Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Tüm foruma sevgiler saygılar.. k®al yapım teşekkürler bende alayım.... Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 özledimmmm sevgimi gösteriyorum size :) bende seni özledim yumote sevgiler Tüm foruma sevgiler saygılar.. k®al yapım bende aldım bir tane kralx form arkadaşlarıma çiçekler en az senin kadar güzel kleopatra senin çiçeklerdende aldım Alıntı
Misafir taurusmutis Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Lütfen istediğinizden alın.. Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 hepsinden alma şansımız yokmu? hepsi güzel arkadaşım ilk gelen ben oldum ve aldım her birinden bir dal, teşekkür ederim Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 bende alıyım birer tane Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Tüm foruma sevgiler saygılar.. k®al yapım Aracılık yapmaktan mutluluk duyarım Çok güzel olmuş ellerine sağlık Bu da benden sana Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın aldım annem pempecik çiçeğinden... kendine iyi bak.... Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın Teşekkürler ablacım Alıntı
Φ LilaC Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın tşk ederim ablacım,görüşmek üzere Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın aldım canım ablacım. güle güle Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 canım yumotem teşekkür ederim sarı gacım... öperim bak bende seni özledim aşkıııııııııııııııııııııım baksana bana............ ben de özledim ama gitmişsin :( form arkadaşlarıma ben de aldım kleopatram bende seni özledim yumote sevgiler ben de özledim egzorsist geldiysen üç kere masaya vur Lütfen istediğinizden alın.. kırmızıları aldım ben ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın ayırmışlar cennet yürekli alıyorum hemen ohhh ne de güzel kokuyo bunlar sevgin kokuyo sanırım Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın canım benim... ne kadar güzeller ...tıpkı yüreğin gibi!...teşekkür ederim canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. şu arabadan bir çiçekte bana düşer sanırsam.. di mi gülbeşekerim? Alıntı
Φ LeylaM Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Tabi ki Calikusu Dilosum..hatta senin gibi bir romantik silahsore(silahsor olmadi ama neyse)arabayi da veririm ben..sanirim bu araba sana da hos bir sahne hatirlatiyordur. Alıntı
Φ diloş Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Tabi ki Calikusu Dilosum..hatta senin gibi bir romantik silahsore(silahsor olmadi ama neyse)arabayi da veririm ben..sanirim bu araba sana da hos bir sahne hatirlatiyordur. hatırlatmaz olur mu hiç?... teşekkür ederim birtanem.. Alıntı
Φ Murti_San Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........ herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere .... teşekkürler yumoteciğim . çok güzel bir çiçek sardunyammm, çiçeğimmmm, kuzenimmmm, aysummmmm, dedemmmm, ipekimmmmm, murtimmm, rapunzelimmmm, ewücümmm, sedoşummm, gecemmmmmm, mineummmm, leylammm, lilacımmmm, bladeemmm, egzorsistimmm ve adını unuttuğum ama sevdiğimi bilenler...... teşekkürler unutmadığın için .... Bu çiçeği öncelikle sana Yumote ve tüm forum arkadaşalrıma veriyorum kabul ederseniz... Alıntı
Φ yumote Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 teşekkürler yumoteciğim . çok güzel bir çiçek teşekkürler unutmadığın için .... Bu çiçeği öncelikle sana Yumote ve tüm forum arkadaşalrıma veriyorum kabul ederseniz... aldım gitti teşekkür ederim Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 6 Şubat , 2007 canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. unutmam kız siz unutulurmusunuz bir araba çiçekte iyi fikir ama salona sığmadı bunlar yaww Bu çiçeği öncelikle sana Yumote ve tüm forum arkadaşalrıma veriyorum kabul ederseniz... ben aldım murticim teşekkür ederim arkadaşım Alıntı
Φ egzorsist Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma, bunlarda forumdaki tüm büyüklerime.. başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım.... Alıntı
Misafir kleopatra.07 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma, ben bunların hepsini aldım. tşk. Alıntı
Φ siyahx Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma, bunlarda forumdaki tüm büyüklerime.. başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentiştrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım.... sağolasın egzo'cum Alıntı
Φ sEn EsTiKçE bEn TiTrErİm... Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bunlarda forumdaki tüm büyüklerime.. başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım.... sağol pabuç dillim teşekkür ederim... Alıntı
Φ sardunyam Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 Gönderi tarihi: 7 Şubat , 2007 bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma, bunlarda forumdaki tüm büyüklerime.. başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım.... teşekkür ederim kardeşim ne güzel şeyler bunlar, hoppp atladım tarlaya Alıntı
Önerilen İletiler
Katılın Görüşlerinizi Paylaşın
Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.