Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Gönderi tarihi:
canım benim teşekkür ederim... Öpüyorummmmmm :)

ammmannnıınn kim var burdaaaa.... :sorcerer:

nerdesin sen yaw.... :( össllleeediiikkkk...sedoşta gelmiyor çoktandır.... -_-

seni çook seviyorum..... :wub: ...... :clover:

sardunyam ben çiçek değil; ekmek arası bişiler istiyorum..... :lol: (teşekkür ettim...)

Gönderi tarihi:
Tüm foruma..

rose966.jpg_thumb.jpg

Teşekkürler ben de aldım :)

Gönderi tarihi:
91181251fp5.jpg

kimse almasın kleopatraya gönderiyom.......

ben çok beğendim sen yokken alayım

Gönderi tarihi:

bu gece bir rüya gördüm az biraz tırstım, :blushing::unsure: uyku tutmadı sonra ama şimdi çocukları okula götürüp gelince uyuyacağım... :sleeping: size sabah lalesi gönderiyorum... lalelere taktım bu aralar... canlarım... sevdiğimi bilenler sizin için, :):wub: günaydın, gününüz güzel geçsin... :turned:

laleresimleri03qk6.jpg

Gönderi tarihi:
bu gece bir rüya gördüm az biraz tırstım, :blushing::unsure: uyku tutmadı sonra ama şimdi çocukları okula götürüp gelince uyuyacağım... :sleeping: size sabah lalesi gönderiyorum... lalelere taktım bu aralar... canlarım... sevdiğimi bilenler sizin için, :):wub: günaydın, gününüz güzel geçsin... :turned:

laleresimleri03qk6.jpg

Teşekkürler ablacım :)

Gönderi tarihi:

laleresimleri03qk6.jpg

tşkler cnm ablacım :hug:

Gönderi tarihi:
15416235im.jpg

46717039lh.jpg

benden bütün arkadaşlarıma ve forum sakinlerine gelsin....

bunları alıyorum teşekkürler egzorsist :):clover:

laleresimleri03qk6.jpg

almazsam olmazzzzzzz canım benim cennet yüreklim teşekkür ederim :wub::hug::flowers:

Gönderi tarihi:
Teşekkürler Lilaccım...

Tüm foruma..

rose966.jpg_thumb.jpg

15416235im.jpg

cicek22qy.jpg

46717039lh.jpg

benden bütün arkadaşlarıma ve forum sakinlerine gelsin....

laleresimleri03qk6.jpg

tşkler :wub:

Gönderi tarihi:
Gloria'ya..:)

pd741941zp7.jpg

:) teşekkür ederimmm canım benim, çok güzellll :):hug:

bu da o halde TAURUS'a..

(Ben cocukken Giresun'da bunlardan gördüğümüz zaman ilk alan biz olmak için birbirimizi bile ezebilirdik... çünkü bize çocukken demişlerdi ki eğer bu çiçeğin tüylerini bir üflemeye uçurabilirsen tuttuğun dilek gerçek olur :) o halde Taurus'cuğum, bu çiçek snein olsun... İhtiyacın olduğu an üflersin ve dileğin gerçek olur :) )

dandelion.jpg

Gönderi tarihi:

bugün belki sevineceksiniz...

belki en sevdiğiniz kişiden;

güzel bir şiir dinleyeceksiniz....

belki sevgidolu bir şarkıyla ona eşlik edeceksiniz....

ya da güzel bir buket çiçekle onu sevindireceksiniz; sevimli bir

ayıcıkla güldüreceksiniz....

belki de üzüleceksiniz..

hayalkırıklığına uğrayacaksınız...

yine aramadı sormadı

diyeceksiniz....ağlayacaksınız-söveceksiniz.....vs....vs....vs....vs...

işte o an ben devreye giiiiirrrriiiiiyyyyyyooorrrrrruuummmmm

:):):):):):):)))))))))......

ne romantik bi şiir...ne de süslü püslü bir hediye....

ufak bi mesaj; anlamlı bir gülüş yeterde artar bile....

;)))

deliye hergün 14 şubat değil mi yaneee??

neyse uzun lafın kısası; bu da benden size....kissey7.gif

Gönderi tarihi:
:) teşekkür ederimmm canım benim, çok güzellll :):hug:

bu da o halde TAURUS'a..

(Ben cocukken Giresun'da bunlardan gördüğümüz zaman ilk alan biz olmak için birbirimizi bile ezebilirdik... çünkü bize çocukken demişlerdi ki eğer bu çiçeğin tüylerini bir üflemeye uçurabilirsen tuttuğun dilek gerçek olur :) o halde Taurus'cuğum, bu çiçek snein olsun... İhtiyacın olduğu an üflersin ve dileğin gerçek olur :) )

dandelion.jpg

Gerçi biz burada buna şeytan tüyü deriz ama,yazdığın anlamla beraber çok güzel geldi,teşekkür ederim..:clover:

Gönderi tarihi:

laleresimleri03qk6.jpg

bende aldım çiçekten ablacım :clover:

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.