Zıplanacak içerik
  • Üye Ol

FORUMDAN ÜÇ KİŞİYE ÇİÇEK VERECEĞİZ VE NEDEN VERDİĞİMİZİ YAZACAĞIZ..

Önerilen İletiler

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
Tüm foruma sevgiler saygılar..

fffffdio2.gif

k®al yapım :)

teşekkürler bende alayım.... :clover:

Gönderi tarihi:
özledimmmm :) sevgimi gösteriyorum size :) :)

494zg4.gif

bende seni özledim yumote sevgiler :clover:

fffffdio2.gif

bende aldım bir tane kralx :clover:

cicekresimleri2la5.jpg

form arkadaşlarıma :clover:

çiçekler en az senin kadar güzel kleopatra senin çiçeklerdende aldım :clover:

Gönderi tarihi:

fffffdio2.gif

Aracılık yapmaktan mutluluk duyarım :)

Çok güzel olmuş ellerine sağlık :clover:

Bu da benden sana :stuart:

adszmn2sn5.png

Gönderi tarihi:

ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın :)

19um7.jpg

Gönderi tarihi:
ben gidiyorum arkadaşlar egzorsist, siyahx, lilac, brade, ses estikçe, jön, kleopatra çiçeğim önce size sonra tüm foruma görüşmek üzre... diloşum, frozenim, leylam ve yumotem gelirse onlarada ayırın çiçekten hoşçakalın :)

19um7.jpg

aldım annem pempecik çiçeğinden... :hug: kendine iyi bak.... :clover:

Gönderi tarihi:

19um7.jpg

Teşekkürler ablacım :)

Gönderi tarihi:

19um7.jpg

tşk ederim ablacım,görüşmek üzere :clover:

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:

19um7.jpg

aldım canım ablacım. :wub: güle güle

Gönderi tarihi:
canım yumotem teşekkür ederim sarı gacım... :wub::clover:

öperim bak :P:lol::)

bende seni özledim

aşkıııııııııııııııııııııım baksana bana............ :wub:

ben de özledim ama gitmişsin :( :(

cicekresimleri2la5.jpg

form arkadaşlarıma :clover:

ben de aldım kleopatram :hug:

bende seni özledim yumote sevgiler :clover:

ben de özledim egzorsist geldiysen üç kere masaya vur :lol::hug:

Lütfen istediğinizden alın..

hw0152243nn5.jpghw0152276el3.jpghw0152278ek3.jpg

kırmızıları aldım ben :wub::hug:

19um7.jpg

ayırmışlar cennet yürekli alıyorum hemen :wub: ohhh ne de güzel kokuyo bunlar sevgin kokuyo sanırım :hug:

Gönderi tarihi:

19um7.jpg

canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. :wub: Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. :)

03300.JPG

Gönderi tarihi:

19um7.jpg

canım benim... :wub: ne kadar güzeller :) ...tıpkı yüreğin gibi!...teşekkür ederim :hug:

canim ablam,hic de unutmaz,tesekkur ederim. :wub: Herkesin ciceklerinden aldigim gibi,butun foruma bir araba cicek de benden.. :)

03300.JPG

şu arabadan bir çiçekte bana düşer sanırsam.. di mi gülbeşekerim? :):clover:

Gönderi tarihi:

Tabi ki Calikusu Dilosum..hatta senin gibi bir romantik silahsore(silahsor olmadi ama neyse)arabayi da veririm ben..sanirim bu araba sana da hos bir sahne hatirlatiyordur. :wub:

Gönderi tarihi:
Tabi ki Calikusu Dilosum..hatta senin gibi bir romantik silahsore(silahsor olmadi ama neyse)arabayi da veririm ben..sanirim bu araba sana da hos bir sahne hatirlatiyordur. :wub:

hatırlatmaz olur mu hiç?... :wub: teşekkür ederim birtanem.. :hug:

Gönderi tarihi:
a262ue8agjv0.gif

tüm aileme dostlarıma arkadaşlarıma ....... canlarım pıtırcıklarıma ablalarım abilerime dedeme kardeşlerime ........

herkese..... sevene, sevilene, sevmeyi bilenlere ....

teşekkürler yumoteciğim . çok güzel bir çiçek :D:)

:) sardunyammm, çiçeğimmmm, kuzenimmmm, aysummmmm, dedemmmm, ipekimmmmm, murtimmm, rapunzelimmmm, ewücümmm, sedoşummm, gecemmmmmm, mineummmm, leylammm, lilacımmmm, bladeemmm, egzorsistimmm ve adını unuttuğum ama sevdiğimi bilenler...... :wub::flowers:

teşekkürler unutmadığın için ....:P

guller182by0vrla8.jpg

Bu çiçeği öncelikle sana Yumote ve tüm forum arkadaşalrıma veriyorum kabul ederseniz... :D

Gönderi tarihi:
teşekkürler yumoteciğim . çok güzel bir çiçek :D:)

teşekkürler unutmadığın için .... :P

guller182by0vrla8.jpg

Bu çiçeği öncelikle sana Yumote ve tüm forum arkadaşalrıma veriyorum kabul ederseniz... :D

aldım gitti :):hug: teşekkür ederim :)

Gönderi tarihi:

03300.JPG

unutmam kız siz unutulurmusunuz :wub: bir araba çiçekte iyi fikir ama salona sığmadı bunlar yaww :P

guller182by0vrla8.jpg

ben aldım murticim teşekkür ederim arkadaşım :)

Gönderi tarihi:

mahsen18.jpg

bu çiçekler başta kleopatra ve tüm forum arkadaşlarıma,

mahsen20.jpg

bunlarda forumdaki tüm büyüklerime..

başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım....

Misafir kleopatra.07
Gönderi tarihi:
mahsen18.jpg

ben bunların hepsini aldım. ;) tşk.

Gönderi tarihi:
mahsen18.jpg

mahsen20.jpg

başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentiştrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım....

sağolasın egzo'cum :)

Gönderi tarihi:
mahsen20.jpg

başta ablama, taurus,yumote,siyahx,leyla,senestikçebentitrerim,blade,eren,erbay,gecem,natalia,mrs.su,yeşim,agam,...aklıma gelmedi şimdi geldikçe yazarım....

sağol pabuç dillim teşekkür ederim... :):clover:

Gönderi tarihi:
mahsen18.jpg

mahsen20.jpg

teşekkür ederim kardeşim ne güzel şeyler bunlar, hoppp atladım tarlaya :stuart::D

Katılın Görüşlerinizi Paylaşın

Şu anda misafir olarak gönderiyorsunuz. Eğer ÜYE iseniz, ileti gönderebilmek için HEMEN GİRİŞ YAPIN.
Eğer üye değilseniz hemen KAYIT OLUN.
Not: İletiniz gönderilmeden önce bir Moderatör kontrolünden geçirilecektir.

Misafir
Maalesef göndermek istediğiniz içerik izin vermediğimiz terimler içeriyor. Aşağıda belirginleştirdiğimiz terimleri lütfen tekrar düzenleyerek gönderiniz.
Bu başlığa cevap yaz

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı..   Onun yerine sade metin olarak yapıştır

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri getirildi..   Editörü temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Yeni Oluştur...

Önemli Bilgiler

Bu siteyi kullanmaya başladığınız anda kuralları kabul ediyorsunuz Kullanım Koşulu.