı bir haz zaten sana ayrıca teşekkür ederim xminex kankam :clover:

sanada daha nice senelere taurus abicim :clover:

Misafir taurusmutis
Gönderi tarihi:

Sevgili arkadaşım Sedat,canım sarı lalem Gloria,sevgili müezzinim Empati,müzmin gıcığım sevgili Kleo,taaa canımıniçi,esmer güzelim Naty,canım Erbayım,sevgili karizmatik arkadaşım Siyah,kartal kardeşim egzorsist;

Hepinize teşekkür ederim.Sizi tanımaktan çok memnunum.Umarım beraberliğimiz çok uzun sürer..:clover:

Bu puzzle'ı beraberce oluşturduk.Lütfen bu puzzle'da emeği olduğunu düşünen tüm arkadaşlarım alsın..

203305862197dbe8febvd5.jpg

Gönderi tarihi:
Sevgili arkadaşım Sedat,canım sarı lalem Gloria,sevgili müezzinim Empati,müzmin gıcığım sevgili Kleo,taaa canımıniçi,esmer güzelim Naty,canım Erbayım,sevgili karizmatik arkadaşım Siyah,kartal kardeşim egzorsist;

Hepinize teşekkür ederim.Sizi tanımaktan çok memnunum.Umarım beraberliğimiz çok uzun sürer..:clover:

Bu puzzle'ı beraberce oluşturduk.Lütfen bu puzzle'da emeği olduğunu düşünen tüm arkadaşlarım alsın..

Ben aldım abi sağolasın :):clover:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

teşekürler... :) şu gıcık meselesini de unutalım artık..hı... :blushing: ben sana gıcık değilim... :D

-lale.jpg

bunu isimlerini saymakta zorlandığiım için tümden arkadaşlarıma kankilerime... dostlarıma abilerime ablalarıma veriyorum.................. mucuk mucukss

teşkürler.. :)

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

bir itirafta bulunayım.. o gözleri fırlayan smleyler varya bende çıkmıyo onları kopyala yapıştır yapıyom ... :lol: alıştım canım :(

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
ben de itiraf edeyim..

bende hiçbi smiley çıkmıyo hepsini kopyala yapıştır yapıyommm :D:w00t:

:lol:

Gönderi tarihi:

aldım abicim sağolasın... :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.