Φ gulll Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 canım benim teşekkür ederim... Öpüyorummmmmm ammmannnıınn kim var burdaaaa.... nerdesin sen yaw.... össllleeediiikkkk...sedoşta gelmiyor çoktandır.... seni çook seviyorum..... ...... sardunyam ben çiçek değil; ekmek arası bişiler istiyorum..... (teşekkür ettim...) Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 kimse almasın kleopatraya gönderiyom....... Alıntı
Φ kralx Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Yazar Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Sedat'a.. Teşekkürler Lilaccım... Tüm foruma.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 ben aldım sedatcım, teşekkür ederim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 aldımm hemen 1 adett sedatt abicimm.... çoook saoll Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Tüm foruma.. Teşekkürler ben de aldım Alıntı
Misafir mrs.su Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 kimse almasın kleopatraya gönderiyom....... ben çok beğendim sen yokken alayım Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 çek çiçeğimden ellerini Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 12 Şubat , 2007 benden bütün arkadaşlarıma ve forum sakinlerine gelsin.... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 benden bütün arkadaşlarıma ve forum sakinlerine gelsin.... aldım ben teşekkür ederim Alıntı
Φ xminex Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 benden bütün arkadaşlarıma ve forum sakinlerine gelsin.... bendee aldımm qanqa... teşşekkür ederimm Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 bu gece bir rüya gördüm az biraz tırstım, uyku tutmadı sonra ama şimdi çocukları okula götürüp gelince uyuyacağım... size sabah lalesi gönderiyorum... lalelere taktım bu aralar... canlarım... sevdiğimi bilenler sizin için, günaydın, gününüz güzel geçsin... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 bu gece bir rüya gördüm az biraz tırstım, uyku tutmadı sonra ama şimdi çocukları okula götürüp gelince uyuyacağım... size sabah lalesi gönderiyorum... lalelere taktım bu aralar... canlarım... sevdiğimi bilenler sizin için, günaydın, gününüz güzel geçsin... Teşekkürler ablacım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 bu gece bir rüya gördüm az biraz tırstım, uyku tutmadı sonra ama şimdi çocukları okula götürüp gelince uyuyacağım... size sabah lalesi gönderiyorum... lalelere taktım bu aralar... canlarım... sevdiğimi bilenler sizin için, günaydın, gününüz güzel geçsin... tşkler cnm ablacım Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 benden bütün arkadaşlarıma ve forum sakinlerine gelsin.... bunları alıyorum teşekkürler egzorsist bu gece bir rüya gördüm az biraz tırstım, uyku tutmadı sonra ama şimdi çocukları okula götürüp gelince uyuyacağım... size sabah lalesi gönderiyorum... lalelere taktım bu aralar... canlarım... sevdiğimi bilenler sizin için, günaydın, gününüz güzel geçsin... almazsam olmazzzzzzz canım benim cennet yüreklim teşekkür ederim Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Tüm foruma.. Teşekkürler Sedat Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Teşekkürler Lilaccım...Tüm foruma.. benden bütün arkadaşlarıma ve forum sakinlerine gelsin.... bu gece bir rüya gördüm az biraz tırstım, uyku tutmadı sonra ama şimdi çocukları okula götürüp gelince uyuyacağım... size sabah lalesi gönderiyorum... lalelere taktım bu aralar... canlarım... sevdiğimi bilenler sizin için, günaydın, gününüz güzel geçsin... tşkler Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gloria'ya.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gloria'ya.. teşekkür ederimmm canım benim, çok güzellll bu da o halde TAURUS'a.. (Ben cocukken Giresun'da bunlardan gördüğümüz zaman ilk alan biz olmak için birbirimizi bile ezebilirdik... çünkü bize çocukken demişlerdi ki eğer bu çiçeğin tüylerini bir üflemeye uçurabilirsen tuttuğun dilek gerçek olur o halde Taurus'cuğum, bu çiçek snein olsun... İhtiyacın olduğu an üflersin ve dileğin gerçek olur ) Alıntı
Φ gulll Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 bugün belki sevineceksiniz... belki en sevdiğiniz kişiden; güzel bir şiir dinleyeceksiniz.... belki sevgidolu bir şarkıyla ona eşlik edeceksiniz.... ya da güzel bir buket çiçekle onu sevindireceksiniz; sevimli bir ayıcıkla güldüreceksiniz.... belki de üzüleceksiniz.. hayalkırıklığına uğrayacaksınız... yine aramadı sormadı diyeceksiniz....ağlayacaksınız-söveceksiniz.....vs....vs....vs....vs... işte o an ben devreye giiiiirrrriiiiiyyyyyyooorrrrrruuummmmm :):):)))))))))...... ne romantik bi şiir...ne de süslü püslü bir hediye.... ufak bi mesaj; anlamlı bir gülüş yeterde artar bile.... )) deliye hergün 14 şubat değil mi yaneee?? neyse uzun lafın kısası; bu da benden size.... Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 teşekkür ederimmm canım benim, çok güzellll bu da o halde TAURUS'a.. (Ben cocukken Giresun'da bunlardan gördüğümüz zaman ilk alan biz olmak için birbirimizi bile ezebilirdik... çünkü bize çocukken demişlerdi ki eğer bu çiçeğin tüylerini bir üflemeye uçurabilirsen tuttuğun dilek gerçek olur o halde Taurus'cuğum, bu çiçek snein olsun... İhtiyacın olduğu an üflersin ve dileğin gerçek olur ) Gerçi biz burada buna şeytan tüyü deriz ama,yazdığın anlamla beraber çok güzel geldi,teşekkür ederim.. Alıntı
Φ gloria Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 aldım ekerim öpücüğünü ben de seni öpüyorumm Alıntı
Misafir ipek Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 form arkadaşlarıma Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 13 Şubat , 2007 bu gece bir rüya gördüm az biraz tırstım, uyku tutmadı sonra ama şimdi çocukları okula götürüp gelince uyuyacağım... size sabah lalesi gönderiyorum... lalelere taktım bu aralar... canlarım... sevdiğimi bilenler sizin için, günaydın, gününüz güzel geçsin... bende aldım çiçekten ablacım Alıntı
Misafir RA_dya Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 14 Şubat , 2007 Bu çiçeğin sahibii: O Kendini bilir Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.